Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 31 octombrie 2023

Webinar Gratuit: RELAȚIILE, ATAȘAMENTUL SECURIZANT ȘI VINDECAREA, Vineri 3 noiembrie 2023, între orele 19-21/22 cu Dr Crina Veronica Veres

De ce Relațiile, Atașamentul Securizant și Vindecarea?

Top of Form

Bottom of Form


Relațiile, Atașamentul Securizant și Vindecarea

Webinar GRATUIT
Vineri  3 noiembrie 2023

Emoțiile ne guvernează viața

 

 💖Suferințele în relațiile tale nu au început cu tine, dar nu sunt nici vina strămoșilor tăi sau a ta!

💖Suferința din perspectiva emoțiilor și atașamentului, ”dansurile” dureroase ale cuplurilor și din orice relație, vin din confundarea emoțiilor reactive (furia, țipatul, critica, reproșurile și închiderea în sine, retragerea, zidul tăcerii, neimplicarea) cu lipsa de iubire sau apreciere, când ele de fapt sunt protestul natural față de deconectarea afectivă și nesiguranță

💖Nu am avut parte de modele de Relații Sănătoase, nici acasă nici în societate, iar mass media a contribuit din plin la pervertirea modelelor sănătoase de relaționare promovând can can și anti-modele la toate nivelurile relaționării: fizic, mental, emoțional și sufletesc.

💖Ne-am modelat cu modele utopice, ideale, nerealiste despre cuplu și familie, modele pe care nu le putem atinge, și astfel ne trezim în relații în care suferim, poate doar unul, poate amândoi, motiv pentru care simțim că e ceva greșit cu noi sau cu partenerul.

Dr Crina Veronica Veres is inviting you to a scheduled Zoom meeting.

Topic: Webinar Relațiile, Atașamentul Securizant, Vindecarea
Time: Nov 3, 2023 20:45 Athens
 Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/88354439196?pwd=bkhtRlNxL3E3SnZCTU1oSFNHcHJNQT09

Meeting ID: 883 5443 9196
Passcode: 1

💖Vino la webinar alături de mine să îți împărtășesc din ce am învățat din câteva Școli de Psihoterapie Sistemică de Cuplu, Relații, Copii, Familie, de la Viață, din ce am experimentat și studiat atunci când m-am trezit în astfel de relații și cum poți să ajungi să ai parte de o relație împlinitoare cu tine și cu ceilalți.

 Din perioada intrauterină suntem vulnerabili la mediul fizic și emoțional în care ne formăm. Avem nevoie de alți oameni pentru a supraviețui, care s ne ofere îngrijire fizică, siguranță, conectare, validare, normalizare, până suntem capabili să avem grijă de noi. 

Cei mai mulți oameni nu au parte de un Atașament Securizant, ci de un mediu care variază de la Atașament Anxios la Evitant la Dezorganizat. Securizarea Atașamentului este necesară pentru o viață armonioasă, pentru a ne vindeca sufletește de Rănile dobândite când eram prea mici pentru a putea cere pe înțelesul îngrijitorilor și a primi și integra cu blândețe ceea ce erau ei în stare să ofere.

💖Ține minte: Nu este vina ta, și nici a partenerului... (din orece relație, nu doar în cuplu)

💖La webinar vei învăța: 

1.      Cum ajungem în relații cu persoane nepotrivite - unii chiar de fiecare dată

2.      Tipurile de atașament și afectele conectate cu atașamentul

3.      Ce ”dansuri” ai co-creat în relațiile tale (diade sau cuplu)

4.      Indicatori și Metode de activa atașamentul securizant

5.      Importanța rezilienței și a rezilienței asistate în cuplu – CoReglarea și Auto-Reglarea

6.      Descaladarea conflictelor, arborele de decizie

7.      Observarea tiparelor și ciclicităților și Recadrarea

 

💖Este pentru tine acest webinar dacă:

  • Realizezi că având bune intenții și făcând eforturi și sacrificii, relația cu tine, cu partenerul și cu ceilalți e departe de ce ți-ai imaginat că vei trăi
  • Observi că ai făcut tot ce ai putut să ai o relație bună cu copilul tău și să nu îi lipsească ”nimic”și cu toate acestea copilul tău nu te respectă, nu te ascultă și nu te apreciază, pare rebel sau poate necomunicativ și retras
  • Vrei să faci o schimbare care să dureze
  • Ești într-o relație în care nu înțelegi de ce orice ai face merge rău

Simțim Emoții din perioada intrauterină ca pe un amestec de hormoni primit în jeturi direct în sângele nostru din circulația sanguină a mamei.

