Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 5 noiembrie 2013

Scandal in lumea medicala. SIDA nu exista.

Scandal in lumea medicala

Medicul de origine româna, Mihai Alecu demonstreaza cã SIDA nu existã!
Aceasta este marturia unui cercetator roman care a lucrat in marile laboratoare din strainatate. Gigantii farmaceutici si-au dat mana si banii pentru a musamaliza un urias scandal. Doctorul Mihai Alecu pune sub un semn de intrebare maladia secolului XX.
In conditiile in care in Romania s-a demonstrat ca nu a existat gripa aviara, iar marturie stau inclusiv dosarele aflate in lucru la Departamentul National Anticoruptie (DNA) si in conditiile in care sefii aceluiasi DNA refuza sa ancheteze isteria gripei asa-zis porcine, AIM a descoperit o marturie spectaculoasa a doctorului Mihai Alecu, cercetator in laboaratoare din strainatate, care arata ca nici macar SIDA nu exista in realitate, ci a fost inventata pentru a inabusi un scandal urias provocat de marile companii farmaceutice. Redam in continuare depozitia doctorului Mihai Alecu, cu mentiunea ca intertitlurile apartin redactiei AIM.


Fantastica sarlatanie

SIDA nu exista si nu a existat niciodata. Nu exista pt ca nu exista nici un virus HIV, deci daca nu exista pretinsa cauza nu poate exista nici pretinsa maladie;
acestea sunt afirmatiile pe care le-am facut in cele mai importante asezaminte medicale incepand din anul 1987, data la care presupusa SIDA si-a facut aparitia in Europa. Dar sa facem putina istorie pentru a intelege mai bine toata aceasta absurda inventie si s-o luam cu inceputul. Terorismul mass-media in fantastica sarlatanie a SIDA incepe in a doua jumatate a anului 1986, dar a functionat la cote maxime de la inceputul lui 1987. Un mic grup de medici, intre care ma numar si eu, a inceput sa protesteze, sa spuna ca nu este adevarat, ca toate afirmatiile presei erau in afara oricarei logici clinice. Eram un mic grup, unii fara o mare experienta in biologie si cu atat mai putin in virusologie. Subsemnatul, de exemplu, lucram la acea epoca in calitate de consultant in psihopatologie clinica la Clinica de maladii nervoase si mentale a Universitatii din Milano, condusa de regretatul Prof. Gildo Gastaldi. Nu ne cunosteam intre noi; poate greseam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seama urmand cai gresite. Totusi ne-am dat seama ca se intamplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu. Am incercat sa iau legatura cu jurnalisti dintre cei mai seriosi si influenti la acea epoca, cu televiziunea de stat, reviste stiintifice: nimic. Mi-am dat seama ca informatia specializata e complet manipulata de puteri oculte internationale.


O problema controlabila prin tehnici simple

La acea epoca nu stiam, nici nu intuiam ca toata lumea este manipulata de cativa potenti care care trag sforile si decid soarta locuitorilor intregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent stiintific.

Este suficient sa ne gandim la faptul ca in acea perioada reusisem sa-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universitatii din Milano, prof. Luigi Villa sa organizeze un curs oficial de medicina Ayurvedica si indo-asiatica, care, odata obtinute autorizatiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse in programele oficiale ale facultatii.
Desi supraexpus – pentru ca nu ma pricepeam deloc la medicina traditionala si etnoantropologica si inselat de ideea ca SIDA ar putea fi o problema exclusiv medicala, am incercat sa demonstrez ca aceasta problema – care la acea epoca se afirma ca este foarte grava, necunoscuta, aparent incurabila – ar putea fi controlata sau vindecata cu tehnici simple. Asadar am inceput sa aplic metodele mele holistice care, cu zece ani in urma, imi permisesera sa pun la punct „Nucleele celulare energetice” si „Alimentatia psiho-neuro-ortomoleculara”.

