Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 1 aprilie 2015

"Misterul" impartirii tumorilor in tumori maligne si benigne

Avand in vedere ca toate asa-zisele cancere, sunt conform NMG si realitatii ori procese in care se mareste tesutul pt. a mari functiunea lui (de ex. tumori ca o conopida in tractul intestinal sau in stomac) ori procese de reparatie dupa ulceratiile anterioare (bronhii, col uterin, testicul, etc), se pune intrebarea cum diferentiaza medicina intre tumoei maligne si benigne caci conform NMG nu are cum sa exista o diferenta de "rautate" sau functie intre ele.
Orice marire a tesutului (tumoare) sau reparatie se face prin diviziune celulara. Exista numai o forma de celule in corp la nivelul unui anume tesut si din NMG stim ca nu exista nici celule canceroase si nici celule care cresc aiurea-n tramvai, asa cum vor ele. Nu exista nici celule care se muta prin sange la alt organ, caci celulele unui organ nu pot creste altundeva si conservele de sange nu se controleaza daca au celule canceroase in ele. Deci nimanui nu-i frica de fapt de celule canceroase cand e vorba de tranfuzii de sange.
Toate procesele de reparatie sau de crestere functionala sunt facute la comanda creierului si cu in scop anume. Deci cum poate medicina sa imparta celule identice de fapt in doua categorii dintre care una este un diavol si alta un inger ?
Conform Dr. Hamer extrem de simplu dar si pervers:
1) tumoare benigna: tumoare care in momentul analizei creste lent.
2) tumoare maligna: tumoare care in momentul analizei creste rapid.
sau
1) mai multe celule mici (bune)
2) mai multe celule mari (rele)
Caci cu cat un tesut creste mai rapid, cu atat mai mari sunt si celulele.
Cand un constructor vrea sa construiasca mai repede o casa, el foloste caramizi mai mari. Asa face si corpul, caci este si mai inteligent ca un constructor de case. Daca este nevoie de o crestere mai rapida, in urma diviziunii se formeaza celule mai mari. Simplu si eficient.
La biopsie se numara numarul celulelor mari la microscop si daca
aceastea depasesc un anumit numar se declara tesutul ca fiind malign.
Granita intre malign si benign nu este definita fix, ci este flexibila si variaza dupa criterii necunoscute si probabil destul de aleatoare.
Daca cineva isi face casa cu caramizi mici de lut, casa asta ar fi dupa medicina benigna. Daca si-ar face insa casa cu ytong - blocuri albe de piatra mai mare - medicina ar declara-o maligna.
Daca cineva si-ar face casa cu ambele tipuri de caramida, in functie
de dispozitia celui din laborator ar putea-o declara maligna sau benigna.
Daca analiza s-ar face in alt moment - sa zicem cateva zile mai devreme - in loc de un tesut malign s-ar constata un tesut benign.
Sau invers. Este o chestie de noroc cum iese rezultatul biopsei.
Si de rezultatul ei depinde viata sau moartea pacientului.
Asta-i biopsia! "Stiinta" pura - daca aruncatul cu zarurile si prostia se poate numi stiinta.
medicina spune:
"Tumorile canceroase sunt clasificate in termenii medicali maligne si benigne, distinctia intre cele doua realizandu-se in functie de masura in care se raspandesc in organism prin invazie si metastaza."
Prin invazie se intelege viteza de crestere, caci un tesut al unui organ nu poate deveni alt tesut, ci este vorba de marirea lui. Iar metastaze datorita raspandirii prin sange a celulelor nu exista si nici nu este posibil ca o celula sa plece si sa devina celula altui tesut. Orice nou cancer are ca si cauza un nou conflict.
Cele mai multe cancere secundare le produc doctorii in pacient. De ex. frecventele metastaze la plamani provin de la frica de a muri de pe urma bolii, frica facuta de regula de cuvintele "aveti cancer" sau "mai aveti 3 luni de trait". Cuvintele negative ale medicilor au un impact mai rau decat citostaticele date.

https://www.facebook.com/groups/191070311078605/permalink/352141758304792/
Multumim Gabriel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.