Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 23 martie 2020

NU E VIRUS, E OTRĂVIRE (chimică sau electromagnetică)

Despre viruși, otrăviri și radiații electromagnetice.


Dr Lanka un mare doctor în biologie care a studiat multi ani despre virusi si care a incercat sa îi vada, dar nu i-a obiectivat cu nici un super aparat desi avea acces la tehnologie de ultima generatie, a oferit 100000 euro oricarui laborator din lume care-i poate arata vreun virus, ca a specat ca macar cineva a vazut si ii poat arata. Fiind nevoit sa vorbeasca cu alti medici, studenti, pacienti, oameni despre virusi, viroze, tratamente... ceva depre care el stia multe dar nu vazuse vreunul a considerat ca e esential sa afle adevarul daca exista sau sunt o forma de manipulare si ce se afla in spatele kiturilor de analize de laborator.


A cerut fabricantilor de kituri de depistare virusi sa ii comunice principiul de determinare, ce detremina de fapt aceste kituri de laborator, ce si cum determina virusii, ce calibrare au pentru kituri, pe cine au ost obiectivate studiile inainte de punerea lor pe piata... si nu a primit veodata un raspuns.

Incepand sa incurce interese, industriasii farma folosind un medic au lansat o imensa campanie impotriva doctorului Lanka, cum ca ar fi pierdut banii ca virusii exista si ca cineva il da in judecata. Chiar a avut loc procesul dar cati stiu ca Lanka a castigat?! Cei interesati nu vroiau banii ci demontarea publica a teoriilor bazate pe lipasa evidentei ca nu exista virusi a lui Dr Lanka, semanarea indoielii, aparenta descoperire si existenta a unui virus.

De fapt doctorul care i-a intentat proces lui Dr Lanka nu a putut demonstra ca acele fractiuni proteice cu care s-a prezentat la instanta pot intruni caracteristicile unui virus si Dr Lanka a castigat procesul insa a fost tinut in taina acest lucru.

Exista destule gaze fara miros si cu efect intarziat de pe vremea lagarelor facute de nemti, care sa ucida in masa si despre acest lucru si despre felul in care dintotdeauna modificarile de campuri electromagnetice au redus populatia globului vei putea citi in cele ce urmeaza.

Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate - Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020

Dr. Thomas Cowen, medic, a susținut o prelegere, iar în ultimele 10 minute și-a expus părerea despre pandemia coronavirus.

Te invit să urmărești expunerea lui, și ai aici traducerea:

Dr. Thomas Cowen:
Daca vreti sa mentionez cateva chestiuni despre toata acasta situatie cu Corona virus. Ok.. obtii rezultatele testelor dar trebuie sa cunosti si detalile.

In 1918 dupa masiva pandemie de Gripa Spaniola, Steiner a fost intrebat ce a fost cu toata treaba aia si el a spus:

”Virusii, sunt pur si simplu excretile unei celule toxice. Virusii sunt bucatile de ARN sau ADN si inca cateva proteine care ies din celula in momentul in care celula e otravita.
Ei nu cauzeaza nimic, nu genereaza nimic."

In primul rand as vrea sa faceti acest exercitiu de imaginatie: daca erai un medic de delfini si
de sute de ani, ma rog, pentru o perioada lunga, cercetai delfinii de la cercul Arctic, delfinii sunt bine, sanatosi, si deodata primesti un telefon si ti se spune ca toti sau o mare parte din delfini sunt pe moarte... vino si investigheaza, dar poti pune o singura intrebare, cati dintre voi vor spune: vreau sa investighez delfinii si genetica lor? Nimeni! Pentru ca ar fi o prostie.

Cati dintre voi ar spune, vreau sa vad acest delfin si celalat delfin, daca au un virus pentru ca chestia asta poate e contagioasa si poate de aceea se imbolnavesc toti acesti delfini... ok.. o persoana ar spune asa.. sau

Cati dintre voi ar intreba (scuzati limbajul) a pus cineva cacaturi aici in apa?? gen cum ar
face Exxon.. cati ati pune intrebarea asta? Cineva?? Toti da? Pentru ca asta este fix ce s-ar fi intamplat, celulele sunt otravite si ele incearca sa se purifice excretand deseurile pe care noi le numim virusi.

Daca studiezi teoria actuala despre virusi numita Exosome (exozomi probabil in romana) si ultimile noutati de la NIH care descriu complexitatea virusilor vei veda ca teoria se potriveste total cu ceea ce este cu adevarat un virus.