Tinta a patru atentate intr-un singur an

In acelasi timp, in alta parte a lumii, un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul conditiilor biologice cu bio-electronica, plante africane, terapii personalizate apte sa regenereze ficatul, substante purinice homeopatizate. Si erau probabil si altii, cu siguranta mai buni ca mine. Dar toti redusi la tacere, amenintati si marginalizati cu orice mijloace. De cine? De ce? In ce scop? Persoana care va vorbeste a fost tinta a patru atentate intr-un singur an. Dar s-o luam in ordine. Toate acestea va vor demonstra ca sforaria se vedea clar inca din 1987. Au trebuit sa treaca ani pentru ca altii sa confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data insa, sunt nume mari, inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate si care au demonstrat ca nu exista nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.


Negustorii mortii au incasat miliarde

Dupa ce au trecut anii, mii de nefericiti au trecut in alta viata numai pentru a fi acordat incredere informatiilor ultramanipulate de sistem. Dar atatia si-au incasat cei 30 de dinari: vanzatori de palavre tiparite sau difuzate pe calea undelor au facut afaceri infloritoare, mii de speculanti si profitori au acumulat sume ametitoare cu aceasta isterie colectiva, prezentatori de programe celebre si dezbateri televizate menite sa induca in eroare, au fost toti avansati si negustorii mortii (marile companii farmaceutice) au incasat cifre astronomice de miliarde – premiu binemeritat pentru nobila lor munca bine facuta. Acum iese la iveala micul detaliu ca totul este un fals de neimaginat, pur si simplu pentru ca un virus SIDA NU EXISTA. Dar sa ne intoarcem la miezul problemei. La inceputul anilor 70, mai intai in America si apoi in Europa, se introduce un nou medicament bazat pe doua substante: sulfonamida si trimetoprim, vandut in multe tari sub numele de „Bactrim” (in alte tari ca „Septrim”). Acest medicament a avut succes pentru actiunea sa bactericida. In tarile occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, datorita frecventelor pneumonii si infectii ale cailor urinare.

Ce omoara bacteriile, omoara si celulele sanatoase

Dar necazul este ca Bactrim loveste mortal si componente importante ale celulelor umane, care sunt mitocondriile – unul din multele lucruri pe care in graba si rapacitatea lor, producatorii de medicamente prefera sa le ignore. Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care, in cursul milioanelor de ani de evolutie, s-au integrat in interiorul celulelor, pastrandu-si o parte din specific. De aceasta, ceea ce este toxic pentru bacterii este la fel de toxic si pentru mitocondriile celulelor organismului uman.
Absorbind si integrand aceste bacterii, celula le hraneste, le sustine, le protejeaza, dar in schimb le-a delegat sa devina plamanii sai: ceea ce inseamna ca practic, mitocondriile ajuta celula sa respire. Apoi, la sfarsitul tuturor reactiilor chimice implicate in procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formeaza moleculele de ATP (adenozin trifosfat), care sunt moleculele energetice de baza pentru celulele noastre. Aproximativ 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obtinuta prin intermediul adenozin trifosfatului.

Leziuni la nivelul ADN-ului
Evident, mitocondriile otravite si ele de Bactrim incep sa sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu are acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Si atunci, interferenta medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice etc), in functionarea mitocondriilor produce o consecinta grava, alterand mecanismele de oxigenare. Anumiti microbi straini sunt avantajati pentru a prolifera si atunci apar acele boli oportuniste pe care „medicina oficiala” le numeste SIDA. Toate acestea sunt esentiale pentru a intelege cum a fost inventata SIDA in 1981 in America.

Operatiunea SIDA si inventarea HIV

Medicii au prescris unui numar mare de homosexuali, afectati de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim in doze adecvate masei corporale si pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfarsit, iata ca apar rezultatele tratamentului gresit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocata de consumul indelungat de sulfonamide. Ceva ce nu se mai vazuse niciodata in istoria medicinei si caruia nimeni nu-i evaluase riscurile. Si cum medicii care prescrisesera Bactrim si producatorii medicamentului se temeau ca vor trebui sa suporte un lung sir de anchete, daune evaluate la milioane si milioane de dolari, au inventat operatiunea SIDA, care nu intamplator a fost la inceput legata de miscarea gay.
Homosexualii care trebuiau sa moara datorita distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinsi ca erau victimele a ceva nou si acest ceva nou era teribil de mortal (chiar daca nu existau probe ca asa era). Inventasera in graba SIDA, dupa care au fost obligati sa inventeze si o pretinsa cauza: virusul “HIV”.
Si in acest caz ce ar putea fi acel ceva care se masoara cu faimosul test al seropozitivitatii? Iata raspunsul, chiar daca partial: drogurile, – in special cocaina, provoaca o puternica crestere a hormonilor de stres ai inimii si aceasta crestere produce o crestere de anticorpi in sange. In acest moment, testul releva o pozitivitate. Acest lucru este usor de verificat in grupurile de risc, asa cum a admis in final Gallo&coll. Toti cei care fac uz de cocaina risca sa aiba un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu releva decat nivelul de anticorpi.


