Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 17 august 2015

Testul RH la gravide - una din fraudele medicale care imbolnavesc mamele si copiii. RH-negativ ?

Cine a facut testul "RH" in timpul sarcinii si a iesit negativ ?
Dupa medicina: un test negativ este rau, unul pozitiv este bun. Dar de ce ?

La 85% din populatie testul iese pozitiv, iar la numai la 15% iese negativ. Oare de ce ?
Ce stiti despre acest test de fapt ? 

Acest test este una din cele mai mari prostii, pacaleli, manipulari, greseli, perversiuni, etc. care exista in medicina! 
Ce a facut de fapt doctorul care a descoperit "testul" ?

El a injectat sange de maimuta Rhesus la iepuri. Din sangele de iepure a extras mai tarziu niste "anticorpi" (proteine) pe care i-a injectat din nou
la maimutele Rheus. Si culmea este ca acestea au reactionat la anticorpi! Mare scofala ! Orice animal reactioneaza la chestii straine injectate in sange. Atat iepurele cat si maimuta a reactionat si orice om ar reactiona daca nu ar fi prea bolnav sa mai reactioneze.

Dupa acesta descoperire idioata, cercetatorul a avut ideea si mai idioata de a injecta acesti anticorpi si la oameni,  pe care nu i-a intrebat inainte daca sunt de acord sau nu cu astfel de experimente. Insa in anii 40, in timp ce Mengele teroriza copiii in lagarele de concentrare germane, in USA se puteau face multe experimente ilegale. 

Si "miracolul" s-a produs din nou ! Si oamenii au reactionat la aceste substante straine injectate in sange ! Insa nu toti ! NU!
Cei mai bolnavi cobai umani ai acestui medic natang nu aratau nici o reactie ! Si tocmai asta l-a o pus pe ganduri pe acest medic.

Si dupa ce a chibzuit ceva timp - cu putinele celule cerebrale ramase intacte -  doctorul nostru a dedus ca : 

a) e normal (Rh-pozitiv) ca oamenii sa reactioneze cand sunt injectati in sange cu produse luate din sangele la un iepure dupa ce acesta a fost infectat cu sange de maimuta Rhesus si ca 
b) e anormal ca sa nu apara o reactie (RH-negativ). 

Ca urmare in acel moment s-a inventat o noua boala: "boala celor care NU reactioneaza cand  sangele lor intra in contact cu anticorpi de la iepure injectat cu sange (bolnav) de maimuta Rhesus" Sau pe scurt "boala RH-negativ".

Si boala asta a fost pusa  pana in ani 60 in sertar caci inca nu se stia cum sa se profite pe baza ei. 

20 de ani mai tarziu a fost scoasa din sertar ca sa se foloseasca pe post de BAU-BAU contra la gravide si la plozii lor. 
Caci intre timp Rockefellers si alti dusmani ai omenirii stiau prea bine - dupa mii de experimente secrete facute de CIA din anii 40 incepand - ca frica gravidelor se transmite la copii si face copiii fricosi, bolnaviciosi si slabi, produce cancer si multe alte boli. 

Daca doctorul acela ar fi folosit camile sau ursi sau lilieci in loc de maimute acum oameni s-ar imparti in camila-negativ sau urs-pozitiv sau liliac-negativ. Dar cum nu a facut decat test cu sange de maimuta acum oamenii se impart dupa "mintea" lui in Rhesus-pozitiv sau Rhesus-negativ, dar cuvantul "minte" e cam mult spus aici.

Vi se pare normal ca la un om sanatos sa apara o reactie in sange atunci cand un om este injectat cu un produs sintetic obtinut din sangele la 2 animale diferite care au reactionat mai inainte intre ele ? Mie da. 
Vi se pare normal ca unii oameni sa nu arate nici o reactie ? Mie da, chiar daca nimeni nu stie de ce. In general azi se stie ca oamenii bolnavi nu reactioneaza la vaccinuri si injectii caci nu au puterea sa mai reactioneze. In anul 1940 probabil nu se stia.

