Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 4 noiembrie 2019

”Voi nu ați fost făcuți să gustați moarte”!!! Iisus Hristos... atunci de ce unii, majoritatea, de fapt 100% din cei cunoscuți de noi mor?!...

Bună dimineața!

Lupelius spunea că ”Moartea este doar un obicei prost care decurge din a crede versiunii părinților voștri că este nevoie să îmbătrâniți, să vă îmbolnăviți și să muriți. Voi ați fost făcuți suflete nemuritoare care folosesc corpuri nemuritoare.

Este nevoie să îți schimbi trecutul ca să fii viu, să recunoști prostul obicei de a nu fi destul, de a avea nevoie, de a folosi corpul ca să mori... voi muriți mai ales când dormiți, mâncați și faceți sex... obiceiuri proaste care duc la moarte, fiindcă le faceți tocmai pentru că sunteți nevoiași, că ați uitat să IUBIȚI!

Cel care iubește nu are nevoi, el este însăși viața din tot ce există, nu are nevoie de nimic, de nimeni... nu posedă nimic, nu posedă pe nimeni pentru că ESTE DEJA TOTUL și NU EXISTĂ NIMIC ÎN AFARA LUI!

Muriți pentru că ați încetat să iubiți! AMOR înseamnă a=lipsă, fără, mors=moarte, cel care iubește ca soarele, fără să aștepte ceva în schimb, fără să se uite dacă este cineva să îi primească iubirea, cum soarele emite căldura fără să se uite dacă cineva se bucură de ea sau nu, fără să se împiedice de cei care nu o știu doza și se ard cu ea...

Moartea este un act de sinucidere, voi sunteți creatorii propriei distrugeri, nimeni nu este vinovat că vă resemnați în fața evidentelor iluzii ca boala, sărăcia, lipsa, abandonul, frica, neputința și moartea, că vă lăsați pradă simțurilor corpului fizic și ele sunt stăpânii voștri...,

Voi sunteți singuri responsabili dacă trăiți sau muriți în fiecare clipă până vă terminați ca o lumânare de ceară...”

M-am gândit azi noapte să scriu această postare pentru cei care s-au săturat să vadă în jur aceste simptome ale sinuciderii individuale și colective: boală, bătrânețe, neputință, moarte și, pentru cei care știu deja că noi ne îmbolnăvim și noi ne autovindecăm, jocul cu viața, boala și moartea este mult mai evident și nu mai apare ca o fatalitate ci ca o dovadă de prostie, lipsă de informare și ignoranță.

Cu ocazia plecării buncii mele din această lume, am ieșit iar din obiceiurile hrănirii simțurilor aflate pe pilot semiautomat. Mi-am reamintit de MINE, în versiunea în care doar FIINȚAM fără să fie cineva acolo care să ființeze, când mă simțeam UNA CU TOT CE EXISTĂ...

De fapt înainte de plecarea ei mi-a transferat înapoi energia cu care EU O ȚINEAM PE EA ÎN VIAȚĂ... o versiune de copil interior din eternitatea ființei nu îi putea da drumul să plece, fiindcă dacă ar fi murit ea, ar fi murit acea versiune manifestată ca și embrion de conștiință umană care avea nevoie de Atenția ei ca să fie viu...

O parte din mine a făcut, în mica copilărie, un transfer de ființă, o proiecție, care să susțină viața în forma bunicii Eufemia și care o lega de această lume ca un cordon, invizibil pentru cei care trăiesc în iluzia limitată a percepțiilor simțurilor fizice.

Mi-au spus copii de nenumărate ori să o las să plece în Lumină.... Doar că nu vorbeau cu partea din Mine care putea înțelege, accepta și integra aceste solicitări ale lor și care se făcea că plouă :) acea parte ocupase o bună parte din inconștient, iar acest lucru îi deranja pe copii care ar fi accesat și alte părți mai actualizate ale Esenței care Sunt, cum ar fi versiunea de Mama...