Am un exemplu dramatic aici. Cand eram copil, chiar langa casa aveam o mlastina plina de broscute care ma deranjau noaptea cu zgomotul lor de a trebuit sa sigilez ferestrele, dar in primavara s-a facut o mare actiune si apoi, la scurt timp, toate broastele au murit. Cati dintre voi credeti ca broastele au avut o boala genetica? Cati credeti ca broastele au contractat un virus? Cati credeti ca cineva a pus DDT in apa? Da. Fix asta S-a intamplat. S-a pus DDT in apa. Bolile sunt de fapt otraviri.

Deci ce s-a intmplat in 1918? Fiecare pandemie din ultimii 150 de ani a coincis cu un salt cuantic in electrificarea pamantului. In 1918 si toamana lui 1917 a avut loc implementarea undelor radio pe tot gobul pamantesc.

In momentul in care expui orice sistem biologic unui nou camp electromagnetic, multi sunt otraviti, multi mor iar restul intra intr-o animatie stagnata in care, in mod interesant, traiesc un pic mai mult dar mai bolnavi.

Apoi, al doilea razboi mondial cu pandemia aferenta, corespunde introducerii echipamentelor cu unde radar care au impanzit pamantul. Atunci, Pamantul a devenit inconjurat de un camp radar, fenomen la care oameni au fost expusi pentru prima data in viata.

In 1968 a fost gripa Hong Kong, cand, pentru prima, data in stratul protector al pamantului, Centura Van Allen s-au plasat sateliti care emit pe frecvente radio, si in 6 luni am avut o noua pandemie virala. De ce virala? Pentru ca oameni sunt otraviti, ei elimina toxine care arata precum virusii de unde oamenii concluzioneaza ca este o epidemie de gripa. (Centura Van Allen, in principiu, integreaza campurile cosmice de la Soare cu Pamantul, cu Luna, cu Jupiter, etc.. centura Van Allen integreaza toate aceste campuri si le distribuie catre toate fiintele vii de pe Pamant)


Dr Ryke Geerd Hamer explica faptul ca orice viroza este de fapt faza de reparatie inflamatorie a tesutului degradat fie prin socuri emotionale fie prin otraviri, iradiere. Practic corpul trecand prin socurile emotionala sau biologice, la fel ca la bolile copilariei se adapteaza si devine mai puternic (daca supravietuieste). Proteinele virale sunt de fapt caramizile si liantii care sa refaca sau sa limiteze efectele socului biologic dat de emotii foarte puternice sau de stresori externi patrunsi in organism: ortraviri sau iradiere.

In epidemia din 1918, departamentul Sanatatii din Boston decide sa investigheze fenomenul
si cat de contagioasa este aceasta gripa Spaniola, asa ca fie ca ma credeti sau nu, s-au luat secretii nazale de la sute de oameni si s-au injectat in oameni care nu sufereau de gripa si nici unul nu s-a imbolnavit. Au repetat de multe ori experimentul si nu au putut demonstra contagiozitatea! S-au facut aceste teste chiar si cu caii care sufereau de gripa Spaniola.
Cailor bolnavi li s-au pus saci pe cap, acestia au stranutat, apoi au pus sacii contaminati  cailor neafectati de gripa si nici un cal nu s-a imbolnavit. Poti citi despre asta in cartea The Invisible Rainbow (Curcubeul Invizibil) de Arthur Firstenberg, care documenteaza fiecare pas facut in electrificarea pamantului si cum, in consecinta, de fiecare data, apare o nou an pandemie de gripa in toata lumea.

Sunt lucruri inexplicabile: cum a ajuns boala din Kanssas pana in Africa de Sud in 2 saptamani si lumea intreaga a avut simptome in aproape acelasi timp, in ciuda faptului ca
modalitatea de transport era calul si vaporul si nu prea exista o explicati logica, si cand  intrebi, se motiveaza ca pur si simplu nu se stie cum s-a intamplat.

Sa ne gandim putin, cu toate undele radio si toate frecventele pe care unii dintre voi le aveti
in buzunar, la incheietura maini, acum poti trimite un semnal in Japonia care ajunge acolo instantaneu. Deci oricare dintre voi care nu crede ca exista un camp electromagnetic care comunica global in doar cateva secunde inseamna ca nu prea se concencentreaza pe ce vorbim aici.

As vrea sa evidentiez faptul ca in ultimele 6 luni, S-a facut un imens salt cuantic in electrificarea pamantului si sigur multi dintre voi stiti despre ce vorbesc: se numeste 5G, acum existand 20 de mi de sateliti care emit radiatii 5G, similare cu emitatoarele de radiatii din buzunarele voastre, la mana, pe care le folositi tot timpul. Aceste lucruri nu sunt compatibile cu sanatatea. Imi pare rau sa o spun, nu este compatibil cu sanatatea. Acestea sunt niste dispozitive care destructureaza apa din celulele noastre. Si pentru cei dintre voi care ar spune, bine, dar noi nu suntem fiinte electrice, suntem doar materie fizica, atunci de ce faci examen EKG, EEG sau teste de evaluare a conducţiei nervoase (electromiografia)? Pentru ca noi suntem fiinte cu electricitate iar chimicalele sunt doar produse secundare acelor impulsuri electrice.

