Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 11 aprilie 2014

Proiectul Romania pe 2 roti - Superb

Dragilor, doua prietene dragi au aplicat pentru acest minunat proiect de cicloturism in romania, adica, sanatate, prosperitate... Felicitari Fetelor si Multumim !

Citez mai jos detaliile discutiei cu Ana

Impreuna cu o prietena buna (Monica Axinte) ne-am facut curaj si am initiat un proiect care sa ne aduca beneficii nu numai noua ci si altora. Am scris un proiect cu care acum aplicam pentru finantare la concursul Idei din Tara lui Andrei. Proiectul se numeste Romania pe 2 roti:http://www.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-romania-pe-2-roti-id-1187-cmsid-65#project-tab5

Scopul sau este de a crea un ghid de trasee cicloturistice, un soi de ''Lonely Planet'', care sa vizeze obiectivele Unesco din tara noastra. Pentru inceput proiectul se va desfasura in zona Transilvaniei, pentru ca vrem sa profitam de frumusetea si notorietatea locurilor, urmand ca mai apoi sa il extindem. Ghidul va contine 100 de trasee tematice din zona de diferite lungimi si dificultati pe o distanta de 1000 de km. Va fi editat in 5 limbi: romana, engleza, franceza, italiana si germana. Asociat ghidului vom crea un website in romana si engleza unde vom publica jurnale de calatorie si pe care vrem sa il promovam la nivel international.

Pe scurt rugamintea mea este daca poti sustine acest proiect.
Prin sustinere vreau sa zic daca ne poti vota proiectul (1) si daca vrei sa il promovezi prin trimiterea unui email catre cei care te urmaresc cu interes emailurile (2).
40% din decizia de finantare tine numarul de voturi, asa ca fiecare vot conteaza.

Daca vrei sa afli mai multe despre proiect, mai jos ti-am scris cateva randuri.
De asemenea mai jos gasesti procedura de votare.
Iar daca doresti sa trimiti un email cei care te urmaresc gasesti atasat un document cu un model de email, pe care il poti folosi ca atare (copy si pase in corpul mesajului) sau il poti modifica dupa cum doresti.

Multumesc tare tare fain!

Detalii despre proiect:
In esenta, vrem sa transformam punctul slab al infrastructurii de Ev Mediu al Romaniei intr-unul forte: cicloturism in natura inca neafectata de tehnologie!  Nevoia oamenilor din societatile dezvoltate este de a-si umple sufletul cu privelisti cu campuri pătate cu căpiţe de fân, vite care se intorc singure seara de la păşune, de a gusta lapte direct de la ţâţa vacii, de a mânca smântână adevarată şi de a privi cum mâinile de bunică torc lâna.

Ideea ne-a venit in urma experientei noastre directe de planificarea a unei excursii pe bicicleta in Romania, comparata cu experienta din strainatate, unde, pe langa pistele ciclabile, exista zeci si sute de ghiduri complete impartite pe zone. In Romania, in acest moment, informatiile trebuie culese din multe surse. De aceea, cei care aleg sa vina aici, vin prin intermediul agentiilor straine unde platesc sume total nerealiste. Si cati dintre acesti bani sunt investiti local? Prin urmare, vrem ca acest ghid sa fie folositor in egala masura romanilor, dar si strainilor, astfel incat banii cheltuiti de acestia sa mearga mai ales la localnici si sa stimuleze economia locala.

Imaginati-va de exemplu o familie de suedezi dornici sa pedaleze pe plaiuri insorite (nu de alta dar la ei e cam intuneric) si obisnuiti sa-si planifice in detaliu vacantele. Ghidul “Romania pe 2 roti” le vine in intampinare stârnindu-le curiozitatea si dorinta de a parcuge traseele descrise, oferindu-le totodata informatiile de care au nevoie pentru o planificare detaliata.

Cum se voteaza – 3 pasi?
  1. Intri pe pagina proiectului si apesi pe butonul de Voteaza:
  2. Creare Cont: vei fi automat dus pe o pagina de logare. Pentru ca nu ai cont, trebuie sa mergi pe “Creare cont”.
  3. a. Va fi necesar sa iti introduci datele personale, inclusiv numarul de telefon. Nu te ingrijora, datele vor ramane confidentiale si nu vei fi asaltat cu spamuri pe sms sau email.
  4. b. Urmatorul pas este sa intri in casuta ta de email, sa gasesti emailul de la Tara lui Andrei si sa intri cu un click pe link-ul din mesaj. Instantaneu vei primi pe telefon un sms cu un cod. Aceasta procedura este necesara pentru ca organizatorii sa se asigure ca votul tau este unicIntroduci codul in pagina unde te-a dus link-ul primit pe email-ul de la Tara lui Andrei si apesi pe buton pentru validarea contului. Gata, ai cont si poti vota!
  5. Votezi: mergi pe link-ul proiectului, apesi butonul de Voteaza si apoi validezi cu Da:
Stiu ca procedura de votare este putin anevoioasa, de aceea apreciez mult ajutorul tau. Fiecare vot conteaza foarte mult, avem foarte mult de munca ca sa ajungem cu proiectul acolo sus!

Daca ai feedback, pareri sau comentarii pozitive sau negative pe care vrei sa le impartasesti te rog sa imi scri!

Multumesc si o zi frumoasa,
Ana 
0741 046 303

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.