Venirea pe lume a celui de-al doilea nepot a deschis din nou Cerurile membrilor familiei, Lumile Interne și stând în Lumina lui Cătălin și chiar și cea a fratelui lui mai mare, Rareș, mi-am amintit că e o parte din mine care a făcut acel legământ de a o ține pe buni=mami în viață și de a îi da jumătate din viața mea...

Acest act era primul sacrilegiu făcut în această viață, pentru că nu poți împărți eternitatea la 2 că ar da tot ETERNITATE și NEMURIRE. Ea a ales să vină pentru un timp în această versiune umană, să îmi servească de suflet prietenos care să mă lase să mă leg, să mă atașez de ea, de ea și aparența ei fizico-emoțională, ca și cum am fi separate :)), pentru ca apoi să îi redau drumul în Lumina Conștiinței, prin anularea iluziei separării.

Părțile noastre nu sunt dispuse să moară. Ele sunt vii prin limbajul nostru care este de fapt un limbaj de transă în transă, prin multiplă disociere de ESENȚA a ceea ce SUNTEM. Am observat cum corpul fizic, corpul de limbaj neuronal, energetic, cuantic trece prin modificări semnificative, odată cu alchimia unei identități în altă identitate.

Mi-am luat rămas bun de la ”bunica” cu câteva zile înainte să plece prin Marea Trecere în Lumină. A trebuit să plece efectiv în concediu embrionul din mine, destul de departe fizic de prezența ei ca să nu pot să mă întorc ușor, să stau în energia care să îi permită să plece și care să facă embrionul uman de conștiință, Crinuța ei mică, să crească, să se expansioneze, să se dizolve odată cu conștiința ei în Lumina Clară a Adevărului...

A fost momentul în care i-am chemat pe toți cei plecați din familia ”mea” înapoi în conștiința cu care i-am investit și i-am eliberat în Lumina Clară a Adevărului despre ceea ce Sunt de fapt.

A fost momentul în care MI-AM SCHIMBAT TRECUTUL!

Am evocat-invocat Conștiința Eternilor, a Nemuritorilor, în special pe cea a lui Kuthumi, Moriah și mai ales pe a lui Babaji. Am rezonat cu aceste versiuni de nemurire pentru că m-am familiarizat cu ele deja.

Lupelius, Babaji, Moriah, Kuthumi, Contele de Saint Germain, numeroși șamani și mulți alții sunt NEMURITORI!

Cei care vor să treacă de la conștiința muririi, bolii, neputinței, suferinței la conștiința Eternității Totale, au de făcut câțiva pași: să devină responsabili de ce trăiesc în fiecare clipă, de legămintele cu moartea pentru a se elibera de iluzia separării, pentru a iesi din starea de nevoiași și de lipsă, de a nu fi destul care le-a fost inoculată încă din perioada intrauterină.

Sunteți mai mult decât destul, dar ați fost antrenați să trăiți în lipsă. E destul să ne uităm în jur să vedem că nu este nevoie să fie așa.

Mulți dintre marii bogați ai lumii au fost oameni de reviciu, cerșetori, bolnavi psihic, cu probleme de la naștere sau genetice, care au trecut prin accidente mutilante și care și-au schimbat Conștiința atât de mult încât să se joace în altă versiune de viață.

Știai că peste 5000 de oameni de pe Planeta Albastră, Pământ sunt documentați medical ca fiind autotrofi, adică oameni care nu au nevoie de mâncare și totuși sunt bine, sănătoși... și că există oameni care operează fără anestezie chimică și care au pacientul treaz pe masa de operație, că unii fac chirurgie de lumină fără să mai fie nevoie de instrumente sau prezenta medicului, adică operează chiar la distanță...

”Trăind în cercul vostru strâmt” spune Eminescu... cum am putea să avem acces la astfel de informație, energie, cum am putea să ne accesăm puterile.

Uneori cei care pleacă din familiile noastre deschid Lumile Interne pentru noi și avem din nou acces la Eternitate, însă am fost educați să privim acele momente ca pe niste drame și imensa energie a Vieții în care se duc aceștia devine energie sinucigașă pentru aparținătorii ignoranți.

