Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 22 ianuarie 2015

(VIDEO) Disperat, i-a dat ulei de CANABIS fiicei sale aflate pe moarte, copilul revenindu-și spectaculos. Oncologul a făcut plângere la poliție, tatăl va înfunda pușcăria

Noroc ca noi traim in Romania si aici inca nimanui nu-i pasa daca traiesti sau mori... si nici ce pilule saqu terapie iei sau ce faci sa te faci bine, daca te vindeci esti anomalie, daca mori, eh era de asteptat conform istoriei naturale a bolii !!!

 
 
 
 
 
 
7 Votes

Regret dar unul din cele 2 video, deja a fost sters.
Un tată singur se confruntă cu ani grei de închisoare, după ce i-a dat ulei de canabis medicinal fiicei sale aflate pe moarte, pentru a-i ușura suferința.
Australianul Adam Koessler a fost acuzat la începutul acestei luni, după ce i-a administrat fiicei sale în vârstă de doi ani, Rumer Rose, în încercarea de a-i trata un neuroblastom aflat în stare avansată. Doctorii îi dăduseră micuței șanse de supraviețuire de 50%.
Într-o declarație pentru Newcastle Herald, Koessler a explicat cum fiica sa a aratat semne considerabile de ameliorare după ce uleiul a fost amestecat cu nucă de cocos și dat copilului. “Corpul ei a prins din nou viață. Rumer și-a revenit foarte repede. Mi-a spus imediat “Tati, nu mă mai doare burtica”, a putut să mănânce cum n-a mai făcut-o de foarte mult timp și vreau să vă spun că începuse să câștige în greutate. A avut din nou energie și a vrut să meargă afară cu mine în loc să stea culcată pe spate, cu picioarele ghemuite de durere. Culoarea pielii ei s-a întors, ochii ei străluceau din nou, ne uitam unul la altul complet uimiți. Nici ea și nici eu nu ne-am așteptat să se simtă atât de bine”.
Cu toate acestea, Koessler a fost arestat după ce s-a dus în Brisbane, unde s-a întâlnit cu medicul oncolog fiicei sale, care făcuse plângere la poliție că bărbatul îi administrează substanțe înterzise copilului de doi ani. El a fost acuzat de furnizarea și administrarea de droguri periculoase unei persoane sub 16 ani, posesie de droguri periculoase, și va apărea în instanță.
Condiția de eliberare e să nu-și mai vadă fiica, copilul fiind la terapie intensivă, în urma convulsiilor, după ce polițiștii i-au confiscat uleiul de canabis.
Dar, în urma arestării lui Koessler, o petiție a fost lansată pe change.org, semnatarii acesteia solicitându-i ministrului Justiției Jarrod Bleijie și premierului Campbell Newman să intervină în acest caz.
Petiția prevede: “Este inuman și nedrept să arestezi un părinte care a acționat din dragoste pentru copilul său, dorind să-i prelungească viața și obținând rezultate uluitoare pentru sănătatea micuței, mai ales când vine vorba de astfel de boli grave. În afară de cruzimea chinuitoare de a elimina drepturile părintești în impunerea condițiilor de eliberare, această decizie este contrar a ceea ce este deja cunoscut și bine documentat, cu privire la beneficiile uleiui de canabis de grad MEDICAL, același tip administrat de Koessler. Adam Koessler merită să-și vadă copilul reintegrat în societate, acuzațiile împotriva lui respinse, precum și dreptul de a decide optiuni de tratament pentru propriul copil. Nu poți să obligi un părinte să aleagă ce tratament vrei tu pentru copilul lui, iar dacă n-o face să-l bagi în pușcărie”
Mai mult de 30.000 de persoane au semnat petiția.
Un mesaj pe Facebook, postat ieri, spune: “Pentru micul nostru înger Rumer Rose. Știm că tati nu poate fi cu tine acum, dar lumea este de partea lui. Toată lumea îți trimite energie vindecatoare si sperăm ca tatăl tău să te vadă în curând. Fii puternică, rezistă pentru tati și pentru tine”.
Iată drama altui părinte, care și-a salvat copilul cu același tratament pentru care lui Koessler îi este interzis acum să-și vadă fetița.
https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2015/01/22/video-disperat-i-a-dat-ulei-de-canabis-fiicei-sale-aflate-pe-moarte-copilul-revenindu-si-spectaculos-oncologul-a-facut-plangere-la-politie-tatal-va-infunda-puscaria/

Un comentariu:

  1. In Austria s-a intamplat ceva asemanator cu Olivia Pilhar - mafia medicala nu se lasa asa usor!
    O sa public in curand pe blogul meu povestea micutei Olivia.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.