Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 2 octombrie 2018

Autovindecarea Fizică și Emoțională prin Noua Medicină Germanică APROFUNDARE – COACHING – STUDII DE CAZ Curs la Cluj-Napoca 24-25 noiembrie 2018


Eşti binevenit la acest curs dacă îţi doreşti sincer şi cu adevărat să îţi redobândeşti starea de sănătate prin descoperirea programelor autodistructive, a gândurilor negative şi a credinţelor limitative care te-au îmbolnăvit, prin punerea lor sub observaţie asistată şi prin înlocuirea algoritmilor dezadaptativi şi a conţinuturilor mentale generatoare de boli cu versiuni de programe biologice autosustenabile / generatoare de bucurie de viaţă şi sănătate.
Eşti binevenit dacă îţi doreşti să înveţi cum să aplici eficient rolul de coach în acest proces (cu tine însuţi sau cu cei dragi pe care doreşti să-i sprijini) şi să înveţi, în ritm accelerat, din studiile de caz prezentate în cadrul cursului.
E timpul să participi la acest curs dacă:
· simţi că vindecarea ta şi a altora se află dincolo de limitele medicinii clasice;
· tu sau cineva drag ţie suferiţi de o afecţiune fizică sau emoţională căreia nu i-aţi găsit leacul;
· te confrunţi adesea cu o teamă inexplicabilă de îmbolnăvire sau chiar de moarte;
· vrei să afli ce credinţe limitative şi tipare emoţionale au declanşat afecţiunea cu care te confrunţi acum;
· vrei să înţelegi în profunzime ce pot declanşa diferite credinţe limitative şi tipare emoţionale astfel incât să previi îmbolnăviri neaşteptate.

Noua Medicină Germanică este un sistem de medicină alternativă descoperit de Dr. Ryke Geerd Hamer. Acesta a cercetat ştiinţific care este motivul pentru care apar bolile, dar şi metoda prin care acestea pot fi vindecate.
Beneficiile imediate ale acestui curs:
· devii conştient de capacitatea de autovindecare a corpului tău şi descoperi cum o poţi accesa;
· înţelegi mecanismul prin care aproape orice boală este declanşată de un conflict emoţional;
· descoperi care este legătura dintre diferite tipuri de boli şi gândurile/cuvintele care le-au generat;
· înveţi să faci diferenţa între conflictul biologic şi conflictul psihologic;
· înveţi să aplici eficient si profund tehnici de echilibrare emoţională;
· lucrezi direct cu Dr. Crina Vereş – expert în Noua Medicină Germană, ea însăşi vindecându-se de boli grave precum cancer de colon şi leucemie.

Cele 9 Metode de Autovindecare pe care le vei aprofunda la Curs:
Cele 9 metode pe care le vei aprofunda la curs sunt o sinteză din multitudinea de tehnici şi exerciţii practice descoperite şi predate de diversi deschizători de drumuri şi formatori în domeniul Autocunoaşterii, pe care Crina Vereş le-a învăţat, le-a experimentat pe sine şi le-a adaptat nevoilor individuale ale celor peste 10000 mii beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuală şi de grup, din ultimii 20 de ani de practică medicală şi terapeutică.
Dr. Crina Vereş ne oferă prin cursuri accesul la ceea ce a învăţat şi experimentat de-a lungul timpului, după cum afirmă:
“Mulţumesc cu fiecare ocazie tuturor Fiinţelor minunate care au apărut în calea mea şi m-au ajutat: să văd lumea cu alţi ochi, să mă descopăr pe mine, să îmi lărgesc orizonturile cu privire la potenţialul uman nelimitat, să înţeleg din ce cauze, în ce situaţii, şi cum apar bolile, şi cum să ne vindecăm trupurile şi sufletele, şi le mulţumesc în special pentru că pot împărtăşi aceste daruri experienţiale transformatoare de viaţă şi conştiinţă cu semenii mei!”
1. Noua Medicină Germană (dr. Ryke Geerd Hamer)
– demonstrează ştiintific şi imagistic care sunt corelaţiile dintre: orice conflict biologic / program emoţional mental distructiv pe care îl deţii (originea şi caracteristicile şocului emoţional cu care te confrunţi) – zona din creier afectată de fiecare şoc biologic – structura specifică unui anumit organ care este implicat în adaptarea la şocul respectiv şi prin care creierul asigură supravieţuirea organismului.
2. Legătura între Noua Biologie, Neuroplasticitate şi Epigenetică (dr. Bruce Lipton)
3. Tehnici de Echilibrare Emoţională
4. Autovindecare şi Autocontrol (dr. Crina Veronica Vereş)
5. Terapie Noesică şi AutoAnalgezie
6. Terapia Iertării, Recunoştinţei şi Iubirii
7. Vindecarea Relaţiilor prin Comunicarea Empatică şi Armonioasă
8. Oglinzile Eseniene ale Sinelui
9. Vindecarea Arborelui Genealogic

Inscrierea se face prin Daniela care răspunde la mail: curscluj.crinaveres@gmail.com curscluj.crinaveres@gmail.com
Detalii la tel.: 0744 69 27 86
· ATENŢIE / IMPORTANT:
· acest curs nu promite vindecarea oricărei boli indiferent de stadiul ei de evoluţie şi nu înlocuieşte tratamentul medical alopat.
· ca şi în cazul medicinii tradiţionale, rezultatele obţinute în diverse vindecări prin Noua Medicină Germanică şi tehnicile prezentate mai sus sunt subiective şi diferă de la persoană la persoană, în funcţie de încrederea pe care o acordă pacientul procesului de vindecare şi de persevereţa cu care aplică metodele de aliniere la Viaţă şi Vindecare învăţate.

6 comentarii:

  1. Buna, Sonia! Toate detaliile le poti afla de la Daniela care se ocupa de organizare, la tel.: 0744 69 27 86.
    Multumesc de intelegere!
    Sa ai o zi minunata in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  3. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.