Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 14 februarie 2024

Curs de Inteligență Emoțională și Vindecare, Anatomia și Limbajul Vindecării, din 14 martie 2024, 9 module de 4 săptămâni/modul, 72 de întâlniri de lucru

 

Bună, Minune!

În 14 martie 2024, reluăm cursul on-line de Anatomie și Limbaj, cu seriile 7 și 8 de cursanți, deoarece a avut un mare succes și am primit numeroase solicitări să îl reluăm. 

Naturii noastre Umane îi ia 9 luni să aducă pe lume o ființă adaptată acestei lumi în care trăim ca oameni. Ne-am format din mediul intrauterin și apoi în primii 7 ani un Stil de Atașament însoțit de un Tipar de Comportament, care de-a lungul vieții s-a tot betonat, s-a întărit, s-a condensat în persoana ta de azi.

Peste genele primite de la părinți s-au sedimentat în personalitatea ta, în Omul care ai devenit numeroase influențe: tradițiile, dogmele și obiceiurile neamului și grupurilor de apartenență social-religioasă ale familiei, convingerile și adevărurile, fricile, traumele, limitele părinților și îngrijitorilor, educația primită de la formatorii tăi și chiar propriile tale experiențe.

Nu ai avut abilitatea de a pune la îndoială, de a controla, de a FILTRA ce era bun și ce nu era bun pentru tine, iar creierul tău a luat de bune și și-a însușit toate aceste in-formații și le-a executat, le-a pus în practică ca impuneri, exigențe, valori și solicitări interne, fără să aibă vreo idee că ele i-au fost in-suflate din exterior și nu sunt create de tine.

Ai în-cerc-at de atâtea ori să găsești fericirea, să fii sănătos/ sănătoasă, să te bucuri de abundență, să ai parte de relații împlinitoare, să ai un corp armonios, să slăbești sau să nu te mai înfurii, să îți faci timp de hobbyuri sau pentru cei dragi. Și chiar dacă pentru un timp ți-a ieșit, ai ajuns iar și iar în același punct, cu sentimentul de dezamăgie, cu frică de eșec, cu îngrijorarea că e ceva greșit cu tine, cu tristețea că iar ai făcut ceva eronat.

Te-ai învărtit în cerc de atâta vreme. Acum e timpul să ieși din cerc, să încetezi să încerci și să îți amintești că tot ce pui după EU SUNT determină tot ceea ce POȚI, AI și CREEZI.

Fiecare ființă care a trecut prin viața ta a participat la felul în care îți trăiești viața, la ce simți, la ce gândești, la cum te comporți sau cum Re-Acționezi. Cu toatea acestea, Re-Scrierea ADN-ului tău într-o variantă bună pentru tine este acum în puterea ta, a celui/celei de azi, de la această VÂRSTĂ, din acest AN NOU, în care ai la dispoziție cele 9 luni necesare ReNașterii personalității tale în varianta cea mai bună pentru tine.

Stilul tău de Atașament mai mult sau mai puțin Securizant și Tiparul tău de Reacție sunt cele care îți dictează deocamdată Imaginea de Sine, îți spun căt de bun, iubibil, merituos, important, valoros EȘTI și totodată și Imaginea de Ceilalți și măsura în care ei sunt de încredere, vor fi acolo când vei avea nevoie, te poți baza pe ei, știi cu toata ființa că nu te vor părăsi.

Stilul Tău de Atașament este cel care trage sforile ca tu să ai impresia că prin comportamentele tale te ții în siguranță, îi protejezi pe ceilalți, îi ajuți... când de fapt vei constata că exact Tiparul Tău Actual de Reacție este cel care îi face pe ceilalți să nu se simtă CONECTAȚI cu Tine sau în SIGURANȚĂ lângă tine. 

Tot acest Tipar de Atașament îți traduce comportamentele celorlalți printr-o fereastră colorată de FILTRELE care ți-au cimentat personalitatea și astfel ai parte de multe momente în care te temi să rămâi singur, să nu fi părăsită, ești îngrozit în tăcere să nu fi folosit și aruncat, să nu ajungi să dai totul și apoi să constați că te-ai sacrificat în zadar. 

Datorită acestor filtre ai ajus în punctul în care nu înțelegi de ce PARE că celălalt face totul împotriva ta, te rănește, nu ține cont de tine și nevoile tale, pare egoist, insensibil, ursuz, indisponibil afectiv, centrat pe sine sau nebună, crizată, mereu în treaba altora, urmăritoare, cicălitoare.

Alături de mine și Echipa mea poți învăța și exersa moduri în care îți poți securiza atașamentul, îți poți antrena noi emoții și comportamente ca să nu mai ajungi de unde ai plecat, vei înțelege și declanșatorii stărilor tale emoționale și fizice provocatoare și astfel nu vei mai fi ca o bărcuță pe o mare prea agitată, ci ca un val care este parte dintr-un ocean, ca un vapor ce navighează în siguranță pe apele vieții.

Vei învăța să pui limite, să spui ”nu” când este nevoie, să ceri, să oferi cu măsură, să nu dai din ce nu ai de dat, să primești cu bucurie nu cu disconfort orice primești, de la complimente la cadouri, să te cunoști pe tine, să te înțelegi, să privești cu blândețe și respect prin fereastra celuilalt, să îți pui în valoare umanitatea, să îți cunoști valorile reale, să te simți împlinit și să nu mai fii doar un instrument al dezideratelor sociale.

