Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 13 martie 2023

Curs de Inteligență Emoțională și Vindecare, Anatomia și Limbajul Vindecării, din 20 aprilie 2023, 6 module de 4 săptămâni/modul, 49 de întâlniri de lucru

Bună, Minune!

În 20 aprilie 2023, reluăm cursul on-line de Anatomie și Limbaj, cu seriile 3 și 4 de cursanți, deoarece a avut un mare succes și am primit numeroase solicitări să îl reluăm. 

Naturii îi ia între 6-9 luni să aducă pe lume o ființă adaptată acestei lumi în care trăim ca oameni. 

Vei avea parte de un grup minunat, ocazii de prietenii pe viață, un spațiu de împărtășire, susținere și vindecare sufletească și trupească. Ne vom delecta cu o versiune de Anatomie pe înțelesul tuturor, ca să aibă sens de ce pe anumite țesuturi pot fi doat anumite boli sau anumiți microbi.

Te vei familiariza cu Legile BIO-LOGICE pe care dacă le folosești în favoarea ta boala nu va mai fi vreodată dușman, ci îi vei vedea adevărata natură de a îți fi cel mai intim prieten și profesor.

Voi fi alături de tine cu o echipă minunată de ghizi care să îți vegheze călătoria de descoperire a potențialului pe care îl ai și care stătea în tine așteptând să fie trezit la viață și pus în creațiile tale. 

Durata: 6 luni de Studiu  și Practică, Ușor de Înțeles; 24 de săptămâni = 48 de sesiuni 

Mod de desfășurare: 2 sesiuni pe săptămână:  

Prima sesiune : Curs înregistrat de dr Crina Vereș + Atelier practic cu Ghidul – 3 ore (LUNI sau MARȚI în funcție de ghid, între 19-22) 

A doua sesiune: Sesiune de Întrebări și Răspunsuri on-line în direct cu Dr Crina Vereș - 3 ore (JOI între 19-22) 

Cine îți ghidează transformarea? 

1. Trainer: doctor Crina Veronica Vereș 

2. Ghizi

  • coach Ana,
  • doctor Bianca,
  • coach Codruța,
  • psiholog Mihaela,
  • dr coach Mirela,
  • coach Veronica  
3. Coordonator proiect: psiholog Loredana

Cursul este ÎNREGISTRAT și dacă lipsești la vreo întâlnire ai acces la înregistrare!

Deja seria 3 este plină de dinante de a pune anunțul :)

Mai sunt 20 de locuri din 25 pentru seria 4

Dacă dorești și tu să participi, să te antrenezi să observi, să schimbi, să generezi emoții vindecătoare prin folosirea limbajului și a puterii cuvântului în favoarea ta, te invit să intri pe linkul de mai jos.

Fă un bine și dă mai departe mesajul celor interesați de prevenirea bolilor strămoșilor la ei și copiii lor, la cei care vor să învețe să se vindece ca să afle și ei mai multe detalii despre curs.

https://www.crinaveres.ro/emotiile-si-vindecarea-curs/

Mulțumesc că Exiști!

Te iubesc!

Dr Crina Vereș și Echipa Academiei Alfa