Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 25 decembrie 2011

Din tabara de HemiSync


Pentru cei care nu sunt familiarizați cu termenul HemiSync se traduce ca și Sincronizarea Emisferelor cerebrale. Unii s-ar întreba în baza dresajului social la ce bun să le ai sincronizate când 97% din populația globului le are desincronizate. Adică suntem fie de dreapta - cu emisfera dreaptă mai dezvoltată, suntem artiști, creatori, liber cugetători sau de stânga - cu emisfera stângă mai dezvoltată, adica raționali și calculați. 

Sincronizarea emisferelor cerebrale se poate face în diverse modalități și a fost practicată din cele mai vechi timpuri. În mănăstirile tibetane sincronizarea se făcea și se face tot cu sunete/bătăi binaurale la fel cum funcționează tehnologia hemisync. De o parte și de alta a sălii, perfect simetrice se află două gonguri din materiale metalice ușor diferite care erau lovite simultan și care emiteau sunete diferite pentru urechi, diferență care în creier este percepută uniform în toată masa creierului ca și diferența dintre cele două sunete, iar în consecință se induce o stare de conștiință modificată specifică benzii de frecvență respective.


Dacă ne sincronizăm emisferele cerebrale avem posibilitatea de a accesa stări de conștiință modificată fară a avea nevoie de droguri, alcool, substanțe psihedelice, poate înlocui zeci de ani de meditații susținute...


În ultimul program rezidențial al Institutului Monroe la care am participat, Lifeline, a fost o munca de multe ore pe zi în care ne recuperam atât nouă cât și grupului de cursanți părți de suflet pierdute. A fost o călătorie minunată dintr-o bandă de frecvență în alta, fiecare cu Universul ei, cu ființe aflate dincolo de spațiu și timp, mai ales ființe din complexele regiuni ale morților, unii dintre ei aflați în Bardo - starea dintre vieți. 


Am explorat în conștiința colectivă Domeniul celor trecuți în viața veșnică, însă după cum le numește Institutul Monroe - ele sunt Focusuri, de la 22 la 27. 


Aceste benzi de frecvenţă după ce te familiarizezi cu ele sunt uşor de accesat, rostul exerciţiilor nu este de a crea dependenţă ci sunt o cale de dobândire a independenţei în călătoriile astrale sau accesarea stărilor modificate de conştiinţă.


În Focus 22 am întâlnit Fiinţe în comă, drogaţi, oameni care sunt pe cale să treacă dincolo fie din neglijenţă, fie datorită unor condiţii speciale, dar care au stări de conştiinţă modificată pe care nu le pot controla.


În Focus 23 am întâlnit fiinţele care tocmai muriseră sau care nu au conşitentizat încă faptul că muriseră deşi erau decedaţi de mulţi ani. Faptul că nu îşi dau seama că au murit nu le permite să iasă din acest Focus 23, din acest strat al Conştiinţei, ei fiind incapabili să emită o altă frecvenţă decât cel mult aceea de a cere ajutor dar ca şi cineva care este prizonier undeva sau pe cale să se înnece deşi erau de multă vreme înecaţi, doar că în timpul vieţii nu au ajuns să creadă ce ar fi posibilă viaţa conştientă după moarte, deci în momentul în care au decedat au relizat doar faptul că ei continuă să fie conştienţi. 
Unii încep să se prindă că sunt morţi şi atunci strigă după ajutor şi Ajutoarele vin imediat. Există Spirite care se găsesc în această regiune densă a conştiinţei cu scopul de a ajuta alte fiinţe, părţi din sufletul nostru, pierdute poate cu mii de ai în urmă sau în această viaţă - atunci când nu ne-am împăcat cu trecerea în "nefiinţă" a celor dragi, cu locul, momentul...
Cele mai multe recuperări le-am făcut din această regiune a Lumii Morţilor.


În Focus 24 se află cei trecuţi dincolo dar care în timpul vieţii au aparţinut unor secte sau triburi cu credinţe arhaice, primitive ca şi formă de cunoaştere a divinităţii. Nu se află aici şamanii autentici a căror conexiune cu lumea spiritelor le permite trecerea directă după moarte în corpurile de lumină din Focus 27 sau mai departe, în benzi de frecvenţe potrivite stărilor lor de conştiinţă sau Nivelului Fiinţei


În Focus 25 am întâlnit fiinţe din lumea creştină trecute dincolo şi care datorită fanatismului şi dogmatismului religios erau incapabile să depşească straturile de energie ale minţii colective căreia au decis să i se supună în schimbul garaniţei mântuirii, aparteneţei la un grup după moarte, din frica de a nu fi singuri într-o lume necunoscută. Nefiind accesată în timpul vieţii posibilitatea de a exista mai mult decât propovăduia biserica ei nu pot trece dincolo de acest voal al iluziei, Vălul Mayei.


În Focus 26 am întalnit puţini oameni şi mult mai puţini care să vrea să iasă de aici. În această bandă de frcvenţă se află fondatorii unor şcoli de spiritualitate, care au o apropiere de lumile subtile mult mai realistă şi mai eliberatoare decât dogmele creştine, însă tot limitatoare prin cunoaşterea incompletă a Legilor după care se Guvernează Natura Umană şi Multiversul.


Focus 27 sau Parcul este locul celo care au conştientizat că au decedat şi care au nevoie să îşi refacă anumite părţi ale Fiinţei să îşi reintegreze cu ajutor aspecte pe care le-au omis, care se maturizează prin ajutarea alotr fiinţe nou venite să facă primii paşi pe acest tărâm al eliberării de corp şi de traumele pe care şi le-au produs în timpul vieţii pe Pământ.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.