Va intreb: care este primul oras din lume care a fost complet impanzit de retelele 5G?

Publicul: Wuhan

Dr. Thomas Cowen:
Exact! Deci, daca chiar analizam bine, noi ne gasim intr-o criza existentiala oameni buni. O criza cu care umanitatea nu s-a mai confruntat pana acum si nu vreau sa devin profetul din Vechiul Testament dar asta este ceva fara precedent.
A plasa 100 de mii de sateliti fix in centura protectiva a Pamatului, si apropos, asta are de-a face si cu vaccinarea, iar acest lucru mi-a devenit limpede acum un an, cand a venit la mine un pacient care era foarte ok, facea surfing, era electrician si instala sisteme WI-FI pentru oameni foarte instariti. Electricienii au rata mortalitatii foarte ridicata. Pacientul meu era bine, dar si-a fracturat mana si la operatie i s-a intodus o piesa de metal in mana iar dupa 3 luni, acesta nu se mai putea ridica din pat, inima ii batea neregulat era in colaps total.
Susceptabilitatea/ sensibilitatea la radiatii are de-a face cu cat metal ai in corp precum si calitatea apei din celulele tale. Aviz amatorilor de plombe de plumb, purtatorilor de tije metalice si alte aparate metalice implantate, celor care inca prefera sa gateasca in vasele de aliminiu... cat de mult folositi aparatura electronica, telefoanele mobile si cu ce stare emotionala.

Deci, daca incepi sa injectezi aluminiu in oameni (vaccinuri), ei devin receptori in absorbtia excesiva a campurilor electromagnetice, iar acest lucru este furtuna perfecta pentru deteriorarea speciilor, ceea ce se si intampla in vremurile noastre.

Si voi incheia cu un citat care imi place, a lui Rudolf Steiner, citat din, retine, anul 1917, in
care stim ca au fost alte vremuri.

”In vremurile in care nu erau curenti electrici, cand aerul nu colcaia de influente electrice, era mai usor sa fii om. De aceea, pentru a ramane om astazi, este nevoie sa-ti expansionezi mai puternic capacitatea spirituala decat era necesar acum 100 de ani".

Asa ca va las cu asta.. orice puteti face pentru marirea capacitatii voastre spirituale este binevenit, pentru ca este cu adevarat foarte greu sa fi fiinta umana in timpurile acestea.

Traducere dupa Dr. Thomas Cowan
Sumitul pentru Drepturile Umane si la Sanatate -Tucson, Arizona, 12 Martie. 2020

Linkul conferintei
https://youtu.be/KUw1Rzbde5U
Vedeți și :

Virușii ”biologici” sunt ... programe (notiță în editare)
https://www.facebook.com/notes/leonard-chesca/10221680646273885/

5G omoară selectiv.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221962297554991&id=1486561754

Copți încet la microunde
https://m.facebook.com/photo.php?fbid=10204758494630670&id=1486561754&set=a.10206599815382538

NU EXISTĂ EPIDEMII NATURALE !
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218368095302181&id=1486561754
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10218367921777843&set=a.10205639456854175

" Diagnosticul care ucide "
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202309176159239&set=a.10206599815382538

Teoria câmpurilor morfice și teoria morfoogenetică :
https://www.damaideparte.ro/descoperiri/revolutie-in-cunoastere-teoria-morfogenetica/

”ȚÂNȚARII” SUNTEM NOI !
https://www.facebook.com/leonard.chesca/videos/10217134395980469/

EPIDEMIILE CA ARMĂ
https://www.facebook.com/leonard.chesca/posts/10213708263529299

ASALTUL CHIMIC ASUPRA MEDIULUI ȘI A POPULAȚIEI
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219505624939711&set=a.10200816415321151

” Chemtrails terestru ”
https://www.facebook.com/notes/leonard-chesca/-chemtrails-terestru-/10202313510067584/

Vezi istoricul editărilor de pe facebook de la  Leonard Chesca

Comentariu interesant,

Notă:
Mai țineți minte de scandalurile cu privire la calitatea aerului din mai multe zone din România. În București depășiri de sute de ori a concentrației de substanțe toxice în aer, de care nimeni nu avea idee de unde provine, în Ploiești la fel, ba că e benzen de la combinate, va că e de la un crematiriu de gunoi ... e, poate toate astea au legătură cu ce se spune aici.
Are cineva aparatura necesară pentru tesrarea calității aerului ? Ar fi interesant de văzut cum sunt aceste măsurători.
Pentru o corectă înțelegere a comentariului precizez că așa numitul gaz sarin, e de fapt un lichid volatil, care se evaporă în timp îndelungat, pentru a face expunerea de mai mare durată.

