Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 12 octombrie 2014

SANATATE PERFECTA ACUM ! un program GRATUIT, special pentru copii, varstnici si oameni aflati in coma

     Acest program SANATATE PERFECTA ACUM ! este GRATUIT fiindca e la indemana ta si a fost acolo DINTOTDEAUNA INSA POATE NU STIAI CA FIINTA TA ESTE CAPABILA DE ACEST PROGRAM BIOLOGIC, asemenea unui calculator foarte performant pe care pana acum il foloseai doar la intrarea pe internet pentru socializare:

       Programul porneste de la faptul ca oamenii bolnavi sunt cei care se iau prea tare in serios, macar  pe un anumit domeniu al vietii lor, unde va ceda sistemul fiindca starea noastra fireasca este cea de joc initial, apoi dupa ce ne maturizam :) zambim vietii findca stim ca toate trec, ca noi prin ce facem si gandim si simtim atragem viata pe care o avem, in baza Legii Rezonantei.

       Daca tinem cont si de celelalte doua Legi dupa care se guverneaza Natura si Viata, Legea Iubirii si Legea lui Unu nu doar ca nu avem nevoie s afim bolnavi, insa asa cum zicea Iisus: ”VOI NU ATI FOST FACUTI SA GUSTATI MOARTE”. Si e cat se poate de firesc ca Dumnezeu sa nu fi pus un suflet nemuritor intr-o carcasa muritoare.

      Daca credem ca Moartea este plata pentru pacatele noastre, atunci aceasta CREDINTA  ajunge, fiindca o auzim, si iar o auzim, si o tot auzim de-a lungul vietii, incepand din burtica mamei ca atitudine a ei fata de viata, o stim bine inca de mici, patrunde liber in subconstientul nostru si ea va trebui sa ne protejeze identitatea de muritori, aceasta minciuna si totusi acest adevar relativ corect, pe care i-am instalat-o.

     Pentru a valida identitatea muritoare, subconstientul, stapanul temporar al Realitatii tale va ramoli, imbatrani corpul fizic fiindca rostul lui este de a ”proteja” ce ai insistat sa ii transmiti ca esti: un membru al speciei umane, muritor.

ACEASTA INSA SE POATE SCHIMBA ! Si doar TU POTI FACE ASTA PENTRU TINE, daca esti ADULT, si pentru cei dragi, copiii si parintii tai. 

!!! Se poate face pentru un prieten aflat in coma, eu am scos din coma cativa oameni folosind tehnologia lasata de Mama Natura la indemana fiecaruia !!! Conditia esentiala este detasarea si vei vedea de ce ce este ESENTIALA !

       Programul este format dintr-o AFIRMATIE credibila de subconstientul tau ( cel care detine 98.2% din viata ta, care se ocupa de protectia identitatii tale, si cu emotiile care dau peste cap ratiunea, si care a fost construit din perioada intrauternina si dupa de toate convingerile de viata ale celor din jurul tau, asociate cu o emotie, care este si cel care te impinge sa faci ceva aparent buna sau rau pentru ca asa simti, desi pare ca e impotriva logicii si ratiunii ).

       In conditii speciale, in acord cu dresajele din subconstient toti putem fi ingeri si toti ne putem transforma in ingeri. Cum zicea parintele Arsenie Boca sa nu judecam pe nimeni ca nu am umblat in papucii lor prin viata si poate ca in locul lor ne manifestam mai grav !

      Programul SANATATE PERFECTA ACUM ! e SI o INVITATIE  la a intelege ca TU ESTI PRODUSUL GANDURILOR TALE, si ai sa intelegi cum gandurile si emotiile tale sunt cele care detaermina ce fel de VIATA, de SANATATE si REALITATE FIZICA vei experimenta.

     Atunci cand stii cum si cand sa i-o spui subconstientul devine docil cu noile tale REGISTRE DE VIATA, noile tale ALEGERI, mai MATURE SI RESPONSABILE, decat cele care nu te mai servesc, ca frica de doctori, de fapt de ce iti poate face - injectii, operatii, sau mai tarziu de ce iti poate spune / ai tu sau cineva drag o boala incurabila ce te trazneste ca o sentinta la moarte.

      Dar nu moartea este cea care ne sperie fiindca ea e incetarea suferintei, ci lipsa de control, neputinta, teama de necunoscut, de ce crede doctorul ca stie despre tine si tu nu sti cand vine spre tine cu o fata lipsita de speranta si bucurie, cand ceilalti te privesc ca si cum ai muri ieri :), suferinta potentiala si boala, degradarea fizica etc.

     CUM? 
- pe un ton ferm dar bland in acelasi timp, 
- cu voce tare 
- de minim 7-9 ori ca sa fi credibil !

     CAND?
- daca e vorba de un copil care intelege ce spui este de dorit sa fie informat ca vei face aceasta interventie asupra lui, fiindca procedura se face noaptea sau ziua, dupa ce copilul a adormit, la circa 20-40 de minute, cu cat e mai mic copilul cu atat mai repede (se poate face si pentru VARSTNICI, PERSOANE AFLATE IN COMA)

     In cazul in care se trezeste este bine sa ii reamintim ca deja a fost de acord ca tu sa faci pentru el aceasta interventie ce vine in folosul lui si spre linistea si fericirea intregii familii.

