Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 20 martie 2015

Sindromul DOWN nu este boala genetica !!! Dovedit prin acest caz real de vindecare !!!

În 1998, Anna, născuta cu sindromul Down, a depășit această “eroare genetica” prin aplicarea Noii Medicini Germanice.
Înainte de Terapia NMG (Noii Medicini Germanice), Anna a fost considerată mare parte în incapacitate, atât fizic cât și mental. Medicii au diagnosticat-o cu dizabilitati fizice in proportie de pana la 60 de procente. Aceasta a inclus paralizia partiala ale picioarelor. La varsta de patru ani si jumatate, dezvoltarea ei mentală și abilitățile verbale erau la nivelul unui copil de un an. Părinții Annei au încercat toate tratamentele recunoscute oficial pentru copiii cu nevoi speciale, dar acestea nu au reușit să producă rezultate.
În 1998, mama Annei, medic si ea, l-a contactat pe Dr. Hamer pentru sfaturi.
Dr. Hamer: “Se cuvine ca un cercetător să fie modest. Noi trebuie, prin urmare, să evitam sa susținem că putem vindeca Down, cu atat mai mult cu cat numai pacientii insisi, susținuti de familiile lor, ar putea sa o faca. Ceea ce putem spune, însă, este că noi recunoaștem programele speciale biologice naturale semnificative (in NMG, toate bolile sunt asemenea programe PBS) în toate simptomele Down, prin urmare, stim cum trebuie sa lucram cu ele. In sensul celor mentionate, dacă avem PBS-ul în faza de vindecare, acest lucru ar duce în fiecare caz la o normalizare și, astfel, la o vindecare a Down”. (conform legilor Noii Medicini Germanice).
Primul pas a fost de a analiza o scanare a creierului Annei, în scopul de a identifica ce tip de conflicte au fost implicate. Printre multe altele, CT-ul a relevat două “conflicte auditive” (“Nu vreau să aud asta!”), vizibile în zonele din cortexul cerebral, care controlează urechea interna dreapta și stânga.
Snag_Brain_SectionsCele două conflicte auditive au pus-o pe Anna într-o “constelație schizofrenica”. În termenii NMG, o “constelație schizofrenica” se referă la faptul ca au avut loc activitati conflictuale atât in partea dreapta, cât și în partea stângă a cortexului cerebral (vezi diagrama).
Dacă impactul unui conflict de pe partea dreaptă sau stângă a creierului este determinat de lateralitatea biologica a persoanei și dacă conflictul este mama/copil sau in legatura cu partenerul, in acel caz, există o corelație încrucișata de la creier la organe.
Primul conflict auditiv al Annei a fost provocat de zgomotul constant de ciocane pneumatice din cladirea in care mama ei care lucra pe parcursul sarcinii. Deoarece Anna este stangace biologic, primul ei conflict a fost de tip mama-copil, cu impact asupra emisferei stangi a creierului, care a implicat urechea dreaptă.
Al doilea conflict de auz a fost declanșat de zgomotul de ferăstraie circulare ce taiau lemne în jurul casei. Aceste zgomote au persistat pe perioada sarcinii și inca câteva luni. În plus, tatăl Annei – un constructor de instrumente muzicale pentru biserica – a folosit de multe ori un fierastrau circular în atelierul său de acasa. Acest conflict de auz de tip tată a avut impact in releul auzului din partea dreaptă a creierului, care implică urechea stângă.
În cazul în care conflictele sunt intense, această constelație auditiva provoacă sensibilitate extrema la zgomote și “dureri de auz” aproape de nesuportat, în special atunci când individul este expus in mod repetat  la frecvențele undelor sonore identice cu cele ale conflictelor. De exemplu, când Anna auzea zgomote puternice, ea isi punea mâinile la urechi. Ea a reacționat chiar mai puternic la zgomotul de ferăstraie circulare.
Anna_AfterIn NMG se stie, de asemenea, ca, dacă un copil este “în constelație” în timp ce este inca in dezvoltare, maturizarea lui se oprește la vârsta la care a avut loc impactul conflictului secundar din cealaltă emisferă a creierului. Cu toate acestea, maturizarea este pusa doar în așteptare. Odată ce una dintre cele doua emisfere cerebrale se elibereaza de conflict, ca să spunem așa, copilul este in stare sa isi reia, sa isi continue si sa isi recupereze dezvoltarea sa foarte repede. Acesta a fost cazul Annei.
