Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 25 ianuarie 2013

IMPORTANT-TELEFOANELE MOBILE-SFAT SPECIALIZAT!
Dr. Călin Mărginean - un punct de vedere

IRADIAZA SAU NU IRADIAZA TELEFOANELE MOBILE?
     Nu vreau să mă înţelegi greşit, drept pentru care vreau să îţi explic motivul pentru care EXTREM DE RAR caut să vorbesc la telefonul mobil (TM) ! Astfel - mie-mi sună foarte frecvent TM, fiind căutat de numeroase persoane
     Sunt şi medic specialist de medicina muncii, iar ca specialist şi în igiena radiaţiilor pot să vă spun că iradierea prin telefonul mobil este cruntă, iar pentru un pacient cu cancer este total indezirabilă !

     Caz concret :
     - cand eu te apelez să zicem pe tine, utilizînd TM, acesta emite între 1,9 - 3 GHz (Giga-Hertzi) ca să conecteze antena de telefonie mobilă, iar aceasta pe tine. 
     - 1,9 - 3 GHz înseamnă că TM emite între...1.900.000.000 si 3.000.000.000 de vibraţii pe... secundă, vibraţii care trec prin fiecare celulă a corpului meu, dar mai ales a capului /craniului / creierului..etc!
   
   - dacă fac cum e corect şi te contactez corect, pot reduce iradierea cu50%   Dar tot este ENORMA !
   Ce înseamnă asta ?
   Ţin 
TM în mână, la distanţă de corp, cu mâna întinsă şi când am văzut că ai răspuns, ABIA ATUNCI îl pun la ureche !
   - însă 
DACĂ îl ţin la ureche să ţârâie pană când tu răspunzi, îmi "prăjesc" efectiv creierul !!
   - pe de altă parte, să presupunem că eu te apelez pe tine şi DUPĂ CE ai răspuns, ABIA ATUNCI am pus TM la ureche.  
    NU UITA că bolta craniană (adică oasele parietale şi temporale) au o formă de... antenă parabolică, care concentrează undele în baza gâtului (adică în glanda tiroidă), în sâni şi în vârful plămânilor = zonele cele mai afectate DUPĂ creier !
    - invers : mă suni tu pe mine !
    Eu, ca bărbat ţin 
TM în buzunarul de la pantaloni.
    Să presupunem că merg pe lângă o şosea cu trafic intens şi nu aud TM care începe să-mi sune, ci îmi dau seama că o face, datorită faptului că l-am pus şi pe vibraţii.
    Pâna îl aud, duc mâna la buzunar, îl scot şi îl duc la ureche, TOATĂ zona bazinului meu a fost iradiată drastic !
    Aşa azi, maine, 10 ani...!!!
    - SĂ NU CUMVA să uiţi că iradierea este CUMULATIVĂ, deci se ÎNSUMEAZĂ orice doză "încasată" !!!
    - da, TM obişnuite iradiază zdravăn, însă şi mai zdravăn iradiază TM cu internet pe ele (cele sofisticate şi "cu pretenţii"), dar cel mai mult iradiazastick-urile ("wirelles") de conectare la internet prin unde !!!
     -Avand în vedere cele de mai sus, plus faptul că persoanele mai mici de 18 ani sunt cu atat mai vulnerabile iradierii, cu cat varsta e mai mică, ar fi bine ca cei mici să nu aibă acces la 
TM, sau să-l utilizeze cat mai rar.
     Frecvenţa cancerelor cerebrale în România este într-o drastică creştere şi mai ales la copii. Oare este întamplător ???
    
...drept pentru care în ceea ce mă priveşte NU sunt paranoic (părerea mea !), dar caut din răsputeri să mă protejez la rându-mi în faţa iradierii produsă de TM, ca să NU fac la randu-mi cancer !!!... din această cauză, de regulă, păstrez legătura directă cu cei care mă caută pe această cale !
     Îţi doresc numai bine şi sănătate.