Vei avea parte de un grup minunat, ocazii de prietenii pe viață, un spațiu de împărtășire, susținere și vindecare sufletească și trupească. Ne vom delecta cu o versiune de Anatomie pe înțelesul tuturor, ca să aibă sens de ce pe anumite țesuturi pot fi doat anumite boli sau anumiți microbi.

Te vei familiariza cu Legile BIO-LOGICE descrise de Noua Medicină Germanică, pe care dacă le folosești în favoarea ta boala nu va mai fi vreodată dușman, ci îi vei vedea adevărata natură de a îți fi cel mai intim prieten și profesor. 

Vei învăța despre felul în care organele noastre vorbesc cu noi, ne transmit mesaje prin senzații și simptome, vei ști să le decodifici corect în loc sa te speri gratuit sau să crezi scenarii cu care ai putea face mai mult rău corpului tău sau al celor asupra cărora ți-ai putea manifesta autoritatea (copii, pacienți, animale de companie).

Voi fi alături de tine cu o echipă minunată de ghizi care să îți vegheze călătoria de descoperire a potențialului pe care îl ai și care stătea în tine așteptând să fie trezit la viață și pus în creațiile tale. 

Durata: 9 luni de Studiu și Practică, Ușor de Înțeles; 36 de săptămâni = 72 de sesiuni 

Mod de desfășurare: 2 sesiuni pe săptămână:

Prima sesiune : Curs înregistrat de dr Crina Vereș + Atelier practic cu Ghidul – 3 ore (LUNI sau MARȚI în funcție de ghid, între 19-22) 

A doua sesiune: Sesiune de Întrebări și Răspunsuri on-line în direct cu Dr Crina Vereș - 3 ore (JOI între 19-22) 

Cine îți ghidează transformarea? 

1. Trainer: doctor Crina Veronica Vereș 

2. Ghizi

  • coach Ana,
  • doctor Bianca,
  • coach Codruța,
  • psiholog Mihaela,
  • dr coach Mirela,
  • coach Veronica  

3. Coordonator proiect: psiholog Loredana


Cursul este ÎNREGISTRAT și dacă lipsești la vreo întâlnire ai acces la înregistrare!

Deja seria 7 este plină de dinante de a pune anunțul :)

Mai sunt 12 de locuri din 25 pentru seria 8

Capitole de Studiu pentru 1 sau mai multe săptămâni

Valorile și importanța mediului de viață

Corpul energetic, centri energetici, meridiane energetice. Identitatea. Harta mentală

Formarea vieții. Meditația. Importanța cuvântului

Legile NMG (Noua Medicină Germanică)

Microbi. Scala dr. Hawkins, Emoții

Principiile vindecării

Adaptări celulare

Sistemul nervos

Aparatul renal

Aparatul respirator

Aparatul cardiovascular

Sistemul limfatic

ORL- Ochii, Urechi, Nas, Sinusuri

Aparatul digestiv

Aparatul locomotor - Oase, fascii, mușchi, ligamente, articulații

Țesut conjunctiv -  Adipos

Pielea

Aparatul genital feminin (inclusiv sânii)

Aparatul genital masculin

Constelații schizofrenice, psihopatii

ReMember - integrarea Sinelui

Cursul se  desfășoară ONLINE, pe platforma zoom și începe în 14 martie 2024

Cursul este ÎNREGISTRAT și dacă lipsești la vreo întâlnire ai acces la înregistrare!

Naturii îi ia 9 luni să aducă pe lume o ființă adaptată la realitatea acestui moment. Astfel în 9 luni de curs 97% dintre celulele tale se schimbă cu unele noi, care au ocazia să învețe să își schimbe funcțiile cu unele îmbunătățite.

Contează în ce fel de realitate mentală-emoțională-comportamentală le primești. Hai la curs pentru a putea beneficia de emoții benefice, gândire favorabilă și relații sănătoase.

Înscrieri:

Pentru cei înscriși pană la 8 martie:

PLATA LUNARĂ  888 lei/ modul

PLATA INTEGRALĂ 800 lei x 9 module = 7200 lei

Pentru cei înscriși după 8 martie:

PLATA LUNARĂ 1000 lei/ modul 

PLATA  INTEGRALĂ 830 lei x 9 module = 7470 lei

Pentru cei care au participat la acest curs in seriile anterioare si doresc sa îl reia au reducere 50%

Pentru cei înscriși pană la 8 martie:

PLATA LUNARĂ  444 lei/ modul

PLATA INTEGRALĂ 400 lei x 9 module = 3600 lei

Pentru cei înscriși după 8 martie:

PLATA LUNARĂ 500 lei/ modul 

PLATA  INTEGRALĂ 415 lei x 9 module = 3735 lei

Locuri limitate la 25 participanți/ serie

Dacă dorești și tu să participi, să te antrenezi să observi, să schimbi, să generezi emoții vindecătoare prin folosirea limbajului și a puterii cuvântului în favoarea ta, te invit să ne trimiți pe e-mail datele tale de contact.

Fă un bine și dă mai departe mesajul celor interesați de prevenirea bolilor strămoșilor la ei și copiii lor, la cei care vor să învețe să se vindece ca să afle și ei mai multe detalii despre curs.

Contact si detalii: Codruta 0722323533 sau contact.info.nmg@gmail.com

Mulțumesc că Exiști!

Te Iubesc!

Dr Crina Vereș și Echipa Academiei Alfa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.