Poate fi utila o formulare de genul, pe care sa o stie dinainte (il pregatim pentru cazul in care se trezeste si sunteti acolo sa stie ca va auzi specific acea fraza pe care fie o invatati, ceea ce e recomandabil, fie sa o aveti scrisa pe perete sa nu o uitati cand va agitati ca s-a trezit).

Prima data e mai greu daca va ia prin surprindere cu trezirea, dar veti simula cu copilul si varstnicul aceasta experienta a trezirii din somn si astfel va antrenati cum sa i-o spuneti, pana sunteti confortabili cu trezirea lor. Repetitia e mama stabilizarii unui comportament. Adesea nu se intampla sa se trezeasca dar e mai bine sa avem aceasta abilitate de a gestiona situatia !!! si care sa ii faciliteze adormirea la loc:

     - Buna iubire (sau ii puteti spune pe nume, sau mama, sau bunicule), continua sa dormi, continua sa dormi, sunt aici asa cum am stabilit sa fac pentru tine acest program de insanatosire spre binele tau cel mai inalt, continua sa dormi, continua sa dormi ! (spunem aceasta pe un ton ferm dar bland, cu vocea soptita ca sa ramana in liniste)

    Dupa ce adoarme la loc spuneti de minim 7 maxim 9 ori: 

SANATATE PERFECTA ACUM ! 
SANATATE PERFECTA ACUM ! 
SANATATE PERFECTA ACUM ! 
SANATATE PERFECTA ACUM ! 
SANATATE PERFECTA ACUM ! 
SANATATE PERFECTA ACUM ! 
SANATATE PERFECTA ACUM ! 
SANATATE PERFECTA ACUM ! 

      S-a constatat ca pot fi utile si ca accelereaza VINDECAREA SI URMATOARELE AFIRMATII:

    1.  De spus inainte (AFIRMATII ALE PROGRAMULUI SLEEP TALK)  o zi de mama si o zi de tata daca locuiesc impreuna, dac anu de parintele ce ingrijeste copilul sau de infirmiere:

                                                  MAMA TE IUBESTE !
                                                  TATA TE IUBESTE !
                                                  NOI CU TOTII TE IUBIM !
                                                  ASTAZI E O ZI FRUMOASA !
                                                  ESTI IUBIT/A !


    2. De spus dupa afirmatia de baza: SANATATE PERFECTA ACUM ! 

ECHILIBRU PERFECT ACUM ! (regenereaza si realiniaza armonia fizica si emotionala si metala si sufleteasca)

IMAGINE PERFECTA ACUM ! (adesea copilul bolnav sau varstnicul au o parenta fizica degradata pe care aceasta afirmatie o rezolva)

GREUTATEA PERFECTA ACUM ! (unii pot slabi, sau retine apa, dar functioneaza si pentru cei cu greutate in plus !!! aviz amatorilor de reglare a greutatii)

PACE INTERIOARA ACUM !

ABUNDENTA PERFECTA ACUM !

RELATII ARMONIOASE ACUM !

CLARITATE DEPLINA ACUM !

FIECARE CLIPA A VIETII TALE ESTE PERFECTA SI SCHIMBATOARE SI ASTA ESTE MINUNAT SI SPRE BINELE TAU CEL MAI INALT (pentru a aceepta ca totul este schimbator si asta este Maretia Vietii, asta inseamna viata, permanenta schimbare)

!!! Este nevoie ca de-a lungul zilei sa le mai repetati odata acele afirmatii de iubire, sa ii priviti in ochi, sa le transmiteti fara cuvinte, zambind ca sunt iubiti si cei mai importanti din lume pentru voi in acele clipe in care sunteti in contact cu ei, sa ii intrebati ce ii face fericiti, sa va intrebati pe voi insiva asta ca nu ii puteti iubi si servi in insanatosire cu mai mult decat faceti pentru voi !!!

Voi sunteti cele mai importante fiinte din viata voastra? atunci cand va raportati la voi, in oglinda, in gandire, in simtire, cand va auziti voocea, cand va imbaiati, cand mancati?

Faceti acestea intrebandu-va corpul daca vrea sa manance acum, sa bea acum, sa doarma acum, sa se spele acum, sa danseze acum, sa cante acum...

Faceti tot ce vreti in mod constient, jucandu-va sau va luati in serios? Povara lui ”Trebuie cutare... ”, ”Trebuie x...” imbolnaveste, fiindca am fost facuti sa fim liberi, nu subjugati de TREBUIE ! Daca chiar iti trebuie atunci fa, ia, fi etc; subjugati de VREAU ! Poti sa vrei, cui ii pasa, ca sa obti CERE CA SI CUM DEJA AI FI PRIMIT (copilul cand iti cere e deja fericit sperand/stiind ca va primi, pana facem oameni din ei si se prin ca nu primesc decat ce si cand vreau muschii tai, sau le dai tot si nu apreciaza nimic doar pentru ca tu nu ai avut)

Sunteti constienti ca nici voi nici cei dragi, nimeni nu poate gresi, ca NU EXISTA GRESEALA, ci fiecare face maxim pentru acel loc, acel moment, acea stare fizica, emotionala si sufleteasca, iar in alte conditii poate face mai bine, mai ales invatand ce poate fi imbunatatit/diferit ca sa obtina rezultatul dorit !!!

Va doresc o Viata minunata in continuare si sa fiti cu adevarat FERICITI !
Dr Crina



     




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.