Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 10 septembrie 2011

Femei si barbati de tip alfa si beta

La fel ca animalele si plantela, adica fiintele vii din natura omul este ceea ce noi vedem in urma unui proces de structurare a materiei pornind din trei foite embrionaredin care i se formeaza creierul si organele. Diverse parti ale creierului sunt dezvoltate din aceeasi foita embrionara cu diverse parti ale corpului, iar conflictele care apar la om si la animal pot fi intelese doar intelegand dezvoltarea vietii pe planeta de la forme de apa la forme de uscat (despre asta in postari ulterioare).
Cel mai usor de inteles este la haite de lupi sau lei, unde masculul alfa care este si cel mai puternic si exemplarul cei mai inalt si mai bine facut, iar in lupte nu este invins niciodata. Toti masculii din haita care s-au luptat cu cel care conduce haita, adica masculul alfa, dupa ce ai fost invinsi au pierdut dreptul de a fceunda femelele din haita si au devenit masculi beta, adica exemplare castrate sexual cerebral si care devin mai slabi ca si osatura, care nu mai se dezvolta la fel, au spermograme care arata de ce nu mai sunt capabili sa fecundeze femele, ei devin feminini facand in creier un focar FDH in zona de teritorialitate. Daca ei nu rezolva conflictul inainte de 9 luni, adica sa mai lupte odata cu masculul alfa si sa invinga atunci raman in faza activa a conflictului, care in creier se vede ca Focar DH in zona de teritorialitate sub forma de tinta de tir, sunt homosexuali si loiali masculului alfa pe care il adora. Daca masculul alfa moare dupa ce au trecut mai mult de 9 luni de la ultima incercare a unui beta de invinge pe alfa si a conduce haita, atunci masculul beta care acum poate deveni lider in lipsa sefuluiintra in faza de vindecare a conflictului de teritorialitate ca teritoriul haitei ii apartine, insa natura functioneaza pentru protejarea speciei nu a haitei si daca beta in 9 luni nu a deveni alfa decat dupa moartea lui alfa la mai mult de 9 luni de cand beta are conflictul activ in creier ca a fost invins, atunci natura ii genereaza in faza de vindecare un infarct coronarian caruia beta  nu ii va supravietui daca este dreptaci.
Daca beta era stangaci si s-a luptat cu alfa la un moment dat el devine un fel de mascarici, de cloun, de copil mare al haitei si intra in randul copiilor nici macar a celor beta homosexuali fata de alfa. cand se elibereaza pozitia de alfa masculii beta nu vor putea instinctiv sa ia locul unui alfa ca ei stiu ca vor muri si il vor impinge pe mascarici sa devina alfa si el se va maturiza si va fi capabil sa devina alfa pentru ca la stangaci constelatiile de conflicte din creier nu ii fac mai feminini ci mai masculini pentru a proteja specia, pentru ca beta dreptaci invinsi de alfa ar muri toti daca ar trece mai mult de 9 luni de cand au mancat bataie si au generat focar in creier. Masculii alfa sa protejeze specia isi provoaca puii din haita care de dovedesc a fi mai indrazneti, care incep sa se dezvolte bine ca sa ii faca sclavii lor, sa stie cine ii sefu. Cu dreptacii alfa adesea dupa prima maxim a doua bataie a rezolvat problema ca primul conflict e in zona de creier de teritorialitate si ii face femini si i-a terminat, ii castreaza cerebral, ca a doua lupta pierduta se in emisfera cealalta in oglinda si e sexual si castrat de tot. Cu stangacii al doilea conflict sare calul in emisfera de teritorialitate si ii face mai masculini dar haita rade de ei si nu ii mai ia in serios decat ca pe copii cu care nu iti pui mintea, insa un beta stangaci poate iesi din randul puilor si sa fecundeze femle daca moare alfa ca sa salveze specia. Daca alfa moare si haita nu are nici stangaci si nici beta mai recenti de 9 luni oricare din ei ar prelua comanda va muri de infarct deoarece narura a programat astfel viata in programe de 9 luni, ii care iti da timp sa iti revolvi problema apoi daca nu ai facut-o te ucide, prefera sa se piarda o haita decat specia sa aiba exemplare inadaptate, slabe... Femela isi alege masculul si momentul cand sa fie fecundata, intra