Comentariul cu pricina, aici:

"ADEVARUl!!!!!!!?
Virusul Corona nu există, ci un gaz periculos care se va evapora curând
Pe 18 martie 2020
Ultima dată limită pentru virus a fost confirmată la începutul lunii aprilie, iar motivele sunt:
Nu este un virus, ci o iluzie a coronei este un experiment pe gaz într-un laborator biologic american, care nu a fost controlat la 1/1/2020 în Afganistan (motivul semnării acordului de cooperare al SUA cu talibanii după 40 de ani de conflict și teama lui Trump de a expune adevărul și instanța în scopuri personale) ( Acordul Italiei cu Statele Unite) (Trump i-a cerut medicului german și un acord și o ispită cu bani cu respingerea autorităților germane din cauza presiunii și șantajului Statelor Unite) (țările europene se tem din cauza ratelor ridicate de îmbătrânire în el)
Înseamnă că țările în care s-a răspândit gazul a avut loc cu ceva timp în urmă, fără știrea nimănui și secretul autorităților americane.

Gazul sarin modern a folosit un experiment în Siria care a ucis 1345 în două zile. Unul dintre gazele cele mai periculoase, care nu are miros, gust sau culoare, se transformă dintr-un gaz într-un lichid a cărui greutate este mai grea decât aerul (motivul căderii gazului pe pământ) .Este răspândit în aer pe suprafețe mari ale pământului.
Oamenii sunt expuși la sarină venind în contact cu pielea, în contact cu ochii sau prin inhalare (cauza anunțurilor pentru a nu atinge sau a strânge mâinile).

Primele victime: 67 de soldați americani au fost răniți în februarie, într-un laborator din Afganistan, care a fost ținut secret de Statele Unite, soldații au fost trimiși în China pentru a participa la manifestația militară din februarie, la wuhan pentru a înlătura suspiciunile de moarte la întoarcerea din cauza gazelor și au anunțat moartea lor din cauza minciunii virusului. Ca să nu pretindă autoritățile americane.
La o zi după manifestația militară din Johann, virusul a fost anunțat de Organizația Mondială a Sănătății și locul Johan (singurul motiv pentru alegerea lui Johan este pentru că cei 67 de soldați răniți au participat la parada Wuhan și nu au mâncat lilieci și șerpi în wuhan este motivul)

Cu 10 zile înainte de spectacol, gazul a fost descoperit de un medic în laboratoarele chineze, dar autoritățile chineze au tăcut în această privință și au efectuat izolarea medicului cu 7 zile până la moarte, motiv pentru care medicii și familia medicului au cerut adevărul morții sale, iar din cauza răspândirii videoclipului medicului pe YouTube și Facebook și a dezvăluit adevărul, a forțat autoritățile chineze să Minta și revendicare a unui virus periculos.

Presiunea autorităților americane a obligat China să creeze minciuna virusului și amăgirea lumii că China este sursa virusului, în special orașul wuhan, pentru a acoperi moartea soldaților americani, sub pretextul că aceștia se aflau în wuhan și erau infectați cu virusul.
Sarinul este clasificat ca un gaz nervos letal, indiferent de concentrația sa, deși este mic, determină moartea paralizând mușchii plămânilor (motiv pentru care decesele sunt concentrate la vârstnici care suferă de boli cronice sau pneumonie).

Perioada de incubație a gazelor în aer depășește 3 luni (motiv pentru care Statele Unite au declarat că luna aprilie este ultima lună a epidemiei).
O persoană poate rămâne două săptămâni și apoi poate muri, fără să știe că a fost expusă la gazul respectiv (și acest motiv de carantină este pentru o perioadă de nu mai puțin de 15 zile, fără a folosi nimic, cu excepția respirației artificiale. Acest gaz nu are medicamente atunci când este inhalat (care este adevăratul motiv din spatele declarației britanice: pregătiți-vă) A muri)
Tratament: locul contaminat trebuie lăsat cât mai curând posibil și căutarea de aer curat (motivul ventilării zonei afectate și a carantinei)

Nu are medicamente ca toate gazele decât la sfârșitul șederii sale în aer și, prin urmare, data de 10 aprilie este începutul dizolvării gazului respectiv și pierderea eficacității sale prin evaporarea în aer sau căderea sa în sol.
Acest gaz a fost clasificat de Organizația Națiunilor Unite drept o armă de distrugere în masă.
Țările sunt ținute în secret din cauza presiunii americane asupra Organizației Mondiale a Sănătății și a organizațiilor internaționale. Minciuna și controlul minții oamenilor, din cauza fricii lui Trump de acuzațiile aduse împotriva sa de către instanțe.