Sunt oameni care de la o lovitura la cap fac un cucui, deci au o reactie. Este normal.
Sunt insa si oameni care de la o lovitura la cap fac nu fac nici un cucui, deci nu au o reactie VIZIBILA. Este normal, chiar daca nimeni nu stie de ce.

Insa pt. acel medic lipsa cucuiului ar fi stranie si demna de a fi tratata cu ser de iepuri si maimute de laboarator bolnave sau cu o alta bazaconie.

Vi se pare normal ca unii oameni sa  raceasca dupa ce fac baie in apa rece ? Mie da.
Vi se pare normal ca unii oameni sa nu raceasca dupa ce fac baie in apa rece ? Mie da. Insa pt. acel medic lipse reactiei ar fi stranie si demna de a fi tratata cu ser ser de iepuri si maimute de laboarator bolnave sau cu o alta bazaconie.

Vi se pare normal ca unii oameni sa faca blande mari dupa o muscatura de tantar ? Mie da.
Vi se pare normal ca unii oameni sa nu faca blande mari  dupa o muscatura de tantar ? Mie da, desi nimeni nu stie de ce. Insa pt. acel medic lipsa reactiei ar fi stranie si demna de a fi tratata cu ser din tantari care au muscat mai inainte o maimuta de laboarator bolnava.

Acest test numit testul RH, de care nu are nevoie de fapt nimeni, cu atat mai putin o gravida, o mare idiotenie, are urmari negative sigure si anume:

1) baga frica in gravida si ca urmare si in copilul din burta mamei caci aceasta de indata ce afla ca este "rh-negativ" (= BAU BAU-ul medical) incepe imeditr sa-si faca griji majore de sanatatea copilului, emotii pe care copilul le simte si de la care va suferi si care ii vor schimba personalitatea si sanatatea.

2) duce la injectarea gravidei cu agenti necunoscuti si care provin din ser de iepure inoculat cu sange de maimute rhesus, caci acest cocktail
a se injecteaza ca antidot chipurile in sangele mamei gravide si dupa nastere inca o data. Ca urmare se injecteaza si in corpul copilului nenascut.

3) duce des la proceduri medicale terifiante pt. fat sau nou-nascut ca injectii prin burta mamei in care fatului i se baga in burta sange cu anticorpi 
sau noului nascut i se fac o transfuzie completa de sange dupa nastere.

Mama sta des cu frica pana dupa nastere, mai ales dupa prima sarcina caci se spune ca anticorpii din sangele mamei ataca fatul sau sangele la nou nascut !

Insa putini stiu detaliile legate de aceasta manipulatie prin frica si ce inseamna de fapt "RH".
RH-ul este ceva extras din sangele unui iepure care a fost mai inainte infectat cu sange de maimuta Rhesus.
Insa daca a fost bolnava sau nu aceasta maimuta nu se spune. Insa eu va spun ca aceasta maimuta a fost bolnava !

Deci la gravide li se face un test la reactia sangelui cu niste chestii iar daca testul ieste negativ atunci gravida si 
copilul se trateaza.

Cei 15% la care iese negativ nu locuiesc in Africa, Asia, America de Sud ci numai in Europa sau America de Nord.
Daca injectezi in venele cuiva ceva strain corpului  este normal ca organsimul sa reactioneze si sa produca anticorpi (rh-pozitiv)
Daca insa oamenii sunt mai bolnavi sau mai otraviti ei nu mai reactioneaza la aceste substante straine (rh-negativ),
Cum cei mai nesanatosi oameni traiesc taman in tarile civilizate ca Europa si America de Nord, acolo gasim si lipsa reactiei la aceasta invaziune in sange in timp ce pe alte continente nu o gasim. In plus banii pentru astfel de teste care nu sunt gratuite exista oricum numai in tarile
civilizate. De multi ani insa aceste teste care produc victime se fac si in tarile de est si deci si in Romania.
Iar bolile la noi nascuti au crescut in loc sa scada odata cu introducerea testului acesta.

Solutia la o gravida care este gasita ca rh-negativ dupa un test RH este injectarea cu anticorpi care provin din ceva necunoscut si nefacut public.
Cine stie ce virusi si patogeni contin acesti anticorpi caci astfel de experiente de injectarea de sange cu patogeni in iepuri se faceau cu tuberculoza deja cu 40 de ani inainte de primele experiemente cu acest sange de maimuta injectat in iepuri.