PS Comentariu Dr Crina

Pentru cei care stiu din medicina germanica de faptul ca la baza unui cancer este nevoie de un conflict, iradierea și iradierea cronica reprezinta conflicte biologice, deoarece nu este familiar biologicului sa fie supus zi de zi la radiatii, in mod inconstient si deliberat, fiindca desi telefonul mobil ne serveste la rezolvarea multor situatii de viata concrete la fel de concreta este si iradierea mai ales tinand cont de efectul ei cumulativ asa cum spunea si Calin

In plus am mai postat la un momenta dat un material facut de rusi cu coagularea albusului dupa o jumatate de ora de vorbit la telefon, pai daca ne gandim ca purtam majoritatea telefonul in pantaloni, atat femei, fete si baieti, barbati sa ne mai miram oare ca sunt foarte multi tineri sterili, care nu pot sa aduca pe lume copii si sarcini cu probleme?... poate ca devenim inteligenti si limitam folosirea telefonului, incetam sa le mai dam copiilor de scoala mica telefon de fițe, sa ne protejăm cu sisteme de protectie fata de radiatii, sa evitam sa stam in zona relelelor de telefonie mobila, sa facem solicitari colective de a se lua de pe acoperisurile blocului nostru antenele fiindca sunt state mai civilizate in care oamenilor care locuiesc in asemenea blocuri sau au serviciul in institutii pe care se afla relee primesc despagubiri banesti, analize medicale si concediu medical platit !!!! cei carora va sta in putinta sa faceti legala o astfel de abordare si in Romania va facem un apel de a face asta pentru semenii vostii fiindca atat voi cat si copiii vostrii locuind in acest spatiu beneficiaza din plin de iradiere de la ceilalti oameni

din experienta mea directa fiind gravida si purtand telefonul mobil pe partea dreapta a pantalonilor, ca in brtae aveam o bebelusa si de acolo scoteam telefonul mai usor, din sarcina gemelara sarcina de pe partea dreapta s-a oprit in evolutie, am constatat cum la 8 saptamani i s-a oprit inimioara, s-a transformat in hematom apoi s-a resorbit prin perete. Acesta este un caz fericit cat de cat ca nu au existata complicatii vizibile ca malformatii fizice la cel de al doilea embrion si ca si copil este cel mai sensibil la unde si vibratii si are nevoia cea mai mare de atentie, cea mai mica independenta... sentimentele de nesiguranta vin din perturbarea unui continuum care tine de a furniza copiilor nostri hrana vibrationala naturala, adica sa ii tinem cat mai mult in natura unde nu exista telefoane si wireless si nu sa stam cu ei in brate vorbind la telefon sau pe internet unde au incasat radiatii de telefon mobil si internet mobil de pe telefon sau stick wireless

sa nu uitam ca glanda pienala care se fala in mijlocul creierului nostru si care este legata de intuitie ajunge sa fie de 10 ori mai mica si calcifiata deja de la 11 ani ceea ce etse foarte grav fiindca din acel moment intuitia si creativitatea noastra au multe de suferit si sa nu ne mai miram dupa ce le iradiem creierul copiilor nostri pe care afirmam ca ii iubim ca sunt destul de autisti si incapabili de iubire, iresponsabili adesea pentru vietile lor si ale celor din jur, ca fara intuitie adaptarea la realitatae este perturbata iar violenta si depresia sunt la ele acasa...

in extremis si destul de plastic si trist 

Un comentariu:

 1. Pentru radiatii electromagnetice exista cetva masuri prin care ne putem face spatiul in care locuim liber de radiatii.
  Este vorba de perdele de protectie pentru radiatii electromagnetice si vopsea de protectie pentru radiatii. Acestea doua produse folosite impreuna pot reduce nivelul de radiatii dintr-o casa cu mai bine de 99%.
  In plus , fiecare dintre noi trebuie sa inlocuim retelele wirless si telefoanele fixe fara fir cu dispozitive clasice pe cablu.
  Pentru mai multe informatii www.safesolution.ro
  Sanatate

  RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.