Un virus relationat cu “orientarea sexuala”

Cei care sunt supusi diferitelor terapii de dezintoxicare cu cresterea nivelului de metadona, se pare ca sunt supusi aceluiasi fel de risc: ca si cazurile pacientilor hemofilici carora li s-au administrat derivati hematici puternic contaminati cu virusi hepatici si de alte feluri.
La intrebarea legitima daca pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decat unul medical, raspundem, fara nici o umbra de indoiala, DA. Exista o cenzura stiintifica, pentru ca hatisul de interese care a impins inainte SIDA nu este suspectat de nimeni.
De exemplu, in Clinica Universitatii din Frankfurt sunt 24 de persoane care muncesc in sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea isi primesc salariul de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci care este terapia pe care o vor administra bolnavilor. Deci, daca mecanismul de oxidare a mitocondriilor (fara de care nimeni nu poate respira), este lezat, atunci nu este surprinzator ca pacientilor le lipseste aerul. Nu intamplator pacientii bolnavi de pretinsa SIDA sufera continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importanta, dar din nefericire a fost ignorata pana acum de clasa medicala. In schimb a fost, cu multa arta, incriminat un pretins virus, a carui substanta genetica si ale carui proteine nimeni n-a fost capabil sa le izoleze pana acum.
Si totusi toata lumea vorbeste de un virus relationat cu orientarea sexuala, ceea ce constituie o arma politica. De fapt contestarea care a inceput in anii saizeci a fost inlocuita in anii optzeci in buna parte cu sperietoarea “SIDA”.

sursa http://www.amosnews.ro/Scandal_in_lumea_medicala-29-37460

“Exista 2 moduri de a trai Viata: unul, ca si cum nimic nu este miracol, si altul, ca si cum TOTUL este miracol” (Albert Einstein)

- See more at: http://anatolbasarab.ro/scandal-in-lumea-medicala-sida-nu-exista/?fb_action_ids=655389371159525&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22655389371159525%22%3A215670855277902%7D&action_type_map=%7B%22655389371159525%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D#sthash.zR0nV6bE.dpuf

Posted by  on 30.10.2013 in Sănătate | 42 comments

Multumim ca existi Anatol !

Dragilor
Dati mai departe sa ajunga la toti cei care ar fi de dorit sa stie ca nu au cum sa faca SIDA iar virusul HIV este o creatie manipulatoare si totusi care daca nu esti pe faza te poate ucide prin ignoranta fata de informatiile NOCEBO *(invers PLACEBO), adica acele informatii care par reale dar nu sunt insa induc frica si de acolo duc la simptome de boala si apoi la moarte prin epuizarea resurselor energetice ale corpului...
Multumesc ca existi si ca ajuti la cresterea gradului de cuprindere a Adevarului de catre ceilalti semeni ai nostri !

8 comentarii:

 1. Draga Crina,
  Te rog din suflet, as vrea sa stiu mai multe despre hepatita b........despre acest virus.........sau despre stafilococi la copii.........fetitei mele tot i-l gaseste pe cel auriu.........si nu ii gasim leac.... sunt atat de interesata sa aflu despre virusul B.........cum pot scapa de el.......cat depinde de alimentatie?
  Multumiri mii

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PANA APUC SA SCRIU CARTILE DE MEDICINA GERMANA PENTRU COPII CA SA PRICEAPA PARINTII CUM SA SE POARTE CA SA NU MAI FACA BOLI sau sa se vindece iti pot sugera un curs unde poti pune intrebari ca nu apuc sa raspund DEOCAMDATA DACA ITI E URGENT, daca uit sa iti raspund mai scrie-mi intrebarea si poate apuc sa scriu ca cu scrisu merge pt mine mai greu decat cu vorbitul :) desi la intrebarea asta raspund la curs cam de fiecare data...