Și mai mult de atât fătul percepe TOTUL, nu doar reaitatea hormonală a mamei și din această cauză nu mai este destul să educăm viitoarele mame să fie liniștite pentru ca noii născuți să vină pe lume netraumatizați și fără predispoziție la boli.

Când spun că și noi am perceput TOTUL, am perceput tot mediul în care se afla mama și pe toți cei care au interacționat cu ea și ne-ami structurat Realitatea Personală prin ceea ce a fost mai frecvent și ne era necesar după naștere.

Dacă mama noastră a avut mulți factori de la care s-a stresat, mai ales la prima sarcină și naștere, când poate a primit tone de sfaturi care de care mai neavizate, a avut poate provocări cu propria încredere în sine, poate neînțelegeri cu partenerul, poate era șocată de propriile transformări ale corpului sau de reacțiile partenerului la ele... noi am învățat încă de atunci mecanismele de supraviețuite a celui mai adaptat (fuga, lupta, retragerea, anestezia).

Pe măsură ce am crescut într-o familie am pus în cuvinte trăirile deja rulate senzorial și hormonal din perioada intrauterină... poate am creat chiar modificări genetice adaptative necesare... toate au avut ca scop să fim adaptați să supraviețuim în LUMEA NOASTRĂ

Poate și tatăl și ceilalți din familie au fost stresați sau bucuroși de ideea de copil, de costurile de tuimp, atenție, resurse necesare noii ființe, de resetarea spațiului casei, de orice alți factori sociali, politici, economici, religioși implicați...


NE NAȘTEM DIN RELAȚII

                        NE ÎMBOLNĂVIM ÎN RELAȚII

NE VINDECĂM sau MURIM ÎN RELAȚII

 VINDECAREA este un PROCES nu o înțelegere mentală a CAUZEI BOLII.

De aceea este important să înveți despre tine, despre emoțiile tale și ale celuilalt, despre relația cu tine și dinamicile relaționale, să cunoști mecanismele lor și să ști ce sa aplici în viața de zi cu zi, mai ales să te împrietenești cu Duhul Răbdării...

În secolul vitezei lumnii te învăț tehnici de scurtătură, dar nu le pot face în locul tau...

Învățarea și cunoașterea căii spre Vindecare și Relații Benefice, Frumoase, Armonioase sunt ca și SEMINȚELE BUNE pe care le ai și care au nevoie să fie puse într-un sol pregatit și apoi udate.

Chiar dacă ceea ce înveți alături de mine sunt semințe minunate și pregatim împreună terenul pentru ele, va fi nevoie să fie udate, altfel creierul tău va uda pe pilot automat mecanisme de supraviețuire și programe de stres și traume.

Dacă deja lucrezi cu tine să te cunoști și să ajungă să trăiești împlinitor, acest lucru l-ai realizat udând semințe pe care le-ai vrut roditoare în grădina Sufletului Tău.

Pe Scena Vieții tale joci roluri pe care le-ai învățat deliberat sau implicit. Și ce înveți alături de mine este un Rol Conștient și care are și părți de învățare implicită, din mers, din felul în care folosesc limbajul emoțiilor, limbajul de atașament...

Oamenii de la care învățăm sunt cei care ne plac sau de care nme este frică.... ei sunt destul de puternici să aibă o influență în viața noastră.

De aceea relaționarea cu ei ne transformă și ne fac asemenea lor în acele aspecte care ne plac sau nu ne plac și pe care le vrem și noi sau am vrea să le evităm dar nu prea ne iese. Psihologia numește acest proces Modelare pozitivă și Modelare negativă.

Modelăm (observăm și copiem eficient pentru noi) comportamente, modelăm atitudini, modelăm emoții, modelăm Viața... fie că știm că o facem, fie că nu...

Relațiile frumoase, ecologice, eficiente, fructuoase, minunate se CONSTRUIESC în mod deliberat pe principii clare de relaționare, nu empiric, în baza faptului că am crescut mari și ar fi implicit să ne descurcăm cu niște alți omuleti sau cu noi înșine.

Adevărul este că nu ne putem controla pe noi, majoritatea dintre oameni nu se plac pe ei, nu au relații împlinitoare nici cu părinții, partenerii de cuplu, copii sau orice altă persoană...

Foarte puțini dintre noi au avut noroc, karma bună, dharmă, sub 5% dintre oameni, și au învățat să relaționeze benefic din copilărie în baza unui atașament securizant... dar nici aceștia nu au fost 100% lipsiți de provocări în viață.