Am tradus acest articol de pe learninggnm pentru a lamuri problema sindromului Down, care a fost pusa in urma publicarii articolului meu despre bolile genetice, ereditare. Iti spun sincer ca am fost si eu putin nedumerit. Am fost nedumerit pentru ca, desi am invatat despre aceste tipuri de boli, mi-a scapat acest mic detaliu legat de ele. Dar acum m-am documentat si stiu ca, asa cum Down nu are nicio legatura cu transmiterea genetica, situatia este asemanatoare si in celelalte cazuri… Daca ar exista erori genetice fara sens (in afara de accidente chimice sau radiatii), specia umana nu ar mai exista…
P.S. Daca ceea ce ai citit ti-a starnit interesul si ai vrea sa afli cu mult mai multe lucruri in aceasta privinta, as dori sa iti aduc la cunostinta ca la sfarsitul lui august 2013, se va organiza tabara de vara de 12 zile in Muntii Apuseni, unde au participat, doar anul trecut, peste 300 de persoane din toata tara, din care in jur de 50 erau medici de profesie, care au reusit sa treaca peste barierele impuse de EGO si devenind, inainte de medici, oameni… Aceasta tabara este ceva extraordinar :)  … Daca ai avut o senzatie ca citirea acestui articol ti-a provocat anumite dificultati de intelegere, aceasta este pentru ca Noua Medicina Germanica abordeaza aceste probleme din alte perspective, reale, cu legi si nu dupa presupuneri. La tabara se invata toate aceste lucruri si vei putea avea pe urma o privire de ansamblu asupra sanatatii, a bolilor si a ceea ce inseamna viata!
Eu voi fi acolo, ca simplu participant, nu pot sa o ratez… De ce totusi, incerc sa “promovez” aceste cursuri si tabere? Doar in scop informational, pentru a aduce lumina si sanatate adevarata in viata ta si a celorlalti, pentru ca, desi articolele citite aici sau in alta parte pot sa fie bune, mesajul lor nu poate sa ajunga asa de bine la inima pentru ca lipseste din ele caldura si puterea cuvantului viu…
Aceste ateliere interactive se încadrează în programul de promovare a sănătăţii şi de prevenire a bolilor psihosomatice, constientizandu-se importanţa pe care o deţin trăirile şi conflictele în viaţa cotidiană, prevenind suferinţele fizice şi psihice. Atelierele au la bază Ştiinţa Vindecării Germanice (Dr.Hamer), comunicarea nonviolenta a lui Marshall Rosenberg (premiul nobel pentru pace), precum şi descoperirile referitoare la schimbarea programelor biologice de supravieţuire specifice fiinţei umane, experimentate de Ghis (Ghislaine Lanctot) pe propria sa persoană.
La ce fel de intrebari vei primi raspuns:
– cum functioneaza organismul nostru, aceasta minunata masinarie biologica?
– ce sunt, de fapt, bolile si care este relatia noastra cu ele?
– ce sunt bacteriile, virusii, celelalte microorganisme si care e rolul lor in organism?
– ce trebuie sa faci ca sa te vindeci de orice boala?
– care sunt cele 5 criterii care odata indeplinite te duc in boala si cum faci sa nu se indeplineasca?
– ce trebuie sa faci sa ramai sanatos?
– cum sa comunicam fara violenta pentru a aduce armonia in viata?
– ce inseamna a fi suveran si de ce ar trebui sa fim toti suverani?
– care este relatia noastra cu zeitatea?
– si multe altele…
Daca esti interesat(a), te rog sa imi trimiti un e-mail pe adresa costeapaulgeorge@gmail.com in care sa imi scrii numele, numarul de telefon si adresa de e-mail pentru a putea primi mai multe detalii (printre care numerele de telefon ale organizatorilor pentru a-ti putea face cat mai rapid rezervarea, locurile fiind limitate si deja aproape in intregime ocupate)… Un singur lucru pot sa iti spun: iti va schimba viata, intocmai ca si mie!

Posted by:  | Posted on: July 15, 2013

…..
Ti-a placut articolul? :) Ai intrebari, idei legate de cele scrise? Care este parerea ta? Te rog, comenteaza mai jos, impartaseste-le cu noi, ceilalti… Iti multumesc!
Cu stima,
Costea Paul George

Un comentariu:

  1. Wow! super interesant! mai concret, in acest caz, cum s-a procedat pt rezolvarea unia din conflicte?

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.