in calduri, ramane grvida si devine masculina ceea ce pe alfa nu il va atrage iar beta este castrat sexual fata de femelele lui alfa. In natura un alfa nu ar mai fecunda odata o femela ca mai gravida de atata nu poate fi, iar ea il maraie de nu se vede. In natura femelele alfa sunt puternice, robuste, cu picioare groase. Un cerb va alege o ciuta mai plinuta decat una slaba care nu ar fi capabila sa aiba grija singura de ea peste iarna, unde sa mai sustina si puiul. In natura formele pline sunt frumoase, inseamna robustete si sanatate. Ciutele nu fac anorexie psihogena si nu se infometeaza, nu tin cure de slabire ca nu la dispozitie reclame in care sa apara modele care sa saboteze supravietuirea speciei. Animalale fac miscare, se antreneaza de mici unele sa scape de pradatoro cele ierbivore iar carnivorele se antreneaza sa prinda prada de carne.
La om ii castram si pe baieti si pe fete de mici cu concursuri de tot felul, orice competitie de frumusete, concursuri care au inceput si la 3 ani si in care vor pierde mai multe fete decat vor castiga, acele fete devin castrate sexual si nu mai sunt feminine ci masculine, cu umerii drepti, implicate in produs bani, cariera, nu li se mai dezvolta bazinul corespunzator..., iar baietii pierd teritoriul pe care erau stapani batandu-se cu frati mai mari, copii la gradi sau la scoala si isi activeaza focarul din creier si devin feminini, blanduti, inocenti, cu umerii aplecati si rotunjiti, cu tesut adipos pe burtica si pe fese ca femeile, devin triunghi cu baza in jos, adica castrati. Omul face tot mai putina miscare cu sens desi este intr-o continua alergatura dupa himere furnizate de reclame ca excursii, boli, bani, proprieteti, statut social, diplome si competenta care sa ateste ca suntem ok, adica exteriorul decide daca suntem compatibili cu scopul celor care detin informatia deci puterea. Femeile beta cuplate cu masculi beta se inteleg bine, un beta cu o alfa nu se inteleg fiind vorba de cuplu homosexual acolo sunt 2 femei ca si atitudine de viata-cuplu steril datorita lui ca nu are destui spermatozoizi, destul de viabili si destul de mobili, iar un alfa cu o beta nu se inteleg fiindca sunt 2 masculi in casa si isi dau in cap-cuplu steril datorita ei ca nu are hormoni care sa ii sustina o sarcina. Cel mai bine pentru specie este sa existe exemplare alfa ca ele pot perpetua specia, fara insamantare artificiala si fara exemplare de progenituri defecte. Fetele stngace daca sunt castrate in copilarie devin mai feminine si adesea stangacele au mai multi copii decat dreptacele fiindca post conflict din concursuri pierdute sau abuz sexual in copilarie sau conflict cu conotatie sexuala ele devin mai feminine si mai depresive adica stau sa ramana gravide si sunt docile la crescut copii...
asta este materie de o saptamana de curs cu cazuri concrete din care sa inteleaga lumea ce e cu sexul si copii si cu ce fel de creier putem purta in ambalaj de femeie sau barbat...
am inceput din nou sa scriu la carte asa ca in curand poate se va face mai multa lumina...

4 comentarii:

  1. La specia animalului om,ierarhia e altfel:"masculii alfa se imperechiaza cu femelele alfa,masculii beta se imperechiaza cu femelele beta";si astai bine.Omul ca animalul cel mai inteligent,nu are harem ca in salbatacie.Masculul alfa nu se imperechiaza cu toate femelele din jur.Ei traiesc in haite mari si se supun legilor haitei sa nu se faca de ras,sau sa nu fie atacati de masculii si femelele beta.Deci imperechiati-va pe viata,conform ierarhiilor voastre.

    RăspundețiȘtergere
  2. La specia animalului om,ierarhia e altfel:"masculii alfa se imperechiaza cu femelele alfa,masculii beta se imperechiaza cu femelele beta";si astai bine.Omul ca animalul cel mai inteligent,nu are harem ca in salbatacie.Masculul alfa nu se imperechiaza cu toate femelele din jur.Ei traiesc in haite mari si se supun legilor haitei sa nu se faca de ras,sau sa nu fie atacati de masculii si femelele beta.Deci imperechiati-va pe viata,conform ierarhiilor voastre.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.