Am învățat să ne plângem morții, deși provenim din daci care dansau și cântau când cineva se întorcea în lumina, iar soțiile erau înjunghiate de aparținători pe trupul soților lor, iar cei mai desăvârșiți dintre tineri se întreceau în iscusință înainte de a se arunca de pe stânci pe altare din sulițe ascuțite, în locurile sacre, ca să fie ocazii de deschidere a cerurilor pentru ceilalți membrii ai satului, ei neavând atașamente pentru forma lor de manifestare fizică.

Când Decebal s-a atașat de sora lui care a fost răpită de romani el a pierdut lupta, a pierdut îara, a fost nevoie de un ameste de conștiințe fiidcă slăbise puterea conducătorului..., a pierdut de fapt lupta cu sine, s-a separat de soara lui, iar aceasta l-a costat viața lui, a ei și a poporului.

Fiecare țară alege conducători pe nivelul ei de conștiință. Noi avem mereu conducerea pe care o merităm, pe care o generăm. Avem viața pe care o putem genera. Suntem rezultatul trecutului nostru până folosim Puterea de a ne schimba trecutul, de a nu mai fi un produs al emenațiilor generațiilor anterioare.

Ne eliberăm de iluzii cân nu mai avem mamă și tată, și când toți sunt mama și tatăl nostru. Există oameni fără popor, fără țară, care sunt însăși conștiința universală. Fără ei emoțiile grosiere din conștiința de grup ar duce la distrugerea planetei din forma actuală.

Odată de ne amintim să trăim DE-SĂVÂRȘIȚI, nu mai permitem nimănui să ne săvârșească, să ne aducă în manifestare în forma de care au ei nevoie, suntem liberi, liberi în primul rând de noi înșine.

FIȚI DAR VOI DESĂVĂRȘIȚI, PRECUM DESĂVÂRȘIT ESTE ȘI TATĂL VOSTRU DIN CERURI!

Spor la DESĂVÂRȘIRE!





Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2020 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi zilnic cu tine și cu alte ființe minunate, un curs intensiv și relaxat totodată și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2020, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar câteva locuri disponibile.

 
Contact: neogrupconsult@gmail.com


O versiune prescurtată a cursului de 6 luni, fără practica aferentă celor 6 luni, dar cu ghidare de 3 zile, supervizată de Dr. Crina Vereș, o reprezintă:

Cursul - Seminar cu Dr Crina Vereș, 8-9-10 noiembrie 2019, București, 3 zile de NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ, Tehnici de Echilibrare Emoțională, Arbori Genealogici, Liniile Vieții și AutoControlul asupra Ciclicităților, Oglinzi Eseniene, Jurnalul Vindecării și Tehnica STOP, Rescrierea Programelor Subconștientului, AutoAnalgezie, Comunicare Empatică și Armonioasă, Anatomie și Psihologie pe Înțelesul tuturor, Epigenetică, Neuroplasticitate, Rescrierea ADN-ului, Gimnastică Energetică

https://autovindecarea.blogspot.com/2019/09/curs-si-seminar-cu-dr-crina-veres-8-9.html 

Fiindcă ai parcurs deja această poveste de autovindecare, și ca să beneficiezi în continuare de reducerile la curs care expiră curând, iar dacă ai citit postarea după 15 octombrie deja au expirat, te invit să îi scri Mihaelei la înscriere și codul: ”NMG postare blog” și vei beneficia în continuare de reduceri la acest curs de 3 zile de Autocunoaștere și Autovindecare.

Detalii și înscriere la Mihaela
Contact: contact.info.nmg@gmail.com sau sms la telefon: 0771558363

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !



Te invit să dai mai departe și altor oameni interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!



Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!

Dr Crina și echipa ANGC






2 comentarii:

  1. uuuaauuu!"Lupelius"...l-am "intalnit" in "Scoala Zeilor"- Stefano Elio D Anna ...multumesc, foarte interesant, ca de obicei...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.