Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 29 noiembrie 2011

ALUNIŢELE DE PE PARTEA ANTERIOARĂ A CORPULUI

ALUNIŢELE DE PE PARTEA ANTERIOARĂ A CORPULUI



Aluniţa 1. Viaţa vă va pune la încercare, şi vor exista perioade când traiul vostru nu va decurge uşor. Vestea cea bună este că, dacă aluniţa este roşiatică şi se află mai aproape de faţă decât de spate, veţi trece uşor de orice hopuri de pe parcurs.
Aluniţa 2. Sunteţi genul de persoane care se stresează uşor. Ţineţi minte să inspiraţi adânc de fiecare dată când simţiţi o presiune insuportabilă din partea celor dragi.
Aluniţa 3. Sunteţi plăcuţi de ceilalţi şi eficienţi, iar viaţa vă aduce provocare după provocare. Nu duceţi lipsă de muncă şi sunteţi foarte căutaţi la mondene. Aceasta se datorează, probabil, faptului că aveţi şanse să deţineţi un post important, cu responsabilităţi măsură pe evenimentele
Aluniţa 4. Aluniţa apropiată de mijlocul sternului sugerează că trebuie să vă supravegheaţi atent obiceiurile alimentare, mai ales dacă semnul este negru şi proeminent. Partea pozitivă este că, dacă are culoare deschisă, denotă că soţul/soţia vă iubeşte foarte mult.
Aluniţa 5. Aluniţa de pe partea superioară a pieptului sugerează o viaţă fericită, aproape lipsită de griji. Totuşi, trebuie să vă îngrijiţi de sănătate după vârsta de cincizeci de ani.
Aluniţa 6. Aceasta indică o persoană foarte ambiţioasă, cu vise măreţe. Dacă apar şi alţi indicatori ai succesului în palma voastră sau în grila Paht Chee, aţi putea obţine un statut foarte înalt.
Aluniţa 7. Această aluniţă sugerează o persoană generoasă şi bună la inimă. Sunteţi integri şi oneşti în tratativele de afaceri.
Aluniţa 8. Aluniţa din dreptul stomacului indică un om căruia toate îi merg din plin; viaţa voastră va fi o cale bătută şi sigură. Este un semn foarte norocos, şi mai bun dacă aluniţa e de dimensiuni mici.
Aluniţa 9. Aluniţa de pe burtă denotă că vă veţi bucura de un mare noroc de bogăţie. Cu cât este mai mică, cu atât mai bine, însă trebuie să fie închisă la culoare şi clar vizibilă. Dacă vă atinge buricul, veţi strânge o avere considerabilă.
Aluniţa 10. Bărbaţii care îşi descoperă o aluniţă aici vor fi binecuvântaţi cu mulţi copii.
Aluniţa 11. Această aluniţă sugerează că veţi fi binecuvântaţi cu copii ascultători, ce vă vor aduce multă fericire şi vă vor face să fiţi mândri de ei.
Aluniţa 12. Aluniţa de aici vă va aduce noroc din plin. Totul vă va merge ca pe roate în viaţă şi, în plus, veţi avea parte de binefaceri neaşteptate. Dacă apar câte două, aceste aluniţe indică un noroc fenomenal.
Aluniţa 13. Aluniţa aflată pe-o parte în zona abdominală inferioară înseamnă că veţi avea un soţ chipeş sau o soţie frumoasă. Voi înşivă veţi fi binecuvântaţi cu o înfăţişare atrăgătoare.
Aluniţa 14. Aluniţa de lângă subsuori este semnul norocului ceresc, pentru bărbaţi. Dacă este ascunsă adânc în subsuoară, înseamnă că veţi obţine o mare recunoaştere în viaţă.
Aluniţa 15. Aluniţa de pe această parte a braţului sugerează că trebuie să munciţi din greu pentru orice obţineţi. De asemenea, v-aţi putea implica într-un domeniu de lucru care vă solicită din punct de vedere fizic.
Aluniţa 16. Aluniţa de pe interiorul încheieturii braţului denotă că vă este greu să obţineţi recunoaştere pentru truda depusă. Rezultatele pe care vi le doriţi s-ar putea lăsa aşteptate.
