Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 5 octombrie 2019

Adevărul despre Cancer - Partea 8 - Cancer de vezică urinară creat in 4 zile și vindecat în o zi - Studiu de caz

Cancer de vezică urinară vindecat

Am ales sa abordez acest caz prin prisma Noii Medicine Germanice (NMG) si a Programarii Neuro-Lingvistice (NLP)

NMG

Femeie, 43 ani, stângace, activă sexual

Legea 1

Conflict: imposibilitate de marcare a teritoriului

Legea 2

Faza activă de conflict
Realitatea ei: Au lucrat, muncit atât ea cât și partenerul ei de cuplu la o clinică în care ea este asociată, un fel de acționar, timp de o lună, 20 de ore din 24 pe zi, cu 2 ore în mașină și 2 ore semi-somn, pentru a pregăti logistica pentru inaugurare, personalul etc. Au ajuns în concediu, într-o țară aflată pe alt fus orar. Ea sperase că acolo vor fi împreună, vor petrece timp destul ca un cuplu, poate chiar putea să rămână însărcinată. El plonja în pat cu fiecare ocazie în care nu vizitau ceva și i se plângea ca e terminat, extenuat, si mai ales ca are nevoie de somn. Treaba la clinică nu era încă clarificată, angajații aveau nevoie de indicații de la partenerul ei, pe care îl sunau la ore decente pentru România, dar era 2-4 noaptea în țara de concediu. Partenerul ei a facut și un accident minor chiar înainte de plecare si cea pe care o accidentase îl suna tot noaptea ca ora din concediu pentru întelegerea amiabilă, iar el statea câte o ora la povești fără să le spună atât angajaților, cât și accidentatei sau firmei de asigurări faptul ca el este în concediu și este pe alt fus orar (dupa o lună de muncă epuizantă, cum îi argumenta ei somnul interminabil și lipsa de energie și vitalitate) și că îi sună el când poate vorbi. A inceput să simtă, cu fiecare zi care trecea din concediu, faptul că nu mai poate ajunge la el, să petreacă timp împreună, că se termina și concediul și că apoi se întorc la zilele de muncă interminabile. Furie. Frustrare. Neputință legate de marcarea teritoriului și de a întrezări vreo soluție diferită de tot ce încercase în aceste zile. Urinarea a ajuns să fie complet blocată = anurie. Unflarea picioarelor și mâinilor și feței și ochilor. Nu mai putea mânca aproape nimic, dispariția somnului. Dispariția poftei de mâncare și de viață, ei fiind deja în astfel de situație de multe ori de-a lungul relației, iar ea mizase pe această excursie exotică ca pe o compensare pentru toate perioadele de lipsa de conexiune. În plus plătise pe excurie de 2 ori mai mult decât estimase inițial că organizatoarea a mințit-o iar ea nu avusese curaj să renunțe la excursie fiindcă sperase că acolo el se va relaxa și îți va recăpăta energia și for avea o perioadă fericită. Scădere în greutate 6 kg.

Povestea despre realitate:
Femeia își crease scenarii cum că: partenerul ei nu o mai iubește, nu mai simte să petreacă timp cu ea, cum să rămână însărcinată dacă ei nu fac dragoste că el e obosit, bine că își epuizează energia cu alte femei și cu celelate persoane din excursie și cum ajunge în camera intra în modul de a fi terminat, se intreba unde va duce relația, spera sa poată fi salvată cumva, dar nu mai avea putere să treacă de una singură prin acest film fiindcă el nu avea putere să discute despre starea actuală sau de dinainte, ca nu i se părea important.
Fiind psiholoagă, studiase NLP, coaching, s-a oprit din halucinațiile fără rost și s-a intrebat dacă el va fi așa tot concediul, fără să îi acorde atenție, cu toată iubirea ei pentru el și pentru ea, după toți banii plătiți, ce avea de gând să gândească mai ecologic pentru mintea și corpul ei, ce dorea să simtă în loc de această suferință fără rezultat, cu ce avea să înlocuiască scenetă mentală și ce avea de gând să facă efectiv?
A decis că îl iubește, că se va bucura de dormitul lângă el, de ținutul de mână, de a suna acasă să se audă cu oameni dragi, de a sta pe wa cu oameni dragi, de a accesa amintiri frumoase, se va bucura de de locurile vizitate, de ceilalți din excursie, de corpul ei, a început să facă exerciții fizice dimineața, cu foarte foarte mare dificultate, era nemâncată și unflată, iar exercițiile durau de 10 ori mai mult decât îi luau în general, apoi corpul a intrat în reparație. Altă distracție :)

