Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 1 iulie 2016

Fetele ruineaza destine, femeile construiesc barbati... oare chiar asa stau lucrurile?

Depinde de referinta.

Daca citesti in continuare acel articol iti dai seama de referinta din care o fata aparent ruineaza un barbat si o femeie il construieste, insa la modul real acest lucru este imposibil.

Cum aparent puteai comenta ceva si postarea nu se publica totusi, am simtit sa o postez aici...

Fiecare scoate din celalalt ce este deja acolo. Repertoriul de comportamente, stari si atitudini ne circula pe vene din perioada intrauterina, este insa adaptabil prin ce ne inspira sau ne amprenteaza de-a lungul vietii.

Nici un barbat adevarat nu va fi atras de o fata, infantila. Cel ce e atras de o fata nu e inca barbat, iar ea nu poate strica nimic la nimeni, ci doar atrage prin rezonanta partenerul ideal care are nevoie prin ceea ce este ea sa scoata din el un monstru sau un inger.

Nu conteaza ce face fiecare, conteaza ce scoti din tine in raport cu ce afce celalalt: te maturizezi si devi mai bun si mai puternic sau ramai infantil si fie te lupti, fie fugi, fie zbori din floare in floare :)  e la fel si faptul ca un baiat poate scoate dintr-o fata o zana sau o zgripturoaica :) ea era deja asa, ii circula pe vene atitudinea, in corpul de durere si suferinta si atasamente si aversiuni, insa depinde de ea sa alchimizeze in pace si iubire si acceptare si detasare ce scoate baiatul din ea si asa bestia se transforma in frumoasa :)

Fie ca toti sa ne bucuram cu adevarat de Jocul Vietii si sa invatam cu cat mai putina suferinta si cu mai multa blandete sa il jucam!

Multumesc! Te iubesc!

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.