   Ștergere
  2. Nu vreau toate informatiile existente in toate cartile de medicina...
   Vreau sa stiu ce credeti despre virus b....si virusi hepatici....ce viata treb sa aiba un om contaminat cu el...
   Cat despre copii stiu ca e un subiect larg, ar fi exatraordinar sa ne dati cateva sfaturi concrete despre cum sa crestem niste copii sanatosi si sa ii ocrotim intr.o lume plina de virusi si nu numai....

   Ștergere
 2. cred ca exista multa lume interesata.........se spune ca fff multi oameni sunt infectati cu acest virus, iar ciroza si cancerul hepatit sunt f raspandite........ce facem? cum ne aparam?

  RăspundețiȘtergere
 3. Deci si radiatiile pt tratarea cancerului sunt asemanatoare cu administrarea Bactrim in cazul SIDA. Adica radiatiile nu distrug numai celulele canceroase, ci si pe cele sanatoase. Astfel, industria farmaceutica are de castigat, iar bolnavul moare. Ca o concluzie, totul se rezuma la alimentatie si la stilul de viata, nivelul de stress. Suntem ceea ce mancam.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Depinde ce numim mancare fiindca eu mancam raw vegan, crud si sanatos cand am facut cancer de colon terminal si in paralel imi hraneam fiinta cu sentimente de inutilitate si cand am inteles ca asa cum imi sunt gandurile asa imi este viata - Staretul Tadei, abia cand am schimbat complet stilul de viata si identitatea din care m-am imbolnavit, abia atunci m-am vindecat...
   Lucrez cu oameni care mananca tot ce vor insa cred in responsabilitatea lor fata de ei insisi si se vindeca fara diete spartane doar mancand constient de ce au in farfurie si ce inseamna asta pentru ei, fizicul si psihicul lor...
   Suntem si ceea ce mancam insa nu doar atat, iar o hrana proasta intr-un corp si o minte fericite se alchimizeaza in Lumina si Iubire si Constiinta, insa o hrana fizica bio si perfecta fara o minte si un trup echilibrate sunt zero barat, vid, nonsens, antrenament pentru dezamagire...
   si pot spune asta pe pielea mea...
   cand ti dieta si te infometezi corpul crede ca esti bolnav daca nu e stilul tau si poftesti mereu la ce e afara si nu ai voie esti dublu de bolnav...

   Ștergere
 4. Crina, marturia ta privind autovindecarea e valoroasa.
  La fel si munca ta. Un pic de claritate in plus nu-ti strica.
  Ma uitam la cartile si filmele tale preferate. Am fost un pic uimit ca le cam amesteci. Amesteci Harry Potter, Inception, Startreck si Stapanul inelelor (care au simboluri demonice) cu altele mai valoroase.

  RăspundețiȘtergere
 5. Peste tot sunt simboluri asa cum zici demoniace, insa ele sunt in primul rand acolo unde uitam ca suntem UNU, indivizibili, inseparabili intre noi si tot ce exista vizibil si invizibili, decat de valul iluziei. Daimon inseamna Monada Sparta, adica cel ce e separat de Intreg. Marea majoritate a lumii traiste separata de Dumnezeu, de Fiinta, de Adevar, cu alte cuvinte dupa parerea mea demonii suntem noi cand nu ii vedem pe ceilalti noi insine si ii tratam ca fiinnd separati, si suntem divini cand ne privim fara sa ne judecam, cand ii tratam pe ceilalti ca pe Dumnezeu... ”cand unuia din acesti Frati mai mici ai Mei i-ati facut, MIE mi-ati facut !”
  Nu ma impiedic de simboluri ci de mesajul filmului, de lectii ca IMPREUNA, UNITI, DEPASIREA FRICILOR PRIN CONSTIINTA SI INCREDERE in faptul ca nimic pe lumea asta nu este posibil fara VOIA SA !

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.