Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 4 aprilie 2016

Tabara de Noua Medicina Germanica. Pastele cu dr. Crina Veres intre 25 aprilie-2 mai la Codlea-Brasov

 


 


FOARTE IMPORTANT

Deoarece timpul de promovare pentru acesta TABARA este destul de scurt – este mai putin de o luna pina la eveniment – VA RUGAM SA NE CONFIRMATI PREZENTA DUMNEAVOASTRA PINA CEL TIRZIU IN DATA DE 09.04.2016, urmind ca plata avansului sa se faca pina in data de 15.04.2016.
Daca numarul de inscrisi pina la acea data va intruni numarul minim necesar de participanti, atunci VOM AVEA TABARA DE PASTI. Altfel, tabara va fi reprogramata.

Te invitam in aceasta tabara pentru a-ti intelege si a-ti rezolva prin intermediul Noii Medicini Germanice problemele de sanatate pe care le ai, dar si pentru a te cunoaste mai bine, pentru a-ti rezolva traumele emotionale care iti afecteaza viata sub toate aspectele ei.
Tabara se adreseaza, bineinteles, si celor care sunt sanatosi, dar vor sa previna aparitia oricaror probleme fizice sau emotionale in viata lor.

Programul taberei este conceput astfel incat sa invatam sa ne cunoastem, sa ne dam seama care sunt cauzele problemelor noastre si sa ne autovindecam, sub indrumarea dr. Crina Veres. Vom lucra si vom exersa Noua Medicina Germanica pe cazuri concrete ale noastre si ale celorlalti participanti la tabara.

Vom analiza probleme fizice, afective și sufletești pe care le avem si vom gasi solutii. Scopul taberei este sa intelegem principiile dupa care functioneaza continuumul minte-creier-corp-microbi explicate pe baze științifice de Dr Hamer prin Noua Medicina Germanica, sa invatam s-o aplicam, astfel incat, la finalul taberei sa avem niste deprinderi si obiceiuri care sa ne mentina sanatosi sau care sa ne readuca starea de sanatate cat mai repede cu putinta.

Vom desfasura jocuri si exercitii care ne vor ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi si pe cei din jur si sa identificam cauzele si modalitătile de tratare a problemelor de orice natura.

Ne propunem ca aceasta tabara sa fie inceputul noii tale vieti, in care sanatatea, fericirea, implinirea, bucuria, iubirea sa nu fie doar niste cuvinte, ci o stare permanenta care sa te invaluie. Vrem sa cream cadrul necesar eliberarii tale, pentru a da startul unei relatii mai bune cu tine, cu copiii tai, cu partenerul de cuplu si cu ceilalti colaboratori.

Dupa ce vei intelege ca relatia ta cu tine este esentiala, dupa ce vei invata sa-ti acorzi timp si atentie de calitate, sa te interiorizezi si sa cauti inauntrul tau solutiile problemelor tale, viata ta va lua o noua forma, nebanuita, implinitoare. Felul în care vei privi viața când te vei întoarce acasă va schimba lumea în care trăiești într-un mod benefic, neașteptat, care acum pare un miracol.


Această tabără te va ajuta să găsesti resursele potrivite pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic, emoțional si sufletește, pentru a te bucura de viață.

In tabara te invitam impreuna cu copiii. Acestia, daca doresc, pot participa gratuit la conferinta, pentru a intelege cum functioneaza corpul nostru sau pot participa la programul special pregatit pentru ei, de un psiholog specializat in lucrul cu copiii.Aceasta tabara este pentru tine daca:


- iti doresti sa te cunosti in profunzime, sa deslusesti legatura dintre trairile interioare, constiente sau inconstiente si afectiunile de care suferi
- vrei sa intelegi cine esti si sa revii acasa un alt om, mai sănătos, mai impacat si mulțumit;
- vrei sa afli mai multe despre Noua Medicină Germană;
- vrei sa te bucuri de o bucata de vara la mare intr-o atmosfera de familie, in compania unor oameni care isi doresc sa-si imbunatateasca viata, la fel ca si tine;
- vrei sa te bucuri de 7 zile in aer curat, intr-o atmosfera de energie pozitiva si sustinere;
- vrei sa aprofundezi tehnicile ce vor fi explicate si exersate,
vrei sa intelegi relatiile pe care le ai cu cei din jur si sa le imbunatatesti
- Sănătatea ta este direct legată de calitatea relațiilor din viața ta – relațiile tale, pe care tu le-ai construit cu tine și cu ceilalți te ajută să fii sănătos sau nu, să ai abundență și succes pe toate planurile sau nu.


Ce vei invata în Tabăra?