Faza de reparație
A urinat de peste 50 de ori pe noapte, a urinat cu sânge provenit din descompunerea tumorii care obstruase ieșirea urinii din vezică, pentru a reține maxim de apă în corp, ca să supraviețuiască în acea stare de avarie relațională în care se percepuse.
A scăzut în greutate încă 6 kg, ceea ce îi convenea :) că se îngrășase în ultimii doi ani jumătate vreo 25 kg, mai slăbise 5 kg înainte de concediu - că nu apucase în acea lună de muncă să ajungă la mâncare :) se dezunflase la mâini și picioare, avea nevoie frecvent de toaletă, avea dureri foarte mari în zona vezicii urinare și a micului bazin de la fenomenele inflamatorii locale (ce sunt prerogativele stării de reparație), umbla cu pași mărunți, atentă la fiecare respirație și fiecare pas :).
După 2 zile de suferință de reparație, cefalee (durere de cap) etc și-a amintit că o versiune de autovindecare mai ecologică decât reparația este anularea masei conflictuale :))
A vorbit cu mintea ei că această poveste este doar o poveste, să comande corpului vindecare instantanee, refacere instantanee că în fiecare clipă 600 milioane de celule mor și tot atâtea se nasc cu noua ei identitate de a fi altă persoană decât cea cu scenarita cronică acutizată, că ESTE BLÂNDĂ cu ea, cu el, cu Natura înconjurătoare, că emană doar energie bună și vindecătoare din Conștiința liberă de așteptări și bucuroasă de fiecare clipă în deplina ei măreție cu tot ce aduce fiecare clipă dată de Dumnezeu, că ESTE ÎNCREZĂTOARE în ea, în el, în ei, ÎN TOT, DINTOTDEAUNA PENTRU TOTDEAUNA, și că ALCHIMIZEAZĂ, SCHIMBĂ ÎN TOATE DIMENSIUNILE ȘI TOATE TIMPURILE PENTRU BINELE CEL MAI ÎNALT AL EI ȘI AL ÎNTREGII CREAȚII ACEASTĂ CLIPĂ. A lăsat trecutul în trecut și a trăit fiecare clipă prezentă dintr-o identitate de a interpreta lucrurile ca fiind în favoarea ei și întregul univers ca fiind prietenos.
I-a reamintit mintii, conștiente și inconștiente, că toată materia inclusiv corpul ei se descompune și se recompune de 3 X 10 la puterea 23 ori pe secundă și că în fiecare clipă acum o nouă structură a vezicii și abdomenului ia locul celei care nu își mai are rostul.
A început să aibă poftă de mâncare, să urineze normal și pe drumul spre casă care a durat peste 24 de ore a aterizat cu picioarele ”normale”, fără acumulare de apă, deci acumularea inițială nu era de la zborul lung, cum credeau și alte persoane care zburaseră în concediu cu ei și avuseseră picioarele unflate :)

Legea 3

Foițele embrionare implicate erau trunchiul cerebral și scoarța cerebrală, având dublu conflict:
1. de ulcerație de mucoasă vezicală, dat de separarea resimțită în raport cu partenerul, gândul că poate era mai bine să se despartă dacă ea nu reușea să îl facă să se simtă validat de prezenta ei, și că era efervescent la alte prezente sau conversații, simțea că nu poate să îl marcheze ca fiind al ei atâta timp cât el era mai mult timp activ, energic în compania altora
2. și de conflict urât, murdar, de sluțire și urâțire a imaginii ei în ochii ei și în ai celor din trupa cu care plecaseră în concediu, cu implicare sexuală sau a partenerului sexual care zâmbea și era drăguț cu alte femei, petrecea timp nopțile la telefon și cumva ea simțise că el alege alte lucruri și persoane ca fiind mai importante decât relația lor și decât ea însăși.

Legea 4

Descompunerea tumorii dusese la sângerarea din faza de după rezolvarea conflictului și la puroiul care se eliminase în prima zi de la încetarea scenaritei inițiale. Durerea este caracteristică în faza de reparație a mucoasei vezicale ca fază de reparație.

Legea 5

Sensul biologic al retenției de urină și ulcerarea mucoasei era să păstreze urina pentru momentul în care reușea să-l marcheze pe partener, să marcheze granițele între ei și celelalte persoane și să petreacă timp împreună cu el :) În natură animalele marchează spațiul personal, lucrurile personale, puii și partenerul.
Sensul biologic al tumorii de vezică era să realizeze polipi vezicali ca fază activă de lubrefiere a scurgerii urinii, să proceseze ”îmbucătura” de urină care se producea în faza de conflict urât, murdar și care s-a materializat în puroi și sângerare la momentul descompunerii ei.