Pe langa asta, ca metoda de "terapie",  la noul-nascut  a care mamei a fost stampilata cu rh-negativ i schimba des dupa nastere tot sangele cu sange mort si nefolositor din conserve de sange, lucru care duce la o trauma sigura la copil, caruia ii trebuie mult timp sa-si faca din nou sange, caci acest material din conserve nu se face niciodata sange propriu ci trebuie eliminat.

Sau fatului din burta mamei i se fac niste injectii traumatizante prin burta mamei, o trauma la fel de sigura pt. bietul copil.
Aceste injectii terifiante pentru sugar au fosta facute pentru prima daca in 1964 de catre un medic din Noua Zeelanda. Pana atunci era 
tabu sa faci ceva la un fat in burta mamei. Intre timp astfel de torturi asupra fetilor sunt la ordinea zilei.

Si ce s-ar intampla de fapt daca o femeie rh-negativ are un copil rh-positiv in burta ?
Nimic!  Medicina insasi spune ca apare anemie, icter sau slabiciune ca simptome des. 
Insa simptomele astea apar la fel de bine si la mame rh-positive ! Si copilul meu a avut icter dupa nastere, care a aparut caci copilul nu a putut suge cum trebuie la san in prima zi si care duca la "frica ca nu am ce manca" si ca urmare la marirea ficatului ca sa poata asimila mancarea mai eficient.

Deci aceste 3 simptome sunt simptome comune indiferent de rezultatul testului !
Bineinteles ca trebuie sa faca frica si sa spuna ca copilul poate muri, se poate naste cu boli mai grave ca idiotie. 
Insa aceste lucruri se intampla la fel de des si la mame care nu sunt rh-negativ.

Deci la mamele cu rh-negativ li se face frica de lucruri care se intampla zilnic la mame cu rh-pozitiv !
Deci este vorba de o simpla dar eficienta manipulare mincionoasa bazata pe frica si minciuni.

Frica este metoda de baza a medicinii iar naivitatea si nestiinta pacientilor este baza pe care se efectueaza aceasta manipulare prin frica.
Ce nu face o gravida naiva ca sa-si mentina copilul sanatos in burta ? Face orice !
Ia si daunatorul acid folic, face si vaccinuri in sarcina, face si ecografii. Deci ce sa nu-si injecteze si ser din sange de iepure otravit cu sange de maimuta Rhesus daca doctorii il numesc "imunoglobuline" si este "salvarea de la boala" sau chiar "de la moarte" ?

Daca cineva este rh-pozitiv sau negativ nu are nici o insemnatate si nici o urmare., fiind o boala inventata, ireala si inexistenta.
Copilul poate avea anemie, icter sau alte boli la fel de des sau de rar indiferent ca mama este rh-pozitiv sau negativ.
Asta este un fapt real. 

Insa diferenta imensa este in psihicul mamei, caci:
a) o mama cu rh-negativ traieste cu frica din momentul in care crede oarba si perfida medicina in urma terorii psihice si copilul ei la fel
b) mama va face benevol injectii propuse de medici si care contin agenti necunoscuti, care privin din sange de iepure infectat cu sange de maimute Rhesus, maimutele cele mai folosite la experimente cu virusi si arme biologice
c) copilul va fi supus la chinuri cu instrumente medicale ca schimbatul sangelui sau injectii in burta facute prin burta mamei - si asta fara anestezie prealaibila a fatului si chiar daca ar fi, ar fi negativa pt. fat.

Deja chiar si fara injectiile cu "anticorpi" frica produce dupa cunostintele din Noua medicina germana o sumedenie de boli, chiar grave ca si tuberculoza,  cancer sau leucemie. 

Testul RH este o mare frauda medicala si o manipulare facuta pe baza fricii si a necunoasterii iar gravidele sunt o tinta naiva si usor de manipulat.
De "stiinta" nu poate fi vorba absolut deloc la asemenea idiotenii strigatoare la cer !