- Să identifici fazele de boala oricand şi la oricine şi să anulezi frica de imbolnavire şi de moarte
- Să ințelegi sensul biologic /rostul afectiunilor/simptomelor în funcție de localizarea lor la nivelul corpului
- Să ințelegi legatura dintre fiecare tip de boala şi asocierea cu o anumita parte a creierului
- Să ințelegi cum este REVERSIBIL orice proces patologic din corpul nostru
- Să depistezi legatura creier-microbi-simptome
- Să faci diferenta dintre un soc conflictual biologic şi un conflict psihologic
- Să aplici tehnici de eliberare emotionala
- Să îti descoperi bioenergia vindecatoare, Sursa ei si să stii cum să o folosesti cât mai eficient, cu tehnici care dureaza DOAR câteva minunte
- Să gestionezi relatia cu tine si cu ceilalti
- Să comunici nonviolent
- Să întelegi de unde vin situatiile pe care pare ca nu le poti gestiona, nevoia ta de ele si care este lectia pe care vin să ti-o ofere
- Vor fi practicate mai multe procedee care pot fi folosite ulterior de fiecare dintre voi acasa

In cadrul taberei de auto-cunoastere si noua medicina germana mai poti invata si sa:


- distingi observatia de pre-judecati


- iti recunosti cu claritate sentimentele si nevoile de baza


- te exprimi cu empatie si claritate in orice situatie


- ajungi la solutii creative prin conectarea in profunzime la nevoile si sentimentele proprii si ale interlocutorilor


- ai mai multa rabdare cu tine, cu adultii si copiii din preajma ta


- sa fii mai empatic si mai putin autoritar in comunicareCe tehnici/metode vor fi folosite?

- Noua Medicină Germană (Dr R.Hamer) cu citirea de CT-uri;
- LEGATURA INTRE NOUA BIOLOGIE, NEUROPLASTICITATE SI EPIGENETICA (DR. BRUCE LIPTON)
- Chirurgie de Lumină (din 3 Școli: Academia Sufletului, Infoenergetică, Atingerea Nemuritorului);
- Tehnici de Eliberare Emoțională;
- Terapia Iertarii
- Gimnastică Energetică (elemente de QiGong, TaiChi Chuan, posturi corporale vindecătoare, elemente de reflexoterapie și proceduri de făcut în situații de urgență);
- Muzică pentru sincronizarea emisferelor cerebrale (Hemi-Sync)
- Antrenare Cuantica;
- Codul Vindecarii
- NOESITERAPIE SI PSIHOANALGEZIE (DR. ANGEL JUAN ESCUDERO)
- RE-DESTINAREA VIETII PRIN RE-SCRIEREA ADN

Tabara va fi sustinuta de dr Crina Veres
http://www.autovindecarea.blogspot.ro/

Experienta Dr. Crina Vereş:
- Peste 12 ani de conferinţe interne şi internaționale cu sustinere de lucrari pe teme de sanatate si autovindecare;
- Peste 13 ani de studiu şi practică în tratarea cancerului şi a altor afectiuni grave;
- Peste 15 ani de studiu şi practică în domeniul nutriției şi fitoterapiei (cu multiple atestate internaționale, universitare şi nu în ultimul rând de la vindecatori autohtoni sau de medicină shamanica);
- Peste 18 ani de studiu şi practică în medicină alopată;
- Peste 19 ani de studiu şi practică pe terapie sistemică de familie, cuplu şi copii;
- Peste 25 de ani de studiu şi practică în arte martiale, stiluri externe şi interne bazate pe disciplina mintii şi a trupului;

Experienta In Autovindecare:
Leucemie Acuta (1998), Anemie Feripriva Grava(1999), Spasmofilie Si Crampe Musculare Extrem De Dureroase(2000), Fractura De Coloana Vertebrala Lombosacrata, Paralizia Membrelor Inferioare Si Traumatism Craniocerebral Post Accident Rutier Grav(2003), Sinuzita Cronica(2003), Bronsita Cronica(2004), Alergie Cu Edem Facial Si Glotic/Soc Anafilactic Repetat(2007), Adenocarcinom Rectosigmoidian Cu Metastaze Ganglionare Inghinale Si Axilare, Hepatice Si Osoase(2007).
In Acesti Ani S-A Autovindecat Definitiv Si Se Bucura De O Stare De Sanatate Deplina.

Relatari despre cum s-au simtit si cat/ce au transformat in fiinta lor participantii la una din alte tabere, vedeti aici:
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/08/tabara-de-autovindecare-si-autocontrol.html

https://www.youtube.com/watch?v=ZohkHsYlWNA&feature=youtu.be

Marturia unei participante dintr-o tabara anterioara:
“Am venit aici pentru ca am vrut sa imi vindec suferinta fizica si pentru ca vreau o viata mai buna! Tabara a fost peste asteptarile mele intrucat plec de aici nu doar inarmata cu instrumente pentru a ma vindeca, dar cu enorm de multa energie pozitiva care ma face sa simt nu doar ca ma voi vindeca, dar ca pot muta muntii! Ii multumesc doamnei doctor Crina Veres si celorlalti participanti pentru contributia la aceasta atmosfera minunata! Simt ca numai impreuna putem sa schimbam lumea, dar mai intai lucrand si schimbandu-ne pe noi!” (Georgeta)


PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR
7:00 – 8:00 Gimnastica Energetică (QiQong,Tai Chi, Ritmurile Tibetane etc)
8:00 – 9:00 Mic dejun și siesta
9:00 – 13:00 Activități din Programul de Tabără: Curs, Exerciții si Impartasire, Analiza pe cazuri concrete ale participanilor
13.00 - 15.00 – Pranz si pauza
15:00 – 18:00 Activități din Programul de Tabără: Curs, Exerciții si Impartasire, Analiza pe cazuri concrete ale participanilor
18:00 – 19:30 Pauza de Cina
19:30 – 21:30 Program de seară (Program de voie, Dans terapeutic, Vizionare de documentare, Exerciții de Relaționare)

Programul este flexibil, niciuna dintre activitati nu este obligatorie, scopul este sa ne simtim bine si sa ne relaxam.