Astfel, corona nu are altă soluție decât să aștepte terminarea proporției de gaz sarin transformat în lichid pe sol pentru o perioadă de 3 sau 4 luni, din ianuarie până în aprilie. În atmosferă și lipsa de efect, iar decesele sunt acum în Italia, Franța și Iran, din cauza numărului cel mai mare de bătrâni de peste 75 de ani și sunt mai susceptibili chiar dacă rata sarinului a fost de 0,1% în atmosferă."

Comentariu Dr Crina

Chiar daca stam cat de cat cuminti in casa, aparent sechestrati, e important sa acceptam cu atentia pe respiratie orice emotie apare, prin cei din jur, prin mesajele de la TV si mass media (de evitat expunerea de lunga durata la stiri de panica).

Veti vedea ca senzatiile din corp in baza carora zicem ca traim o anumita emotie nu apar decat dupa ce rulam in minte niste ganduri despre ceva: cei din locuinta noastra sau faptul ca suntem singuri, despre situatia actuala, viitor, serviciu, unii au dat faliment in aceste luni. Cum putem rula ganduri care sa genereze frica putem genera ganduri de incredere. Gandurile de frica si emotiile de frica, neputinta, tristete, furie, anxietate nu fac decat sa ne priveze de inteligenta, creativitate, putere, energie, vitalitate. Observarea respiratii in momente de panica sau a batailor inimii accelerate in timp ce ne spune TOTUL ESTE BINE, doar cateva minute si trece, chiar face ca simptomele sa dispara.

Simptomele de dificultati respiratorii sau palpitatii care nu trec in cateva minute e nevoie sa chemati o ambulanta, va face un EKG i stati linistiti daca era dar o stare de panica (senzatii generate de mintea supraexpusa la nou, la ganduri noi, cu chimie noua in corp, cu senzatii si emotii noi).

Invatati sa cereti ajutor daca aveti nevoie pana trece situatia aceasta.

Verificati daca rudele, prietenii, vecinii vostri au ce manca in aceasta perioada, 

Poate fi ocazia perfecta de petrecut timp cu cei dragi din casa sau daca sunteti singuri e un timp minunat pentru autoobservare, autoanaliza, autoAPRECIERE. Cand ne spunem lucruri frumoase, acele lucruri pe care le-am asteptata o viata de la parinti, bunici, profesori, copii, partneri si ni le spunem singuri ne creste vitalitatea, capacitatea de a ne autoregenera corpul, devenim vitali, energici, puternici. Noi suntem singurii care nu avem o agenda ascunsa cand ne autoapreciem. Toti ceilalti cand vor sa ne deprecieze sau spun ceva bun despre noi au o agenda ascunsa sau evidenta.

Cand am venit pe lume am cerut prin plansete, gangureli atentie si resurse, iar ceilalti mai eficient sau nu ni le-au implinit pentru ca suntem in viata. Insa tot de foarte mici am inceput sa creem si sa credem in lipsuri, neiubire, inadecvare si am ajuns cu totii la un moment dat sa nu mai fim destul de buni, de destepti, de frumosi, de iubibili...

Este momentul sa incepi sa te uiti la tine cu tot dragul, sa iti oferi cat poti ceea ce ai asteptat sa iti dea ceilalti, sa ai parte de placere si bucurie din a savura manacarea fiind atent la fiecare imbucatura, la actul de a mesteca, de a inghiti responsabil ca starea cu care mananci te transforma in zeu sau sclav... sa te bucuri de un dus sau o baie in care sa iti acorzi masajul sau mangaierea pe care nimeni altcineva nu stie cat de tandru sau de ferm sa ti-o aplice indiferent cate instructiuni dai... e momentul sa iti dai voie sa dormi cat ai nevoie, ai in plus de orele de munca timpul petrecut in trafic sau poate chiar muulte ore in plus... e momentul sa te bucuri de joaca cu copii daca ai dus pe lume copii sau cu nepotii... E poate momentul de a face dragoste cu partenerul altfel decat pana acum, de a afla daca cu adevarat ati trait erotic tot ce va doreati sa experimentati si sa va oferiti unul altuia bucuria de a va fi alaturi, sa va respectati nevoile personale, sa invatat sa spuneti da, multumesc si nu, multumesc...


Cresterea spiritualitatii inseamna sa incetam sa opunem rezistente mentale la ce atragem spre noi ceas de ceas, emanand astfel pace cu tot ce atragem, accesam, generam vibratii cu frecvente suficient de mari sa ne adaptam :)
Cei care au trait au foste mereu cei care si-au flexibilizat harta mentala (felul in care se raporteaza la orice in baza educatiei, experientelor personale, informatiilor si tot cee ce crede cineva ca este adevarat, conceptiile despre lume si viata si mai ales despre ei insisi): credinta in Dumnezeu ca se trece peste, incredere in ei si Natura, credinta ca traim intr-un Univers preietnos si totul este in favoarea noastra...