Aluniţa 17. Aluniţa de pe faţa antebraţului sugerează că veţi manevra bani toată viaţa, deşi nu este neapărat să fie ai voştri. Trebuie să fiţi precauţi în toate tranzacţiile financiare, pentru că această aluniţă constituie un semn de avertizare.
Aluniţa 18. Aluniţa de pe interiorul încheieturii indică faptul că vă place să cheltuiţi şi că vă va fi greu să vă păstraţi averea. Faceţi donaţii caritabile, acestea constituind o garanţie că veţi avea suficienţi bani de cheltuială şi de dăruit. La mâna stângă, această aluniţă denotă că banii se duc mai repede decât îi faceţi. La mâna dreaptă, unii sunt de părere că ar atrage un flux bănesc.
Aluniţa 19. Una sau mai multe aluniţe pe coapsele bărbaţilor indică norocul unei moşteniri, deci există posibilitatea ca o rudă să vă lase o mică avere. În cazul femeilor, sugerează că veţi obţine avere prin eforturi proprii.
Aluniţa 20. Aluniţa de pe gambă nu este un semn prea bun, căci sugerează că veţi avea de îndurat, în viaţă, greutăţi şi suferinţe.
Aluniţa 21. Aluniţele de lângă partea anterioară a labei piciorului denotă la bărbaţi o viaţă plină de călătorii, atât de plăcere, cât şi în interes de serviciu. Dacă este mică, abia un punctişor, această aluniţă sugerează voiajuri foarte plăcute. Dacă este excesiv de mare, indică probleme survenite din acestea.
Aluniţa 22. Aluniţa situată la baza gâtului poate, uneori, să indice o viaţă scurtă, cu posibilitatea unei mari predispoziţii la stres. Învăţaţi să vă relaxaţi.
Aluniţa 23. Femeii cu această aluniţă îi revine responsabilitatea de a se îngriji de familie. Totuşi, acesta este şi un semn că se va descurca de minune şi că va fi recompensată din plin la bătrâneţe.
Aluniţa 24. Această aluniţă indică o femeie foarte pasională, cu un libido crescut.
Aluniţa 25. Puteţi fi siguri că vă lăsaţi micuţii pe mâini sigure, dacă descoperiţi această aluniţă la o femeie, căci ea adoră copiii. În plus, are o mare afinitate cu ei.
Aluniţa 26. Posesoarele acestei aluniţe sunt femei cu un caracter instabil şi cu o tendinţă de a fi cheltuitoare.
Aluniţa 27. Nu faceţi confidenţe acestei femei, pentru că este puţin probabil să poată ţine un secret. Nu este rău-intenţionată, dar adoră bârfa… deci aveţi grijă.
Aluniţa 28. Aluniţa de aici sugerează că trebuie să fiţi atente cu finanţele, altminteri aţi putea pierde o parte din banii câştigaţi cu trudă.
Aluniţa 29. Iată o doamnă foarte fericită, care, din întâmplare, este plină de bani. Această aluniţă este un indicator foarte precis al prosperităţii şi averii.
Aluniţa 30. Este o aluniţă foarte fastă, ce sugerează o persoană cu o dispoziţie jovială, care tratează pe toată lumea cu respect, şi este respectată la rândul său.
Aluniţa 31. Dacă aveţi o aluniţă pe genunchi, va trebui să trudiţi enorm pentru a reuşi în viaţă.
Aluniţa 32. Aluniţa de aici denotă că nu sunteţi o persoană foarte ambiţioasă. Ştiind acest fapt, poate că este momentul să începeţi a vă fixa obiective în viaţă.
Aluniţa 33. Această aluniţă sugerează o persoană ce poate fi lipsită de inimă.
Aluniţa 34. Veţi vedea că, în viaţa amoroasă, nu vă merge prea bine, dacă vă descoperiţi o aluniţă pe faţa labei piciorului. În schimb, dacă este roşie la culoare, sugerează că veţi avea noroc în dragoste, marea problemă fiindcă sunteţi prea înclinate spre flirt pentru a vă angaja într-o relaţie monogamă.

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.