Recomandări: să aveți la voi haine lejere pentru gimnastica de dimineata

OBLIGATORIU
Pentru a putea participa in mod activ si benefic la tabara este obligatorie vizionarea filmelor de introducere in Noua Medicina Germana, astfel incat timpul petrecut impreuna sa fie dedicat aproape in totalitate REZOLVARII PROBLEMELOR VOASTRE DE SANATATE, ci nu prezentarilor teoretice.

BIBLIOGRAFIE:
https://www.youtube.com/watch?v=NNSRb48_Szo
https://www.youtube.com/watch?v=pztIFkJAtos
https://www.youtube.com/watch?v=b14aSNMvNoY
http://autovindecarea.blogspot.ro/2012/11/originea-cancerului-si-vindecarea.html

In tabara participantii vor primi suport de curs.

Locatia taberei : Cazare si pensiune completa (3 mese pe zi) la EXOTIC HOUSE din Codlea
http://www.exotichouse.ro/

Pentru grupul nostru am obtinut niste tarife preferentiale extraordinare,

Investitia fiecaruia pentru aceasta tabara:
1 - cazare si pensiune completa:
700 ron pentru o persoana, intreg sejurul

Copiii intre 0-3 ani beneficiaza de gratuitate iar cei cu virste mai mari vor avea tarife speciale , functie de virsta si conditiile de cazare ( in pat cu parintii sau in pat suplimentar). Detaliile se vor da individual, la cerere.
Locurile sunt limitate.Pentru a-ti asigura locul, trebuie achitat un avans nerambursabil de 200 de lei pana la data de 15.04.2016.

2 - La care se adauga investitia pentru curs:

-1000/ron/persoana pentru inscrierea pina in data de 9 aprilie si achitarea avansului (200 ron/ persona) pana pe data de 15.04.2016;
-1200 ron/persoana pentru achitarea avansului (200 ron/persoana) dupa data de 15.04.2016
-1700 ron pentru doua persoane care vin impreuna, pentru achitarea avansului (200 ron/ persona) pana pe data de 15.04.2016
-2100 ron pentru doua persoane care vin impreuna, pentru achitarea avansului (200 ron/persoana) dupa data de 15.04.2016
-pentru grupuri de patru persoane sau mai multe se aplica reduceri suplimentare. Rugam sa ne contactati telefonic pentru a discuta concret.

FOARTE IMPORTANT

Deoarece timpul de promovare pentru acesta TABARA este destul de scurt – este mai putin de o luna pina la eveniment – VA RUGAM SA NE CONFIRMATI PREZENTA DUMNEAVOASTRA PINA CEL TIRZIU IN DATA DE 09.04.2016, urmind ca plata avansului sa se faca pina in data de 15.04.2016.
Daca numarul de inscrisi pina la acea data va intruni numarul minim necesar de participanti, atunci VOM AVEA TABARA DE PASTI. Altfel, tabara va fi reprogramata.

Detalii pentru plata avansuri:

-DACA DORITI SA CONSIDERATI CONTRIBUTIA DVS LA SEMINAR O DONATIE PENTRU CONSTRUIREA UNEI CLINICI DE autocunoastere, autovindecare prin constientizarea sinelui si proiecte cartitabile:

in contul: RO29 BTRL 0130 1205 N635 44XX deschis la
BANCA TRANSILVANIA pe numele (ASOCIATIA NEO GRUP CONSULTING) cu mentiunea la detalii plata DONATIE BRASOV

-sau pe firma ca taxa de curs din care statul roman primeste automat 3%:

Firma Esenta Esentei SRL
IBAN RO68BTRLRONCRT0333653601 deschis la Banca Transilvania
Str Fantanele Lama E ap 80 Cluj Napoca
CUI 35542829
J12/386/29.01.2016
Certif inregistrare seria B nr 3257507

Un alt detaliu foarte important este trimiterea unei copii dupa Ordinul de Plata pe adresa de email: viostreteanu@yahoo.com .

Vă inştiintăm că avansul pentru rezervarea locului nu se restituie, aveti posibilitatea, în schimb, să aduceti pe cineva în locul dvs.


Pentru orice fel de informatii si inscrieri puteti sa ne contactati pe adresa de email: viostreteanu@yahoo.com sau la telefon 0735038888 Violeta (de luni pana vineri in intervalul orar 17.00-21.00, iar sambata si duminica in intervalul orar 09.00-21.00)

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.