Cu alte cuvinte adaptabilitatea fizica este data de adaptabilitatea, flexibilitatea mentala si in conditii de criza se selecteaza exemplarele puternice si nu ce puternice fizic ci psihic: fiintele linistite, blande, aflate in pace si compasiune, fiintele jucause... imparatia cerurilor este a unora ca acestia zicea Iisus de copii. Ei nu opun rezistenta. Sunt flexibili. Adaptabili. Nu cknteaza cine e mama si tata ci sa aiba adapost, hrana, nevoile acoperite. Noi vrem din mintea dresata mereu si mereu altceva si nu prea renuntam la atasamente de buna voie pana doare undeva.
Cum ar fi in loc de groaza, panica, frustrare date de ganduri neecologice pentru mintea si corpul nostru sa emanam orice altceva putem controla: gaz de viata - respiratie constienta, compasiune, pace, liniste, iubire neconditionata, bunatate, blandete, iubire neconditionata, altruism...

Daca nu te descurci cu a reformula ganduri de panica legate de aceste evenimente sociale pe care le traim:
1. am creat un grup de Telegram https://t.me/joinchat/Qb04mhOkV8CXk7ZfAkJ2Nw
2. ne vedem zilnic pe platforma de zoom de la 18:30 https://zoom.us/j/733150024
Meeting ID: 733 150 024

Ramai senin chiar daca e nevoie sa lupti sa iti salvezi trupul. Arjuna (Regele) in Bhagavad Gita il intreaba pe Krishna ( Maestrul, Dumnezeu) cum sa dea curs faptului ca tara vecina e cu oastea la granitele tarii lui. Krishna ii raspunde ca daca e nevoie sa lupti pt a salva poporul tau, intra in lupta dar LASA-TI INIMA LA PICIOARELE DE LOTUS ALE DOMNULUI TAU. Adica fara ura, fara rezistenta emotionala, esti in razboi si lupti e realitatea momentului, daca ai atras in viata ta rezonanta aceasta.

Cum faci sa previ lupta pana nu e reala? ! Eu imi pun o alarma la 10 minute, un temporizator ca Mindbell, Minfullness Bell si imi dau Stop, ma opresc din tot ce fac cateva momente pentru a ma autoanaliza cat mai des si pentru a ma opri din identificarea cu gandurile, cu senzatiile, cu emotiile. Odata ce le pot observa se naste intelegerea ca EU NU SUNT CEEA CE POT OBSERVA, EXISTA CINEVA, UN OBSERVATOR AL OBIECTULUI OBSERVAT si orice revolta interioara inceteaza, mintea devine docila fiindca observand detasat ce se manifesta in minte si trup nu mai e loc de rezistenta, de tulburare, de tensiune si generez in schimb pace, liniste, compasiune si orice emotie aleg prin generarea acelor ganduri care stiu ca ma duc acolo.

Daca vreau bucurie stiu ce ma bucura si accesez ganduri legate de obiectul bucuriei: pe mine me bucura starea de a fi observator, detasata de identificarea inconstienta cu mintea si corpul si emotiile. Tu sti pe tine ce te bucura?

Daca gasesc revolta, multumesc, ma opresc, accesez ganduri de pace, compasiune, iertare, acceptare a celor care au reprezentat obiectul revoltei si corpul se relaxeaza.

In loc sa fug spre autocritica, mancat aiurea, dormit, judecat, evitare, sport, Tv, filme, ALEG sa ma ocup de IGIENA MEA EMOTIONALA SI MENTALA SI FIZICA cat mai des si fara a face din asta o corvoada ci un moment de gratie, de relaxare, de intalnire si generare a unui Desavarsit si Perfect Mine.

Multumesc ca Existi! Te Iubesc!






























35 de comentarii:

  1. Te iubesc! Multumesc ca existi!
    Claudia

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Dr. Lanka are doctorat in biologie si cerceteaza frauda cu "virusurile" demult.
      Aici explica in detaliu si frauda cu HIV.
      https://www.youtube.com/watch?v=IM_Bhl22HqQ

      Ștergere
  3. Bati campii grav. Internetul ar trebui limitat

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă îngropi căcatul, asta nu înseamnă că nu pute. Ar fi mai bine să vezi cum îți poate fi de folos.
    Dacă toți tîmpiții ar putea interzice ce nu înțeleg, planeta ar fi aridă.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pierdeti vremea citind elucubratiile acestui "biolog"!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa-ti mintea sa le prelucreze nu refuza din start,mai citește odată,intreaba inconștientul,Nu trebuie sa credem tot ceace citim .sigur discernem,dar nu ne grăbim,nu spunem nu ,mai analizam

      Ștergere
  6. Are perfecta dreptate ,si inca vom mai vedea adevaruri de care nu am stiut nimic

    RăspundețiȘtergere
  7. Aici on aceste cuvinte sta tot Adevărul. Mulți oameni nu înțelege ce se întâmplă cu adevărat

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumim de informatii. Nu oricine le accepta...la turma ii place sa-si urmeze stapanul !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si cine merge cu turma ajunge la abator...