Daca nasti un copil cu anemie si ai testul rh-pozitiv, medicii spune ca copilul se va reface sau ii da ceva fier.
Daca nasti un copil cu anemie si ai testul rh-negativ, atunci vai si amar de gravida si de copil caci medicii vor sari in sus!
Daca nasti un copil cu icter si ai testul rh-pozitiv, medicii vor spune ca copilul se va reface de la sine.
Daca nasti un copil cu icter si ai testul rh-negativ, atunci vai si amar de gravida si de copil caci medicii vor sari in sus!
Daca nasti un copil mai slab ca forta si ai testul rh-pozitiv, medicii vor spune ca copilul se va reface de la sine.
Daca nasti un copil mai slab ca forta si ai testul rh-negativ, vai si amar de gravida si de copil caci medicii vor sari in sus!

Daca iti moare un copil in burta si ai testul rh-pozitiv, medicii vor spune ca nu stiu cauza sau ca asa a vrut Dumnezeu.
Daca iti moare un copil in burta si ai testul rh-negativ, medicii vor spune ca de vina a fost sangele agresiv al mamei care l-a distrus pe cel al copilului.

Daca nasti un copil handicapat si ai testul rh-pozitiv, medicii vor spune ca nu stiu cauza sau ca asa a vrut Dumnezeu.
Daca nasti un copil handicapat si ai testul rh-negativ, medicii vor spune ca de vina a fost sangele agresiv al mamei care l-a distrus pe cel al copilului si de aceea s-a nascut copilul asa.

Deci vedeti cat de simplu se face manipularea, cat de mari prostii cred medicii (medicii cred absolut orbeste in tot ce ii invata concernele) si cat de naivi sunt oamenii care cred prostiile medicinii. In plus se ofera si "solutia" - vaccinul - care poate duce la traume si boli. 

Din momentul ce gravida afla ca ceva nu este in regula cu sangele va sta toata sarcina cu frica.  Si toate de la un test stupid si rauvoitor

Ca aceste teste, injectii si torturi nu se fac gratuit ci ele se vand si deci se platesc - de asigurari medicale sau de pacienti, tot acelas lucru - , cred ca nu trebuie sa mai mentionez. Insa ce se vinde gravidelor in acest caz este o boala imaginara, frica, panica, daune fizice si psihice, traume si chiar si patogeni necunoscuti din maimute de laborator creeate intr-un laborator a lui Rockefeller.

Cel care a "descoperit" testul RH a luat premiul Nobel - numai inventatorii la cele mai perverse si distrugatoare chestii au luat pana acum premiul Nobel inclusiv toti cei care au lucrat la prima bomba atomica - era angajat in institutul Rockefeller cand a facut aceste "descoperiri", adica la dusmanii cei mai mari ai omenirii, caci familia Rockefeller a pus bazele medicinii moderne manipulative.

Cu 40 de ani inainte deja se faceau experimente cu tuberculoza injectata la iepuri. Azi se stie ca tocmai aceste maimute Rhesus
sunt folosite in laboratoare ca animalele standard la teste pt. arme biologice si virusi caci dintre animale de laborator folosibile ca randament
se aseamana cel mai mult cu oamenii.

Am descoperit aceasta frauda cu testul RH si eu de abia acum cateva zile pe cont propriu. Totul este limpede ca buna ziua si fara nici un dubiu. 
Culmea este ca pana acum nu am citit un SINGUR articol cat de cat critic la acest test mincinos si manipulativ in nici o limba curenta. 
Se pare ca nimeni nu s-a ocupat cu aceasta tema pana acum si toti cred orbeste in acest test. Daca insa dati de cineva care are dubii la acest test si a scris un articol m-as bucura sa stiu ca nu sunt eu primul.

Cititi si dati mai departe acest articol macar la toate gravidele pe care le cunoasteti. 
Zilnic sute de gravide sunt terorizate pe baza acestei fraude medicale cu care se fac nu numai bani dar cu care se produc nenumarate boli in mame si copii ca urmare a fricii si traumelor de la investigatii si proceduri medicale terifiante.

Multumim 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.