Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 9 octombrie 2013

Expozitie Traditie si Sanatate 5-8 decembrie Sala Palatului

In perioada 5-8 Decembrie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc Expozitia cu vanzare"Traditie si Sanatate" in parteneriat cu TVH, Favorit TV, Travel Mix TV, Etno TV, Femina.ro, Loredana Latis - coach, Jurnalul de Ilfov
Este o expozitie dedicata tuturor celor care au produse autentice si cu efecte intr-adevar benefice asupra sanatatii. Vor participa producatori interni si importatori din domeniul sanatatii alternative complementare si nu numai (agricultura bio, nutritie, alimentatie bio, suplimente alimentare, ceaiuri, plante, terapii, psihoterapii, cromoterapie si simbolistica - prin costume populare, apifitoterapie, viticultura, turism, carte). 
Expozitia este organizata de prof. Ancu Dinca, un nume in medicina complementara, inventator al Dispozitivelor de Neutralizare a Radiaţiilor Nocive. Prin aceasta va aducem in atentie dorinta noastra de a ne fi alaturi, in calitate de partener media.
Promovarea va fi una puternica si cu impact asupra publicului tinta: panouri in oras, aparitii media prin parteneri, pliante.  
Va oferim:
  Catalogul expozitiei Traditie si Sanatate, include participantii si partenerii media.
Logo-ul pe materialele promotionale si de publicitate. Aceasta expozitie se doreste a fi  prima dintr-un lung sir de expozitii in Bucuresti si in tara.
Multumesc ,
Roxana Costache,
Reprezentant Organizator,
Tel 0744 16 55 94

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.