NLP

A analizat conținutul formulărilor pe care le auzea în mintea ei despre situație, despre cum percepuse inițial situația, a ales formulările cele mai potrivite cu care să le înlocuiască folosinduse de cateva tehnici simple: autotransa rin așezarea ochilor în poziția în care să pătrundă informația ușor în inconștient din conștient, refraimingul sau recadrarea de sens și de context, elemente de metamodel și modelul Milton.
De exemplu: îți spusese în mintea ei: ”partenerul nu mă iubește că stă cu altele de povești noaptea, ziua e activ când îl solicită vreo doamnă pentru ceva, iar cu mine e leșinat mai tot timpul”
Această formulare a devenit: ”partenerul meu este eficient și rezolvă noaptea lucrurile care mă privesc și pe mine, el nu știe să refuze pe cineva vreodată, se simte relaxat în prezenta mea și de aceea doarme că cu alții nu îți permite să se relaxeze... Chiar tot timpul e leșinat cu mine? Hi-hi. Nu e un adevăr. Adevărul e că nu în fiecare noapte vorbește la telefon, am făcut și dragoste de câteva ori, am stat de mână de multe ori în oraș, ne-am plimbat, ne-am sărutat, deci cam 30% din timp l-a petrecut cu alții, ceea ce nu e 100%, iar 30% este mai mult decât bine, chiar rezonabil :))).
A luat la fel fiecare frază și a analizat-o, a reformulat-o până când a ieșit ceea ce își dorea ea să audă mintea ei și să comande corpului versiunea ideală.



Dacă vrei să înveți să înțelegi și să previ bolile de care au suferit sau mai suferă încă cei din familia ta, sau dacă vrei să înțelegi de ce ai tu în prezent vreo boală sau să le înțelegi pe cele pe care le-ai avut dar nu le-ai înțeles încă și nu mai vrei să reapară, poți participa la Cursul de Formare în Noua Medicină Germanică, Autocunoaștere și Autovindecare în primele 6 luni din anul 2020 (pe care îl organizez o dată pe an), unde ai ocazia să lucrezi zilnic cu tine și cu alte ființe minunate, un curs intensiv și relaxat totodată și să înveți să integrezi, să iubești, să îți asumi povestea vieții tale și să ai în continuare o viață plină de ce vrei tu și nu de ce îți oferă boala!

Pentru Cursul de Formare cu durata de 6 luni care începe în ianuarie 2020, câte un weekend pe lună, DE DIMINEAȚA PÂNĂ SEARA, cu încă 4 întâlniri săptămânale on-line între cele 6 module și după ultimul modul :) plus consiliere câteva minute zilnic, trimite un mesaj Codruței să te treacă pe listă și să îți trimită detalii pentru că numărul de locuri este limitat și deja mai sunt doar câteva locuri disponibile.

 
Contact: neogrupconsult@gmail.com


O versiune prescurtată a cursului de 6 luni, fără practica aferentă celor 6 luni, dar cu ghidare de 3 zile, supervizată de Dr. Crina Vereș, o reprezintă:

Cursul - Seminar cu Dr Crina Vereș, 8-9-10 noiembrie 2019, București, 3 zile de NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ, Tehnici de Echilibrare Emoțională, Arbori Genealogici, Liniile Vieții și AutoControlul asupra Ciclicităților, Oglinzi Eseniene, Jurnalul Vindecării și Tehnica STOP, Rescrierea Programelor Subconștientului, AutoAnalgezie, Comunicare Empatică și Armonioasă, Anatomie și Psihologie pe Înțelesul tuturor, Epigenetică, Neuroplasticitate, Rescrierea ADN-ului, Gimnastică Energetică

https://autovindecarea.blogspot.com/2019/09/curs-si-seminar-cu-dr-crina-veres-8-9.html 

Fiindcă ai parcurs deja această poveste de autovindecare, și ca să beneficiezi în continuare de reducerile la curs care expiră curând, iar dacă ai citit postarea după 15 octombrie deja au expirat, te invit să îi scri Mihaelei la înscriere și codul: ”NMG postare blog” și vei beneficia în continuare de reduceri la acest curs de 3 zile de autoeducare și autovindecare.

Detalii și înscriere la Mihaela
Contact: contact.info.nmg@gmail.com sau sms la telefon: 0771558363

C.G. Jung - ”Tot ceea ce nu se întoarce în conștiință pentru vindecare și eliberare se manifestă în viață ca și destin” !



Te invit să dai mai departe și altor oameni interesați să își explice simptomele pentru că înțelegerea fenomenului BIO-LOGIC înseamnă deja 50% rezolvare!!!



Mulțumesc că Exiști!
Te Iubesc!

Dr Crina și echipa ANGC

Un comentariu:

  1. Sunt cu soțul meu de 7 ani fără copil, eu și soțul meu am încercat tot posibilul, dar nu am avut niciun rezultat, până când am întâlnit o prietenă de-a mea foarte bună care mi-a povestit despre Dr Dawn acuna și cum a ajutat-o, i-am explicat. totul la Dr Dawn acuna dupa ce am contactat-o ​​pe Whatsapp, a promis ca ma ajuta, mi-a dat niste instructiuni pe care le-am facut perfect, spre surprinderea mea am ramas insarcinata la 2 saptamani dupa ce m-a ajutat si acum am un copil frumos acum, toate datorită Dr. Dawn acuna, contactați-o pentru o soluție rapidă la problema dvs.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    *Dacă vrei să-ți întorci iubitul.
    *Dacă vrei să vindeci vreo boală.
    *Dacă vrei noroc în viața ta.
    *Dacă doriți să opriți avortul spontan și altele,
    : e-mail { dawnacuna314@gmail.com}
    Whatsapp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.