Noi, ceilalți care observăm că nu ne este BINE uneori cu noi, alteori cu alții, uneori ceva din corp strigă la noi după alinare, alteori mintea nu ne lasă să dormim liniștiți... noi avem de lucru, de joacă, de înțeles, de vindecat, de aplicat STRATEGII NOI pentru a ne fi și nouă bine cu noi și cu alții.

Doar că aceste strategii fiind ceva nou pentru noi și genetica noastră, la început pot întâmpina rezistență, dar trecem cu blândețe și peste asta.

Ceea ce este important în Vindecare este să învățăm cum facem să generăm emoțiile pe care le trăim și să determinăm creierul să ne dea resurse pentru ceea ce dorim să aducem în manifestare în această lume:


1. RELAȚII FRUMOASE, BENEFICE, ARMONIOASE CU TOATE PĂRȚILE SINELUI ȘI CU CELELALTE PERSOANE
💖
2. ABUNDENȚĂ, STATUT, BANI 💖
3. SĂNĂTATE CA SĂ NE BUCURĂM DE TOATE 💖

Acest Webinar este pentru tine dacă vrei să afli:
Care este mesajul de pace din spatele emoțiilor, dependențelor și problemelor din relațiile tale și cum să susții cu blândețe mintea, corpul și creierul
💖

Vrei să înveți să treci cu bine prin boli și dureri inerente faptului de a fi om?

...Stiu, ai vrea să nu treci vreodată, doar că maturizarea înseamnă să fii adaptat la inevitabil, să fii pregătit pentru ce e mai rău și să faci ce ține de tine să fie cel mai bine


Începe de azi!

În loc să îți privești corpul și să ți se pară că nu vei putea niciodată să cunoști toate cauzele subtile ale Durerilor sau Bolilor, este nevoie poate să te antrenezi, să te joci inițial cu caracteristicile senzațiilor și auzind gândurile asociate vei PUTEA SCHIMBA direcția ENERGIEI și astfel să îți AUTO-CONTROLEZI EMOȚIILE :)

💓Intenția de a Vindeca, de a face curat în tine, de a ajuta și pe ceilalți să fie bine, este de fapt Direcția de manifestare a Visului individual și/sau colectiv. Ea nu are noțiunea de bine sau rău. Intenția nu este duală, este PURĂ ENERGIE ÎN MANIFESTARE și se supune Liberului Arbitru!

💓Dacă îți dorești să afli mai multe despre mesajele pe care ți le transmite corpul prin boli, prin dureri, sau ce mesaj are ființa ta prin lipsuri sau relații nesatisfăcătoare sau chiar dureroase, te invit lazi de la 19 la 21, la Webinarul Gratuit!

💓Vom accesa împreună cea mai simplă, eficientă versiune de înțelegere și soluționare a unei provocări din lumea emoțiilor, relaționării și vindecării care poate te preocupă fie pentru a preveni la tine sau copiii tăi bolile strămoșilor voștri, fie pentru a vindeca ceea ce deja se manifestă în trupul tău sau al cuiva drag, fie pentru relații frumoase, fie pentru auto-controlul emoțiilor.

  • Ai temeri sau nelămuriri legate de diagnostice?
  • Trăiești provocări în relații și vrei să știi cum să le gestionezi?
  • Rulezi în minte și vrei să afli cum să rescrii convingerile limitative legate de fericire, cuplu frumos, corp sănătos?

Îți dorești să afli prin prisma mea ce te împiedică să trăiești viața pe care ți-o dorești?

Înscriere: automata pentru cei inscrisi pe siteul www.crinaveres.ro - vei primi mesaj pe e-mailul cu care te-ai inscris pe site. Cei care doriti sa participati la Webinar aveți link de participare mai jos
😍💓
Fă un bine și dă mai departe mesajul celor interesați de prevenirea transmiterii bolilor strămoșilor la ei și copiii lor, și celor care vor să învețe să se vindece.

https://esentalfa.activehosted.com/f/7
!!! linkul de mai sus se copiaza in browser și duce la fereastra de înscriere pe site pentru a avea acces la Webinar si la evenimente ulterioare !!!


💓Mulțumesc că Exiști!
💓Te Iubesc!
💓Dr Crina Vereș


 

Sent to: Crinadoctor@gmail.com

Unsubscribe

Esenta Alfa, sos Vergului , 022416 București, Romania
 


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.