Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 4 mai 2013

Vindeca-ti relatiile! Vindeca-ti viata !


CONFERINŢA Gratuita si SEMINAR INTENSIV
pentru evolutia si vindecare psiho-energo-emotionala a relatiilor

IASI, 31 Mai- 2 Iunie 2013
Cu participarea
dr. Crina Veronica Veres si regizorul George Adamescu
Ediţie specială promoţională. DOUĂ SESIUNI.
  

In cele 3 zile de Conferinta si Seminar intensiv veti primi informatii condensate,explicite si esentiale despre :


  • Autovindecarea  tarelor de familie
 ·         Limbajele de Iubire si Nevoile esentiale in relatii,mai ales in cele de cuplu. Avem Limbaje de Iubire diferite, iar daca partenerul tau nu vorbeste aceeasi limba cu tine nu te simti iubit, iar celalalt simte ca nimic din ce face ca sa iti arate ca te iubeste nu merge. Oare cum se simte fiecare? Vei afla despre limbajele de iubire specifice fiecarui partener si in ce fel constientizarea limbajului propriu al iubirii si al partenerului va poate ajuta in relatia de cuplu. 


  • Imaturitatea emotionala , ce este si cum evolueaza,ce dezechilibrea provoaca in dinamica relatiei .Gradele de dezvoltare ale maturitatii umane. Maturitatea fizica, intelectuala, sexuala si maturitatea emotionala. Marea majoritate a oamenilor ajung cu foarte mare dificultate la o adevarata maturitate emotionala. Indiferent ca ai 5 ani sau 70 de ani, poti sa fi un om matur fizic si intelectual, chiar genial si sa ai o varsta emotionala de 5 ani.  Cum sa treci la Actiuni si sa incetezi sa Reactionezi ca un automat de cafea: Imaturitatea Emotionala si Calea de Maturizare in care sa te intrebi ce varsta emotionala aveai cand te comportai sau gandeai intr-un anumit fel, in momente din viata de zi cu zi si cum s-ar comporta o fiinta matura emotional de aceeasi varsta cu tine !!!? 

 Imaturitatea Emotionala – boala secolului XXI !
Care sunt consecintele IE? Bolile incurabile, bolile cronice, schizofrenie, psihoze, disperare de viata, frici. (Aspecte care iti pot salva viata daca ai probleme cardiace, de tensiune, de ochi, oase sau cu organele de simt !!!)
Cum s-a ajuns ca oamenii sa fie in masa Imaturi Emotional? Paradoxal avem multe mijloace de comunicare in masa (telefon mobil, internet, retele de socializare: Facebook, Tweeter, etc), in consecinta ar trebui sa fim mai apropiati unii de ceilalti. Insa in Realitate traim in Traume Emotionale care pleaca dintr-o falsa Comunicare, din o falsa Relatie de Iubire.
In Esenta Comunicarea inseamna cu totul si cu totul altceva: o prezenta vie, nu o interfata electronica !!! Am ajuns la situatia aberanta de a face amor prin intermediul computerului: video chat, electronice de produs senzatii... in care relatiile sunt in realitate suspendate si apar deviatii psihice si o multitudine de boli fizice si afective !!!
Desi avem un potential energetic cu care am putea tine un oras ca New York-ul timp de o luna cu tot ce inseamna electricitate, folosim aceasta energie ca sa facem cu ea bariere impotriva vietii, impotriva firescului, astfel incat nici nu incepe bine ziua ca suntem obositi, plictisiti, epuizati, tristi, frustrati si furiosi.

 ·         cum sa traiesti Relatii armonioase si pline de Iubire cu toti cei din viata ta:   persoana iubita, parintii, copiii, prietenii, colegii ;

·         Nevoile personale privite ca expresii ale iubirii -  cele 6 nevoi fundamentale care odata identificate in relatii te salveaza de frustrari inutile;


·         Cum sa te iubesti pe tine insuti ca sa poti sa il iubesti si pe celalalt.


·         Ritmurile naturii. Vei intelege de ce oamenii sunt mai putin dispusi sa coopereze in relatii, mai intoleranti odata cu venirea primaverii, mai depresivi, mai astenici si de ce se cearta si devin mai violenti odata cu venirea toamnei!

  •  Femei frumoase si Barbati destepti! Bine ca esti tu frumoasa! Bine ca esti tu destept! Jocuri de cuvinte… O sa intelegi cum gandeste o femeie / un barbat in situatii conflictuale: avem fiecare si creier si minte, insa functioneaza complet diferit pentru femei si pentru barbati

  •  Cum sa faci sa dezamorsezi un conflict cu orice partener de relatie (partener de cuplu, copil, parinte, colaboratori, sefi si subalterni). Nu vreau sa imi dai sfaturi, vreau doar sa ma asculti! Fac Loc in Mine ca Tu sa Existi asa cum Esti !

  •  Control versus Iubire, Agonie si Extaz intr-o privire! Incalcarea libertatii celuilalt este o dovada de iubire prost inteleasa! Ce vrei sa spui ca n-am voie?


