Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 1 iulie 2016

Si Iuliana a renuntat la ochelari...

Acum am revenit din Tabara de la Eforie de Medicina Germanica, Autocunoastere si Autovindecare... si nu numai...

De fiecare data e ca o reuniune de familie... participantii devin prieteni... unii au venit 16 dintr-o familie cu catel, bunici, nepoti, matusi... chiar daca au mai fost anii trecuti.

De ce? Pentru ca si-au schimbat vietile!

Iuliana a venit cu familia extinsa si in a patra zi de tabara, energia grupului a permis sa acceseze capacitatea de a vedea realitatea asa cum este ea cu ochii ei si sa renunte la ochelari.

Avea dipotrii de -4

Lucrand cu noi cauzele bolilor si eliberarea/echilibrarea emotiilor, ajungem in acel punct in care realizam ce mari deservicii ne-am facut prin a nu vedea clar cu ochii nostri.

Sa nu uitam ca in egala masura creierul a decis sa nu mai vezi anumite aspecte din viata ca sa te protejeze de ceea ce nu mai puteai vedea fara sa suferi. Noi fugim de suferinta. Ne pacalim cu vise sperand in van ca lucrurile merg. Dar nu e chiar asa.

Acum Iuliana vede clar si ne doreste sa ne dam drumul la frica de a nu vedea realitatea ca asa nu suferi cand iesi si nu revii pana seara la 21. Rugile noastre pentru Iuliana sa doreasca sa vada complet au fost implinite.

Nu este tabara sau curs de la care sa nu plece cativa cursanti (ce aiurea imi suna cuvantul asta dupa tabara in care ne luam in brate cu totii parca am fi o singura fiinta) fara ochelari sau lentile de contact...

Multumim Iuliana!

Multumesc ca existati! Va iubesc!

4 comentarii:

  1. Citesc si dau share la fiecare articol citit. Scriu asta cu infinita recunostinta.
    Ce intrebari sa-mi pun pt. a indefica conflictele care au provocat scleroza multipla? Multumesc foarte mult.Maricica

    RăspundețiȘtergere
  2. Minune draga scleroza multipla e simpla. Mai ales ca deja iti iese. Doctorii tai is uimiti ca la tine nu avanseaza deloc si ca esti asa de bine. Stareavta psihica influenteaza asta.
    Conflictele sclerozei multiple sunt simple: as alege si asta si cealalta dar adesea in viata nu se poate; nu vreau nici asta nici cealalta, doar ca uneori esti fortat de imprejurari sa alegi ceva si nu poti evalua raul cel mai mic...
    Da cu banil si vezi unde iti merg colturile gurii: in sus sau in jos. Asa sti ce sa alegi. Ce vrea fiinta ta. In timp inveti sa simti. Te ai antrenat destul sa o dai din minte, iar mintea te minte ca se ghideaza dupa norme sociale si manipulare media, deci intoarcerea la Tine e solutia.
    Nu se face peste noapte. Increderea in intuitia ta se recastiga.
    Ex: o femeie nu poate ramane virgina si sa faca din asta o virtute religioasa si totusi sa aiba fantezii erotice, sa viseze o relatie implinita si un camin. Duce la blocaj neuronal. E nevoie sa aleaga si sa merarga pe alegerea facuta fara regrete cu privire la cealalta versiune.
    Flexibilitatea este importanta. Ea este prerogativul oamenilor conectati la intelegerea ca suntem mai mult decat corpul fizic si totodata in interrelatie cu tot ce exista!
    Opreste te singura cat mai des si vezi unde iti lipseste flexibilitatea si unde vrei cate ceva din ce nu poate fi impartit si recombinat.
    De exemplu: nu putem merge deodata la doua licee, la doua facultati da, dar legislatia nu permite si doua licee deodata. E nevoie sa se faca o alegere si sa fie impacata cu ea.
    Ex: nu poti trai legal casatorita in Romania cu doi barbati chiar daca cineva ar putea iubi la unul ceva si la altul altceva. La fel e si cu a avea mai multe femei. La musulmani e posibil. La noi nu. E nevoie sa alegem. Daca ajungem la concluzia ca nu am facut o alegere care sa fie viabila in timp putem divorta si alege altceva. Poate cu ceva intelepciune. Altfel reluam lectiile ratate. Nu conteaza daca ai ales bine din start. Ai incredere ca totul e cu Voia Divina ca sursa de maturizare. Flexibilitatea e dovada de maturitate emotionala. Scleroza multipla arata o imaturitate pe anumite segmente ale vietii. Care sunt acestea depinde de tine sa te observi unde esti rigida?
    In raport cu religia, cu barbatii, cu jobul, cu rudele, cu prietenii... si observa cum fac altii in situatia ta care sunt flexibili pe acele teme. Una din versiuni sau o mixtura din ele ti se va potrivi cu siguranta.
    Te iubesc si te iubim. Multumim ca existi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Conflictele SM sunt ca omul nu poate lua o decizie cu care sa fie impacat. Vrea ceva ce nu se poate asa cum vrea.
    Ex: nu poti fi maritata cu doi barbati ca de la fiecare iubesti ceva
    Ex: nu poti merge labdoua licee deodata, nu in Romania, dar le vrei pe ambele din varii motive
    Vezi unde nu esti flexibila. Da ti STOP si vezi cat de rigida ai fost si pe ce teme: religie, relatii, job, familie etc
    Ti am mai scris un raspuns de cateva pagini dat s a stres de la netul de India. Povestim mai multe cand am internet ca lumea.
    Pupacei si te iubim

    RăspundețiȘtergere
  4. Conflictele SM sunt ca omul nu poate lua o decizie cu care sa fie impacat. Vrea ceva ce nu se poate asa cum vrea.
    Ex: nu poti fi maritata cu doi barbati ca de la fiecare iubesti ceva
    Ex: nu poti merge labdoua licee deodata, nu in Romania, dar le vrei pe ambele din varii motive
    Vezi unde nu esti flexibila. Da ti STOP si vezi cat de rigida ai fost si pe ce teme: religie, relatii, job, familie etc
    Ti am mai scris un raspuns de cateva pagini dat s a stres de la netul de India. Povestim mai multe cand am internet ca lumea.
    Pupacei si te iubim

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.