      Ștergere
    2. Sunt convinsă că totul a fost o manipulare , o ducere în eroare a oamenilor , care au murit mai degrabă de alte boli decâr de acest inventat virus..boli provocate din panică, izolare , stări de stres și frică ..
      Folosirea substanțelor otrăvitoare , a radiațiilor electromagnetice 5G , și următoarea etapă ...vaccinarea oblogatorie , vor fii fatale..

      Ștergere
  9. mare-i gradina Domnului ....si plina de naivi.
    la 1600 variola de care gaz a fost produsa sau care G , ca 5G a aparut putin mai tarziu ?
    febra galbena la 1793 ? tot unde radio ?
    ciuma Anatonina la anul 165 ? tot gaz nu ?
    epidemia Cocolitzli care aproape a eradicat mexicul in secolul 18 ?

    vorbim si de bacterii ? ciuma lui Justinian ? era anul 541 cand tehnologia si marile companii de farmaceutice dominau lumea.
    am zis naivi ? de fapt am vrut sa zic nebuni si/sau prosti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca citesti postarea cu dr. Loibner afli care Napoleon a raspandit variola intentionat, pentru a selecta soldatii rezistenti!
      Dr. Loibner - postare din 14 feb 2014 explica foarte clar cum conditiile precare de trai favorizau epidemii.
      Iar daca vrei sa te documentezi, ia link-urile dlui Leonard Chesca cu de-amanuntul.
      Iar daca nu, abtine-te de la a jigni pe cei care chiar si-au batut capul!
      Claudia

      Ștergere
    2. ok, facem progrese. deci admitem existenta entitatii numita virus. nu de alta dar despre negarea entitatii de virus am pornit de la domnu doctor Lanka, pardon, biolog.
      in toata balaria asta se vorbeste despre cum anumite actiuni ale omului, intentionate sau nu dar legate de o oarecare tehnologizare au declansat, amplificat si raspandit ceea ce nu e virus ci cum spune inteleptul asta :
      "Dr Ryke Geerd Hamer explica faptul ca orice viroza este de fapt faza de reparatie inflamatorie a tesutului degradat fie prin socuri emotionale fie prin otraviri, iradiere. Practic corpul trecand prin socurile emotionala sau biologice, la fel ca la bolile copilariei se adapteaza si devine mai puternic (daca supravietuieste)." vad ca face refirere la bolile copilariei....care sunt boli virale deci acele tulpini de virusuri exista , dar acestea nu ? ne hotaram putin ?
      E o varza totala numai buna pt cei ce nu au treaba si sunt cautare de senzational sau naiba stie ce in calul celor ce cred balariile astea.
      salturi cuantice, mii de sateliti, electrificari sau oameni cu plombe metalice iradiati de sateliti.....fereasca dumnezeu !
      articolul acesta e de fapt un raport medical de la Obregia sau rezumatul clubului SF la care participam in anii 90.
      Draga Claudia, daca cei care au tradus catastrofa asta au ajuns sa o si creada, e grav. Cat despre cei ce l-au conceput, exista tratamente draga mea. Exista psihoterapeuti buni. De curand unu care sustinea ca pamantul e plat a murit incercand sa demonstreze asta.
      Statul asta acasa poate dauna serios integritatii mentale.

      Ștergere
    3. Stimate Gotti,
      si dr. Lanka si dr. Loibner si dr. Hamer si Steiner si Crina spun clar ca exista virusi: compusi emanati de celula in etapa ei de vindecare dupa o otravire, stres, boala.
      Daca vrei sa intelegi, e de lucru, e nevoie sa-ti bati capul.
      Daca vrei sa joci ping-pong, nu aici e locul.
      Iar daca vrei doar sa jignesti, nu tine. Sunt "vaccinata" de altii, mult mai relevanti in viata mea.
      Fapt care nu ma face sa nu cred ce cred sau sa nu ma mai cred atat de "desteapta" incat sa nu-mi folosesc discernamantul atunci cand intalnesc o idee, teorie noua.
      Zile minunate de folosit intelept!
      Tot Claudia

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  10. Nu știu ce să mai zic, fie-care cum intelege Dumnezeu să ne ajute să depășim cît m-ai repede acest virus.Stati în casă și aveți grijă de voi și de aproapele tău !

