Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 1 mai 2022

Cugetări zilnice - Felul în care arăt este o chestiune de păstrare a ființei mele interioare în echilibru cu mediul înconjurător

Valentina Raicu doina tinerete ce am avut Live - YouTube

 Platforma de pe care percep realitatea este cea în care lumea este facută din obiecte macroscopice lipsite de viață și scop, sau realizez că și eu și întreaga Creație suntem rezultatul INTENȚIEI și că totul este făcut din energie, din lumină vie, din INTENȚIE.

   Ce facem depinde de echilibrul dintre noi și mediul înconjurător. Suntem înconjurați de ființe atât de vii pe cât de vii ne Visăm viața. 

   Putem fi prezenți, dacă avem energie să o facem, ca o santinelă în vreme de război, având Sinele în gardă, la pândă față de forța de atracție a vieții cotidiene care este atât de puternică și susținută încât este nevoie să ne antrenăm cu seriozitate și jucăușenie ca să evităm să ne uzăm inutil în mijlocul celor mai abjecte teorii, stupidități și autoindulgențe.

   Am fost dopați de mici să dezvoltăm o adicție uriașă față de ”viață” așa cum am fost dresați să credem că ar trebui să fie ea.

   E nevoie să ne distanțăm de modul nostru obișnuit de a gândi, simți și a ne comporta, ca să creem un pod, o platformă care să ne permită să funcționăm în această lume, dar să nu fim sclavii ei, pe care să putem sta în timp ce demolam lumea pe care o cunoaștem.

Putem fi tineri, vibrând de energie ca un pârâu de munte sau bătrâni, ramoliți și siniștrii ca munții de lavă din Arizona.

 ”Împărăția mea nu este din lumea aceasta” Iisus Hristos

Contemplarea naturii, recapitularea vieții, dezbararea de vechiul mod de a privi lumea au ca obiectiv redistribuirea energiei noastre naturale și sporirea accesului la ea.

Recapitularea vieții este un mod de a ne realoca energia vieții prin internediul INTENȚIEI care este Forța care asigură ca fiecare lucru să se concentreze într-o esență și care determină ca lumea să se manifeste, să se întâmple.

Contemplarea Naturii în sălbăticia ei, unde elementele apă, lemn, aer, pământ sunt în echilibru și perfectă armonie, face ca energia prin noi să circule din abundență.


Exerciții practice pentru cei lipsiți de energie:

1. Apăsarea cu un obiect relativ ascuțit, dar netăietor a punctului dintre degetul mare de la picior și degetul vecin. Se poate masa, sau apăsa continuu sau brusc și intens până la apariția unui curent revigorator sau până la limita suportabilității.

2. Apăsarea punctului de sub protuberanța degetului mare pe partea plantară (pe zona dinspre talpă) este follosit în medicina chineză pentru stimularea și revigorarea celor slabi și lipsiți de putere pentru a le crea o stare specială de atenție și energie.

3. Exercițiu de imaginație sau practic când aveți ocazia:

Imaginează-ți o apă rece curgătoare de munte și bagă-ți cu imaginația picioarele în această apă care să îți ajungă până la glezne, simte pietrele netede de pe fund. Apa rece ca gheața te face să simți un tremur involuntar. Mișcă-ți picioarele din glezne, în sensul acelor de ceas și spune-ți imaginându-ți procesul: ”Las curgerea apei să îmi îndepărteze oboseala”

Simte cum toată tensiunea curge spre picioare, apoi arunc-o afară scuturându-ți picioarele printr-o mișcare bruscă a gleznelor în lateral. Așa vei scăpa de oboseală și frig.

Dacă îți dirijezi energia în exterior, apa curgătoare îndepărtează oboseala, frigul, boala și orice alt lucru neplăcut, dar ca asta să se întâmple este nevoie să o INTENȚIONEZI. Altfel vei da din picioare până va seca pârâul fără vreun rezultat.

Poate fi practicat și în pat de către ci bolnavi sau dezenergizați!!!

Natura ne asistă în orice INTENȚIONĂM cu ADEVĂRAT. Altfel doar ne vom demonstra că este inutil sau/și imposibil și ne vom scălda în victimizare și autosuficiență rezultate din ignoranță.

Chiar și imensul pământ există ca și Tine și întreaga Creație datorită INTENȚEI! 


Soluția magică: Știu că e inutil, știu că e imposibil și totuși, și totuși...

 

Mulțumesc că Exiști!

Te Iubesc! 

Cu drag,

Dr CrinaVera



.


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.