  • Eficienta comunicarii tale este validata prin raspunsul pe care il primesti, iar daca raspunsurile pe care le-ai primit pana acum nu te satisfac vei invata la atelier cum sa comunici eficient

  • Sexualitatea obisnuita, sexul din perspectiva bisericii si amorul tantric Exercitii practice de control a energiei sexuale Vei putea invata despre cateva teorii care va pot ajuta sa intelegeti dinamica din cuplul vostru si sa constientizati schimbarile pe care le puteti face. Vom aborda etapele dezvoltarii cuplului si specificul nevoilor fiecarei etape. Continenta sexuala.

  • Arhetipurile Umane si cum sa le valorificam in folosul nostru.
Feminine: Initiatoare, Fascinatoare, Eroina, Mama
Masculine: Magician, Amant, Erou, Rege

·      Relatii inchise si relatii deschise.


Dr Crina Veres are in palmares:
·         Peste 12 ani de conferinte interne si internationale cu sustinere de lucrari pe teme de vindecari si sanatate ;
·         Peste 13 ani de studiu si Practica in Cancere si boli grave ;
·         Peste 15 anui de studiu in Practica din domeniul Nutritiei si Fitoterapiei(cu multiple atestate internationale,universitare si nu in ultimul rand de la vindecatori autohtoni sau de medicina shamanica) ;
·         Peste 18 ani de studiu si Practica in medicina alopata ;
·         Peste 19 ani de studiu si Practica pe terapie sistemica de familie ;
·         Peste 25 de ani de studiu si Practica Arte Martiale, stiluri externe si interne bazate pe disciplina mintii si a trupului.

O conferinţă  speciala rara  în România, cu participarea celei care s-a specializat in multiple domenii ale medicinei alternative( medicina vibrationala, informational energetica, bioenergoterapie, fitoterapie, kinetoterapie si alte tehnici speciale de masaj, terapie sistemica de familie,noesiterapie si psihoanalgezie,autovindecare si autocontrol pe care le preda de peste 10 ani la nivel international) si  al medicinii alopate (urgente, medicina de famile, chirurgie in special oncologica,traumatologie,neonatologie,)


 Ca să poţi participa gratuit la sesiunea I a conferinţei înscrie-te acum !

Aceste Conferinte si seminarii sustinute de dr Crina Veres  sunt de o valoare unica in  România ,prin care vi se  prezintă informaţii clare, în limbaj comun despre autovindecarea si vindecarea Relatiilor de Viata , iar Crina si George  vor raspunde pe tot parcursul conferintei si seminarului intensiv la INTREBARI LEGATE de ORICE DEZECHILIBRU,Disfunctionalitate in Relatii despre care doriti sa aflati posibilitati de (AUTO)VINDECARE.

 Exista posibilitatea programari unor sesiuni private ,in care dr Crina Veres poate consilia CUPLURILE  interesate sa acceseze in cel mai benefic si noninvaziv mod vindecare RELATIEI lor.Contributia pentru sedinta PRIVATA este de 250 ron /ora.

      Locaţia :  IASI, Hotel Capitol.
       
       Data :    Vineri  31 Mai 2013
           Orele      Conferinta SESIUNEA Promo ,orele 14:00 -15:00 ,PARTICIPARE GRATUITA
                          Conferinta SESIUNEA II,orele 16:00-19:00

        Data :    Sambata-duminica  1-2  Iunie 2013
       Orele      SEMINAR INTENSIV, orele 9:30-18:00 in ambele zile

Contributia pentru Conferinta de 3 ore, Sesiunea a IIa este de 50 ron pentru plata pana la 30 Aprilie 2013,100 pentru plata pana la 19 Mai , 150 ron pentru plata intre 20-30 Mai 2013.

Contributia  pentru  seminarul intensiv de 2 zile este de 300 ron(  500 ron pentru cupluri) pentru plata pana la 30 Aprilie 2013, 350 ron(550 ron pentru cupluri) pentru plata pana la 19 Mai, 400 ron(600 ron pentru cupluri) pentru plata intre 20-30 MAI 2013.
Pentru grupuri de minim 4 persoane reducerea este de 5o ron/persoana.
  
Vă aşteptăm  acum ! Nu putem prevedea locurile disponibile.
Intrarea se face pe bază de înregistrare prealabilă prin  e-mail sau telefon.

Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA by Genoveva Salvaras
Spatiu live de spiritualitate,psihologie energetica si parapsihologie
                           Inscrie-te acum  genoveva.salvaras@gmail.com  sau la
                                         telefon  0726 580 568 Genoveva Salvaras

      

Un comentariu:

  1. SUNT FERICIT CA TE-AM CUNOSCUT CRINA SI ESTI UN EXEMPLU DE FIINTA LUPTATOARE SI FOARTE HOTARATA.
    NU STIU CUM MAI AI TIMP SI PTR TINE SI FAMILIE; DIN 31 MAI LA IASI DE CAND TE-AM CUNOSCUT ESTI IN INIMA MEA SI IN GANDURILE SI RUGACIUNILE MELE.

    TE IMBRATISEZ CU MULTA AFECTIUNE!
    SERGIU-SILVAN.

    PACE, LUMINA SI IUBIRE!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.