Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 8 aprilie 2017

Declaratia 230 pentru Donatia de 2% din impozit pentru Asociatia Neo Grup Consulting ca sa putem construi un Centru de Autocunoastere, Autovindecare, Autocontrol

Avem sansa sa alegem ce sa facem cu 2% din impozitul nostru pe venit in loc sa mearga la bugetul de stat. Astfel 2% din impozitul pe venit poate fi donat de orice angajat spre organizatii non-guvernamentale pentru sustinerea activitatii acestora.

Cum stiti am infiintat Asociatia Neo Grup Consulting in urma cu 9 ani pentru a face programe de educatie pentru sanatate, preventie, intelegerea functionarii mintii si corpului, pentru a ajuta oameni care au fost trimisi acasa de sistemul medical fara speranta, pentru a face un centru sau o clinica de medicina alternativa si sustinere si reintegrare sociala prin cresterea increderii in sine si in viata...

In anii anteriori din donatiile celor care au participat la cursuri, tabere, consilieri s-au strans pentru clinica si proiecte 39735 euro.

211 oameni au beneficiat de gratuitati la evenimente si de donatii pentru a isi imbunatatii calitatea vietii deteriorata prin acte medicale intempestive!

Am achizitionat aparatura pentru ca persoane nedeplasabile sa poata beneficia de cursuri si consilieri on line in valoare de cca 3000 euro.

Cei care doriti sa donati cei 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Neo Grup Consulting sa strangem bani pentru a sustine in continuare proiectele noastre si pentru a face un Centru de Autocunoastere, Autovindecare si Autocontrol, puteti completa si depune on-line Declaratia 230, sau se poate completa si depune la Finante in orasul in care aveti domiciliul fiscal.

Datele asociatiei, de care aveti nevoie la completarea formularului sunt:

ASOCIATIA NEO GRUP CONSULTING
CUI   25329484
IBAN  RO29 BTRL 0130 1205 N635 44XX

http://codfiscal.net/43237/anaf-online-formularul-230-se-poate-depune-online-cererea-pentru-directionarea-a-2-din-impozitul-pe-venit

http://www.fiscalitatea.ro/descarca-noua-versiune-actualizata-pentru-declaratia-230-5387/

Impreuna putem reconstrui fata lumii in care traim!

Chiar daca pare putin pentru unii cat inseamna 2% din venitul lor, sa nu uitam ca orice ocean este format din multe picaturi adunate Impreuna!

Doar impreuna facem o diferenta in viata noastra si a celor dragi!

Multumesc ca Existi! Te Iubesc!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.