    RăspundețiȘtergere
  11. Acest faimos Dr. Lanka nu a avut acces la internet. Cu o scurta căutare pe Youtube, vedea viruși, fără sa fie nevoit sa plătească 100.000 usd. Pana și atomii sunt vizibili. Atunci când ai premizele greșite, și argumentul si concluzia vor fi greșită. O pierdere totala de vreme.

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa lasam momentan la o parte, concluziile. Informatiile aparute in zona de cercetare a cauzelor aparitiei pandemiilor, pot fi chiar contradictorii, dar raman pana la un anume punct, interesante. Daca le supunem insa pe toate, unei analize in care cunostintele, ratiunea si logica functioneaza, putem constata anume mici "adevaruri". Din momentul acela insa,fiecare dintre noi ramane singur. Apoi, daca adaugam discernamant si intuitie, ne apropiem de Adevar. Pe care nu-l poate afla oricare dintre noi, dat fiind modul atat de diferit si putin democratic, in care Dumnezeu a oferit fiecaruia "minte". Si de aici incolo, nu mai putem fi egali si cu atat mai putin, posesori cu drepturi egale asupra unui Adevar.
    Pe mine de exemplu, ma preocupa (totusi...) anume efecte ale unor anume relatii, cu...Dumnezeu.Pe care cu totii il invocam pe buze, dar prea putini din suflet si inima.
    P.S.
    ...ceea ce a spus dr. Rudolf Steiner in anii `20 ai secolului trecut, chiar este foarte foarte important si ma gandesc si acuma, ca "omul acela", aflase si stia ceva cu totul si totul, deosebit. Ceea ce imi incita inca si mai mult, imaginatia. Important este sa nu renuntam la descoperirile noastre mici, care ne pot oferi la un moment dat, satisfactie; cu conditia sa nu fie tardiva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. După părerea mea, nu cred că există rezumat mai simplu și în același timp exact, a ceea ce se întâmplă în această perioadă.Te felicit pentru concizie și elocvență.
      Întradevăr, nu suntem „posesori cu drepturi egale asupra unui Adevăr”.Rămâne să descopăr dacă din păcate sau din fericire. :))

      Ștergere
  13. Toate au o logica, cine o înțelege bine cine nu suporta concesintele. Încercați doar sa aveți grija de corp, minte, suflet și cu ce le întrețineți pe fiecare dintre ele pt a fi sănătoși. Sa fiți oameni sănătoși la minte. Mulțumesc tuturor vouă!

    RăspundețiȘtergere
  14. Fiecare om încearcă să explice lumea, unii spun basme , alții trăiesc în basme, cel înțelept trăiește în lumea reală fără a se refugia la fiecare salt tehnologic în minciuni. Matei 24.,, veți auzi de ciumi, războaie, foamete... nu este sfârșitul doar începutul durerilor nașterii..." Isus nu spune motivul doar efectul, dar nici că oamenii ar trebui să facă speculații. Doar atât, ,, ridicați capetele că a sosit vremea eliberării voastre...". Unii bagă capul în aiurelile lui Lanka, alții în vorbele lui Baba Vanga, și cei înțelepți trec peste toate cu încrederea în Isus și promisiunea lui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Faptul că cineva ar avea încredere și ar considera adevărate spusele lui Lanka, nu cred că are legătură cu încrederea în Isus și promisiunea Lui...

      Ștergere
  15. https://www.jw.org/it/biblioteca-digitale/libri/dio-ci-da-una-buona-notizia/perche-dio-permette-male-e-sofferenze/video-perche-dio-permette-sofferenze/

    RăspundețiȘtergere
  16. Dar cine a scris textul din comentariu si de ce e atat de plin de greseli? "Înseamnă că țările în care s-a răspândit gazul a avut loc cu ceva timp în urmă", "Gazul sarin modern a folosit un experiment în Siria", "un lichid a cărui greutate este mai grea decât aerul".

    RăspundețiȘtergere
  17. Este suficient să cercetezi contextul politic, militar, economic şi social în care au apărut "epidemiile" de-a lungul mileniilor... ca să pricepi că ele au fost generate prin otrăvire în masă. Când se dorea supunerea unor populaţii incomode, în timp de revolte, de război civil sau de război cu armate străine... se recurgea la deja verificata metodă a otrăvirii surselor de apă. Otrăvirea surselor de apă, ca modalitate de generare a îmbolnăvirilor în masă... se practică şi astăzi, după milenii. Spre exemplu... prin otrăvirea intenţionată, din cauze economice sau militare, sau prin otrăvirea industrială ori agricolă accidentală a surselor de apă... sunt generate epidemiile de febre hemoragice din Africa.

    RăspundețiȘtergere
  18. Îi sunt foarte recunoscătoare Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit Am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și ea mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  19. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  20. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.